Modetrends. Teddy en nepbont, aaibaar en lief. Dat zijn de jassen voor winter 2021

De jassentrends voor winter 2021 staan wederom bol van de teddy coats en fake fur jassen. Troostend zacht en aaibaar. Voor een blij en warm gevoel.

Modetrends winter 2021 2022. Teddy coats en fake fur jassen
Modetrends. Teddy en nepbont, aaibaar en lief. Dat zijn de jassen voor winter 2021. Photo courtesy of Miu Miu

Teddy jassen zijn geen nieuwigheid en fake fur (godzijdank) ook niet. Harige, aaibare jassen maken (wederom) deel uit van de modetrends voor winter 2021 2022. Ze zijn meer dan welkom! Een beetje extra warmte en troost kunnen we goed gebruiken. Om het nog maar niet te hebben over de boostende kracht die van deze supercoole jassen uitgaat. Trek je stoere teddy aan en je zelfverzekerdheidsgehalte schiet omhoog.

Hoe zien de teddy jassen en fake furs voor winter 2021 2022 eruit?

Modetrends winter 2021 2022. Teddy coats en fake fur jassen
Modetrends. Teddy en nepbont, aaibaar en lief. Dat zijn de jassen voor winter 2021. Photo courtesy of Prada

Beestachtig stoer of vertederend lief en aaibaar. Anders dan vorige jaren gaan we niet voor vrolijke kleurtjes – rood, blauw, groen – maar kiezen we voor naturel kleuren, kleuren die we in de natuur tegenkomen. Omdat het allemaal heerlijk fake en faux is, mag je het (speelgoed)beestje erin terugzien. Dus hul je in langharige mantels, krulharige jassen of ruwharige coats in beige, camel of bruintinten.

Modetrends winter 2021 2022. Teddy coats en fake fur jassen
Modetrends. Teddy en nepbont, aaibaar en lief. Dat zijn de jassen voor winter 2021. Bij Prada. Foto: Charlotte Mesman

De volumes zijn deze winter ook nèt weer iets anders: oversized is dé trend, halflang en lang zijn de favoriete lengtes, een nieuwigheid zijn de coconvormige exemplaren. Heel geliefd ook zijn mouwloze teddy’s die je over dikke coltruien of sweater met capuchon draagt.

Modetrends winter 2021 2022. Teddy coats en fake fur jassen
Modetrends. Teddy en nepbont, aaibaar en lief. Dat zijn de jassen voor winter 2021. Photo courtesy of Miu Miu

Koploper op het gebied van de langharige coats is het Italiaanse modehuis Prada dat voor deze winter met immense volumes komt waar zelfs de yeti van de Himalaya jaloers op zou worden. Bij Prada werd een langharige jas met witte hoge laarzen geshowd, bij Miu Miu werd een oversized fake fur coat op een zacht jurkje gedragen met daaronder hoge witwollen kousen en bergschoenen.

Modetrends winter 2021 2022. Teddy coats en fake fur jassen
Modetrends. Teddy en nepbont, aaibaar en lief. Dat zijn de jassen voor winter 2021. Photo courtesy of Zadig & Voltaire

Maar eigenlijk kun je zo’n harig geval over elke mogelijke outfit aanschieten, of je nu casual of chic gekleed gaat. Enige voorzichtigheid is volgens mijn vriendlief die zich nog wel eens met mijn outfits wil bemoeien echter op z’n plaats: pas op in bossen en bergen dat je niet voor loslopend wild aangezien wordt (‘Want in het bos daar zijn de jagers, Hai lie hai loo de jagers, En die jagen er op los, ja los‘)

Charlotte Mesman voor TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE