Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends lente zomer 2017 | 3 Lente-outfits in ‘Red Band Stophoest’-kleurtjes

3 Lente-outfits in ‘Red Band Stophoest’-kleurtjes

Jaren geleden al noemde ik de tinten die net geen camel zijn maar waar wat …

3 Lente outfits
3 Lente outfits

Jaren geleden al noemde ik de tinten die net geen camel zijn maar waar wat meer roze of rood in zit: Red Band Stophoest-kleurtjes (voor wie dit snoepje van weleer nog kent). Het zijn heerlijke tinten die net wat warmer ogen dan de klassieke camelkleur. We kozen drie bijzondere outfits in stophoest/cameltinten voor je uit. Ze zijn gecombineerd met lichte tinten wat heel lenteachtig staat.

Op de eerste foto hieronder zie je een heel originele manier om een klassiek licht broekpak te dragen. Het jasje is gecombineerd met een blouse met een fijne blauwwitte streep zoals die nu in de mode is.

Maar het zijn vooral de accessoires die deze look maken. De tas en platte slippers zijn in bont (ga voor fake!).

De grote etnische ketting past eigenlijk helemaal niet bij het geheel en is daarom juist zo interessant.

3 Lente outfits
3 Lente outfits

Op de tweede foto zie je een superchique jaren ’40 look. Dit effect bereik je heel gemakkelijk door een leren ceintuur over je jas te snoeren en er verder een plooirok en ‘oma-schoenen’ met gespjes onder te dragen.

3 Lente outfits
3 Lente outfits

De derde foto laat een ‘effortless’ (zoals de Amerikanen zo graag noemen) stijlvolle camel look zien. Moeiteloos stijlvol. Eigenlijk moet je er ‘ogenschijnlijk’ aan toevoegen, want achter deze look zit ongetwijfeld best wat denkwerk.

De basis is een soort joggingpak waarover een licht blazertje wordt gedragen. De zwarte pumps halen het pak weg uit de joggingsfeer. En de tas… is een topper. Dit soort modelletjes zijn op dit moment helemaal hot.

3 Lente outfits
3 Lente outfits

Drie verschillende stijlen dus, waar je zelf heel gemakkelijk mee aan de slag kunt. De volumes zijn vrij ruim waardoor deze outfits zich gemakkelijk laten dragen. Verder is het een kwestie van combineren en de juiste accessoires erbij zoeken. Succes!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE