Sexy visitekaartje!

Sommige modellen hebben een composite (of setcard) die je niet snel vergeet! En dat is natuurlijk ook de bedoeling want als een model een casting doet dan wil ze niet graag vergeten (maar geboekt) worden. Deze modellen waren allemaal geboekt voor de show van Mila Schön in Milaan. De ‘visitekaartjes’ zijn niet alleen nodig om opdrachten binnen te slepen, ze zijn ook een belangrijke vingerwijzing voor de kleedsters tijdens de show. Dankzij de setcard weten ze welk model ze moeten kleden. Verder worden er onder de setcards ook aantekeningen gemaakt van de outfits die de modellen tijdens de show zullen dragen. Ik vind het altijd leuk om de setcards van de modellen te bekijken. Je hebt geen idee hoeveel werk daar achter zit!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.