Kapseltrends 2020. Het korte kapseltje van Nederlands topmodel Marte Mei van Haaster

De kapseltrends voor lente zomer 2020 laten ongelooflijk veel en verschillende korte kapsels zien. Superhot is het kapseltje van Nederlands topmodel Marte Mei van Haaster.

Kapseltrends lente zomer 2020. Kort kapsel
Kapseltrends 2020. Het korte kapseltje van Nederlands topmodel Marte Mei van Haaster. Modeshows van links naar rechts: Haider Ackermann, Saint Laurent, Rochas

Marte Mei van Haaster heeft werkelijk alles. Ze is een gevierd (Nederlands) model, vormt samen met haar man een kunstenaarsduo én heeft een beeldig koppie. Haar donkere haar draagt ze, volgens de allernieuwste kapseltrends voor lente zomer 2020, in een schattig kort kapsel. Ze ziet er met haar korte lokken zo stylish uit dat we spontaan de neiging voelen opkomen om de schaar in ons eigen haar te zetten. Ken je dat gevoel?

Kapseltrends lente zomer 2020. Kort kapsel
Kapseltrends 2020. Het korte kapseltje van Nederlands topmodel Marte Mei van Haaster. Modeshow: Sacai. Foto: Mauro Pilotto

Als Marte Mei op de internationale catwalks voorbijkomt, dan valt ze op door haar rustige, elegante uitstraling en haar beeldige korte kapsel. Het Nederlandse model heeft vol, donker haar met een natuurlijke slag.

Op haar zevenentwintigste verjaardag liet Marte Mei haar halflange bobkapseltje afknippen. Het resultaat was het speelse, korte koppie, vrouwelijk maar met een androgyne kwinkslag, dat je op de kapselfoto’s op deze pagina ziet.

Kapseltrends lente zomer 2020. Kort kapsel
Kapseltrends 2020. Het korte kapseltje van Nederlands topmodel Marte Mei van Haaster. Modeshow: Dries van Noten. Foto: Mauro Pilotto
Kapseltrends lente zomer 2020. Kort kapsel
Kapseltrends 2020. Het korte kapseltje van Nederlands topmodel Marte Mei van Haaster. Modeshow: Haider Ackermann. Foto: Mauro Pilotto

Het model zette de schaar in haar bobkapsel om even weg te zijn van dat ‘modellenhoofd’. Haar bobkapsel was zo nauw verbonden met haar modecarrière dat ze de behoefte voelde om het af te knippen zodat ze de spiegel weer iemand zag die meer was dan alleen maar model. Inmiddels zijn we een jaar verder. Marte Mei’s haar is weer wat langer maar altijd nog speelser en beweeglijker dan de bob van een jaar geleden.

Zoals je op de kapselfoto’s ziet, is Marte Mei’s haar gelaagd geknipt. In de nek is het wat langer, bovenop zijn kortere lagen te zien. Hierdoor is het haar minder zwaar en krijg je meer volume. Rond het gezicht is het haar heel speels en met beweging geknipt. Het haar bij de oren is vrij lang. Hetzelfde geldt voor de pony/lok die op verschillende manieren kan worden gedragen.

Hoewel dit kapsel bijna jongensachtig kort is, heeft het toch een vrouwelijke uitstraling, juist dankzij die laagjes en de beweging die in het haar geknipt is. Echt een kapseltje om je door te laten inspireren.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE