2 Kledingstukken die je jas overbodig maken

kledingstukken-lente-02
Lang vest met capuchon en bloemen

We wachten allemaal op dat moment waarop we ‘met zonder jas’, zoals we dat in onze kindertijd zeiden, naar buiten kunnen. Zonder jas naar buiten is een bevrijding. Je voelt je licht!

Helaas is het in ons landje vaak lang wachten totdat we onze jas aan de kapstok kunnen laten hangen. Maar we hebben een alternatief (of eigenlijk twee) dat je jas op frisse dagen overbodig maakt. En dat alternatief heet: witte wol.

Twee fashionista’s losten het ‘zonder jas naar buiten’ op een fancy manier op. Tijdens de modeweken in maart (dus echt nog fris) kozen ze voor WITTE WOL. De één koos voor een superdikke en heerlijk warme lange witte SJAAL met vrolijke oranje band, de ander voor een lang wit VEST met bloemen en capuchon.

Beide kledingstukken kun je letterlijk overal mee combineren. Als het net iets warmer is, staan ze ook heel stoer met shorts, blote benen en laarsjes of sneakers. Wij kunnen hier wel iets mee!

kledingstukken-lente-06
Dikke wollen sjaal met franjes
kledingstukken-lente-05
Dikke wollen sjaal met franjes
kledingstukken-lente-04
Dikke wollen sjaal met franjes
kledingstukken-lente-03
Lang vest met capuchon en bloemen
kledingstukken-lente-01
Lang vest met capuchon en bloemen

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE