Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends herfst winter 2018 2019 | Winter mode. Mode musthaves voor herfst winter 2018 2019. Het ABC van de mode! | Pagina 2

Winter mode. Mode musthaves voor herfst winter 2018 2019. Het ABC van de mode!

Het ABC van de mode. De modetrends voor herfst winter 2018 2019 in alfabetische volgorde. Dit zijn de must-haves voor het nieuwe seizoen.

Mode musthaves voor herfst winter 2018 2019
Mode musthaves voor herfst winter 2018 2019. Fashion Shows van links naar rechts: Alberta Ferretti, Isabel Marant, Elisabetta Franchi, Versace, Missoni

Het ABC van de Mode (K tot en met Z)

K van Kleur

Kleur, oh kleur! Zouden we nog zonder kleur kunnen? Ook herfst winter 2018 2019 laat weer een bont kleurenpalet zien. Van rood tot blauw en paars. Ook neonkleuren zijn weer cool! Klik hier voor de Top 10 modekleuren

L van Leer en Lakleer en Logo

Houd je van leer, dan is dit je winter! Leren jurkjes, leren broeken, leren pakken, leren blousons, leren jacks. Ook lakleer en vinyl zijn deze winter geliefde materialen. Behalve in het zwart gaan we deze materialen ook in het rood, blauw en andere felle kleuren zien.
En dan heb je nog de Logomanie. Je mag weer met logo’s te koop lopen!

Mode musthaves voor herfst winter 2018 2019
Mode musthaves voor herfst winter 2018 2019. Fashion Show: Alberta Ferretti. L van Leer

M van Midi rokken en jurken

Saint Laurent ging voor kort, maar het merendeel van de ontwerpers gaat voor de midi lengte en die is dit seizoen nét iets langer dan die van de afgelopen seizoenen.

N van Nepbont

We zijn maar wat blij met deze trend. Eindelijk beginnen de modeontwerpers door te krijgen dat het nu maar eens afgelopen moet zijn met al dat bont. Steeds vaker wordt nepbont gebruikt. In natuurlijke kleuren maar ook in fancy kleurtjes.

O van Oversize

Strak is al jaren niet meer in de mode en ook voor winter 2018 2019 blijven de silhouetten groot, sterk en stoer.

P van Plissérokken en Pailletten

De plissérok is er weer en eigenlijk verbaast ons dat een beetje want we hebben er nog maar net afscheid van genomen. Niet dat de plissérok niet welkom is… Het is de lieveling van de fashionista’s, goed voor een instant fashion look. Eigenlijk komt iedere vrouw er goed mee weg.
De P is ook van Pailletten, ook voor overdag.

Q van Queen

De Q is – zoals altijd – van Queen. We zijn allemaal een beetje modekoningin.

R van Rood en Ruiten

Rood is al sinds een paar seizoenen dé modekleur bij uitstek en ook dit seizoen is rood ook weer de ster. Behalve rood gaan we ook veel ruiten zien: kleine klassieke ruitjes maar ook grote, kleurrijke ruiten.

Mode musthaves voor herfst winter 2018 2019
Mode musthaves voor herfst winter 2018 2019. Fashion Show: Versace, ph. Mauro Pilotto. R van Ruiten

S van Schouders

De schouders zijn dit winterseizoen megagroot en vrij vierkant. De silhouetten zijn sterk en uitgesproken. Je mag gezien worden!

T van Tweed

Wat is een winterseizoen zonder tweed? De modeontwerpers zweren bij dit klassieke winterse materiaal. De kleuren? Bruin, grijs en kleur (of course).

Mode musthaves voor herfst winter 2018 2019
Mode musthaves voor herfst winter 2018 2019. Fashion Show: Luis Vuitton. T van Tweed

U van Uniek

Waar het dit seizoen om gaat? Om unieke looks, unieke combinaties, combinaties die jouw eigen persoonlijkheid weerspiegelen.

V van Vloeiend

V van vloeiend… en dan wel van jurken met vloeiende lijnen, lang en zwierig, ultravrouwelijk en zwoel.

W van Workwear en Winterjassen

We springen van de hak op de tak: supervrouwelijke jurken worden afgewisseld door stoere ‘workwear’ items: jacks met reflecterende strepen, baggy broeken en plastiek werklaarzen. Het is mode met een knipoog!
De winterjas is het belangrijkste item in de modecollecties voor de winter. Dit seizoen dragen we er meerdere over elkaar (zie ook de letter E).

X van XL

De X, op zich een moeilijke letter, blijft een makkie zolang ‘oversize’ de trend is. En dat is voor herfst winter 2018 2019 het geval. Ga voor XL volumes. Zie ook de letter O.

Y van You!

Y van You! Het gaat om JOU, niet om de mode!

Z van Zilver

Zilver is cool, zilver is trendy, zilver is hot. Zilver doet al jaren mee en is, zowel voor overdag als voor de avond, weer een supertrend.

We wensen je een trendy modeseizoen toe! TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE