Sara Sampaio. Dit fashion model is HOT!

Sara Sampaio
Sara Sampaio voor Ermanno Scervino, ph. Mauro Pilotto

Als je een beetje een fan van Victoria’s Secret en de Angels bent, dan ken je Sara Sampaio. De girl is sinds 2015 officieel een Angel. Ze is daarmee het eerste Portugese model dat het zover heeft geschopt.

Sara Sampaio is op dit moment ook één van de meest populaire fashion modellen onder het grote publiek. Met haar blauwe ogen en donkere haar heeft ze de harten van vrouwelijke en mannelijke fans veroverd.

Sara moet een echt doorzettertje zijn. Ze groeide op de buitenwijken van Oporto en droomde ervan om model te worden. Haar ouders stonden er echter op dat ze eerst haar school afmaakte. Daarna bezocht ze de University of Lisbon en werkte ze part-time als editor. Ondertussen bleef ze ervan dromen om de runway van Victoria’s Secret te lopen. Haar modellenbureau stuurde foto’s in en ze vroeg om een auditie. In 2013 lukte het haar niet de show te lopen, maar in 2014 was het raak, en het jaar 2015 werd ze verkozen tot Angel.

Ondertussen had Sara al wel enorm veel andere modellenopdrachten binnengesleept en zich opgewerkt tot professioneel en veelgevraagd fashion model. Ze schitterde op de covers van toonaangevende tijdschriften als Vogue, Glamour en Harper’s Bazaar.

Wij ontmoetten Sara backstage bij de Fashion Show van Ermanno Scervino in Milaan waar ze met haar shorts en lange jas een opvallende verschijning was. Ze is veel sensueler dan het doorsnee fashion model. Misschien komt dat wel omdat Sara volkomen op haar gemak is met zichzelf en haar lichaam. Ze heeft ook helemaal geen probleem om voor fotoshoots uit de kleren te gaan. Naakt worden we geboren en zo zullen we ook weer gaan, vindt ze.

Bekijk het korte filmpje en de foto’s die we van haar maakten maar eens. Je zult het met ons een zijn dat deze girl HOT is!

Sara Sampaio
Sara Sampaio voor Ermanno Scervino, ph. Mauro Pilotto
Sara Sampaio
Sara Sampaio backstage bij Ermanno Scervino, ph. Charlotte Mesman
Sara Sampaio
Sara Sampaio backstage bij Alberta Ferretti, ph. Mauro Pilotto

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE