Home | Fashion trends 2022 | Carine Roitfeld: Parisian style

Carine Roitfeld: Parisian style

Carine Roitfeld
Carine Roitfeld
Carine Roitfeld
Carine Roitfeld
Carine Roitfeld
Carine Roitfeld
Carine Roitfeld
Carine Roitfeld

Dit is de vrouw die 10 jaar lang aan het roer van Vogue Paris stond: Carine Roitfeld. Van 2001 tot 21 januari 2011 was zij hoofdredactrice van het toonaangevende Franse modetijdschrift. Carine Roitfeld wordt wel gezien als het synomien van ‘Parisian style’. Vorig jaar gaf Carine het boek ‘Irrevent’ uit en de onvermoeibare styliste/redactrice zou nu bezig zijn om een eigen tijdschrift te beginnen: met veel sigaretten en naakte modellen, wel te verstaan. Carine heeft altijd een wat ‘naughty’ stijl gehad in tegenstelling tot Anna Wintour van Vogue USA. Ik ben benieuwd wat we te zien zullen krijgen!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE