S.O.S After party kilo’s. 6 Tips om ze te lijf te gaan

After party dieet tips
After party dieet tips

Je moet wel van steen zijn als je je tijdens de Feestdagen niet laaft aan alle heerlijke gerechten en lekkernijen die we krijgen voorgeschoteld (of zelf klaarmaken). Genieten aan tafel is een levensvreugde die je jezelf niet tekort mag doen. Samen koken en samen eten zijn feestelijke momenten. Het zou de gezelligheid echt temperen als je er met een bescheiden bordje bij zou zitten en iedere traktatie af zou slaan.

Dat neemt dat niet weg dat het ook fijn is om na de Feestdagen weer even pas op de plaats te maken. Het nieuwe jaar is daar een perfect moment voor. Zie het niet als afzien maar als een andere manier om te genieten. Van een gezond en mooi lijf.

Hier zijn een aantal tips die je kunnen helpen om snel en op een gezonde manier weer in stralende vorm te komen:

1. Focus op gezonde (maar lekkere) voedingsmiddelen en kleinere porties. Begin niet aan strenge DIY diëten en sluit geen groepen voedingsmiddelen uit. Het is belangrijk dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.
2. Serveer elke maaltijd – lunch en diner – met groenten om het aantal calorieën laag te houden en je trek te stillen.
3. Let tijdens het boodschappen doen vooral op de kwaliteit van de voedingsmiddelen zodat je voldoende mineralen, antioxidanten en vitamines binnenkrijgt. Je lichaam mag niets tekort komen.
4. Eet je niet door de overgebleven lekkernijen (chocolade, oliebollen, appelflappen) heen. Maak er liever mensen blij mee die ze zich niet kunnen veroorloven.
5. Maak je gerechten aan met extra vergine olijfolie van goede kwaliteit. Het is een krachtige antioxidant en ontstekingremmer.
6. Beweeg, beweeg en beweeg zodat je de lente in stralende vorm en zonder (al teveel) kilo’s teveel tegemoet kunt zien. Ga voor regelmaat en wees overtuigd van je doel (een gezond lichaam met een goede conditie).

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE