Alex Cunha is hot

Ja, en dit is Alex Cunha, één van de meest gevraagde mannelijke modellen van het moment, iets dat jullie vast niet zal verbazen. Ik fotografeerde de Braziliaan backstage bij Corneliani waar hij zich kort voor het begin van de show spiegelde om te checken of zijn haar goed zat. Nee, ik denk niet dat het ijdelheid is, maar eerder professionaliteit. Tijdens het omkleden kan het haar, dat van tevoren wordt gedaan, gemakkelijk in de war raken. Natuurlijk checken de kappers de modellen voordat ze de catwalk opgaan maar het is altijd fijn als de modellen zelf ook even meewerken. Als model is het echt niet voldoende om knap of mooi te zijn!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.