Trendystyle.net | Modellen bij Louis Vuitton. Van Ruby tot Daphne

Modellen bij Louis Vuitton. Van Ruby tot Daphne

Benieuwd hoe de modellen zich kleden? Wat ze zelf graag dragen als ze niet over …

Benieuwd hoe de modellen zich kleden? Wat ze zelf graag dragen als ze niet over de catwalk heupwiegen? Als jullie deze foto’s van de mannequins na afloop van de show van Louis Vuitton bekijken, zullen jullie zien dat eigenlijk elk model wel haar eigen smaak heeft, ook al zijn zwarte leggings wel heel populair. Ik vind vooral de look van Ruby Aldridge – het model met de witte rok – erg leuk. Misschien herkennen jullie die rok nog (H&M vorig jaar zomer, ik heb ‘m zelf ook!)? En verder kan ik de look van Liu Wen – het model op het muurtje – wel waarderen. Ze draagt graag platte en nogal mannelijke schoenen. Model Jessica Stam (ze loopt al jaren in de modewereld mee) heeft gekozen voor een sexy look (zwart kant en kanten sleehakken) en ziet er volgens mij meer uit als een filmster dan als een mannequin. En de Nederlandse Daphne Groeneveld (de laatste foto) ziet er eigenlijk in alles gewoon ‘cool’ uit! Maar welke look vinden jullie het meest geslaagd?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE