Trendystyle.net | Sheung Wan: antiekmarktjes en kunstgaleries

Sheung Wan: antiekmarktjes en kunstgaleries

Een van mijn lievelingsplekjes op Hong Kong Island is Sheung Wan. Het is er zo …

Hong Kong Sheung Wan hong-kong-sheung-wan07hong-kong-sheung-wan04 hong-kong-sheung-wan06 hong-kong-sheung-wan05 hong-kong-sheung-wan03 hong-kong-sheung-wan02Een van mijn lievelingsplekjes op Hong Kong Island is Sheung Wan. Het is er zo romantisch! In de kleine, vaak hellende straatjes vind je antiekmarktjes met Chinese snuisterijen, kunstgaleries met vooral veel Chinese kunst en schattige restaurantjes. Ik kan hier uren ronddwalen. Gisteren kocht ik op een van de marktjes een paar zilveren armbanden uit de jaren ’60 met Chinese karakters die staan voor ‘geluk’  en ‘langleven’. Alessio Cristianini volgde mij op de voet met zijn camera om zo een levendige reportage van deze artistieke buurt te maken. Tijdens onze shoot werden we overvallen door een enorme plensbui. We hebben samen met andere voorbijgangers wel een half uur onder een afdakje gestaan terwijl het water met bakken uit de hemel viel. Totdat de zon plotseling doorbrak en de straten binnen een half uur weer droog waren. Op deze foto’s draag ik een zwart-witte tuniek  met zwart-met-witte shorts (alles van Zara). Ik vond vooral de grafische tuniek in jaren ’60 stijl wel bij het straatbeeld van Sheung Wan passen.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE