Trendystyle.net | The Blonde Potato | Modeweek Milaan. Heren op de catwalk (dag 1)

Modeweek Milaan. Heren op de catwalk (dag 1)

Gistermorgen is de Modeweek Milaan begonnen en ik heb nog geen moment gehad om jullie …

Modeweek Milaan herencollecties zomer 2014 modeweek-zomer-2014-dag1-02 modeweek-zomer-2014-dag1-04 modeweek-zomer-2014-dag1-05 modeweek-zomer-2014-dag1-06 modeweek-zomer-2014-dag1-07 modeweek-zomer-2014-dag1-08 modeweek-zomer-2014-dag1-09 modeweek-zomer-2014-dag1-10Gistermorgen is de Modeweek Milaan begonnen en ik heb nog geen moment gehad om jullie even te updaten! Maar hier zijn de eerste foto’s van de zomercollecties voor de heren voor lente en zomer 2014. Ik heb een snelle selectie van shows en streetstyle gemaakt. En verder nog een foto van mij aan het werk :-) Het is hier superwarm en de shows zijn erg rustig. Het is heerlijk werken zonder stress. Ik update jullie snel weer over dag 2. Ga nu naar Vivienne Westwood!

Foto’s van boven naar beneden: de finale exit van de show van Corneliani, backstage John Varvatos in antieke kerk, model backstage bij Varvatos, model met tattoos bij Costume National, ontwerper Ennio Capasa van Costume National, streetstyle shooten bij Zegna, model na afloop van Costume National, kapper op weg naar de show, show van Andrea Pompilio, beschermeling van Giorgio Armani en tot slot finale exit van John Varvatos.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE