Trendystyle.net | Oogschaduw? Puur goud…

Oogschaduw? Puur goud…

In Milaan interviewde ik Michele Magnani, senior make-up artist M.A.C, over de nieuwste make-up trends …

In Milaan interviewde ik Michele Magnani, senior make-up artist M.A.C, over de nieuwste make-up trends en het is altijd een eye opener. Tijdens de modeweken zie ik zoveel dat ik soms niet direct alle touwtjes aan elkaar kan knopen. Michele begon met een heel confronterende vraag: Wat vind je van de make-up die je op de catwalks voor zomer 2013 hebt gezien? Ik keek hem benauwd aan en piepte: ‘Dat wilde ik juist aan jou vragen! Daarom zit ik hier!’ Big smile van zijn kant! Hij gaf me direct een trend. ‘Deze winter gaan we voor goud, zomer 2013 voor zilver. Gewoonlijk is het omgekeerd en kiezen we warme kleuren voor de zomer en koude kleuren voor de winter.’ Kort daarop stuitte ik op deze foto’s backstage bij Massimo Rebecchi voor winter 2012 2013. De oogleden waren… puur goud!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE