Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Veelgemaakte make-up fouten

Veelgemaakte make-up fouten

‘Elke leeftijd kent zijn uitspattingen en beperkingen‘. Zo begon ons interview met Rajan Tomolei, International make-up …

Make-up
Veel gemaakte make-up fouten

Elke leeftijd kent zijn uitspattingen en beperkingen‘. Zo begon ons interview met Rajan Tomolei, International make-up artist van Max Factor, over het opmaken van de rijpe huid. Maar ook op jongere leeftijd is in de make-up niet alles zomaar mooi.

Natuurlijk kun je je, als je jong bent, veel veroorloven – je kunt bijvoorbeeld gemakkelijker spelen met kleur -, maar je kunt met make-up ook afbreuk doen aan je uiterlijk. In dit interview praat Rajan Tomolei ons bij over de meest gemaakte make-up fouten op jonge leeftijd.

‘Je ziet op dit moment dat jonge meisjes op zoek zijn naar een sterke persoonlijkheid en een uitgesproken make-up look. Daarbij willen ze nog wel eens overdrijven, vooral met zwarte eyeliner’, zegt Rajan Tolomei.

‘Een veel gemaakte fout is een te sterke, zwarte lijn onder het oog en op de onderste waterlijn. Hierdoor kan je uitdrukking triest, boos of lijdzaam worden. Als deze look verder niet wordt gecombineerd met foundation, lippenstift en blush wordt het helemaal bijna – wat zal ik zeggen – luguber.’

‘Verder zijn jonge meisjes soms wat huiverig om foundation, poeder of een camouflageproduct te gebruiken. Als je een jonge, frisse huid hebt, wil dat nog niet zeggen dat je deze producten moet mijden. Met de juiste foundation en wat poeder kun je je huid heel mooi opmaken. Deze producten zijn geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Alleen de hoeveelheid en het type product verandert in de loop van de tijd.

Conclusie: soms kan het veel mooier zijn om alleen met deze foundation, poeder en blush te spelen en om geen eyeliner te gebruiken.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE