Modeshows Milaan man zomer 2012 dag 2

Vandaag een stralende dag in Milaan. Op de catwalk onder meer Vivienne Westwood. We hebben weer een paar snelle beelden voor je. Portretten van topmodel Tobias Sorensen en een wel heel ondeugende Julian Schratter.

Topmodel Alexander op de catwalk van Ermanno Scervino
Topmodel Tobias Sorensen backstage bij Vivienne Westwood
Model backstage bij Vivienne Westwood. De look? Bezweet als een top-athleet (en heet was het!)
Tobias Sorensen in de finale exit van de show van Vivienne Westwood. Weet hij dat model (en fotograaf) Julian Schratter die voor hem loopt z'n camera heeft meegenomen op de catwalk?
Maar weinig mensen hebben gezien dat model Julian Schratter zijn camera heeft meegenomen tijdens de finale exit van de modeshow van Vivienne Westwood. Het model fotografeert collega Tobias Sorensen

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE