Trendystyle.net | Lifestyle | Reizen | Hong Kong. Sky high. Tegenindicatie: hoogtevrees

Hong Kong. Sky high. Tegenindicatie: hoogtevrees

De afgelopen week was ik in Hong Kong, een fascinerende metropool waar ik in verrukking …

hongkong-uit-de-lucht-11
Ready for take-off!

De afgelopen week was ik in Hong Kong, een fascinerende metropool waar ik in verrukking kan raken van de uitzichten. De natuur rond de bebouwde gebieden (en die zijn héél dichtbebouwd) is bovendien schitterend: bergachtig, weelderig groen met daarom heen de glinsterende zee en suggestieve eilanden.

Ik ben vele malen in Hong Kong geweest, heb er stormachtige landingen meegemaakt en altijd veel wolken gezien, maar deze keer kwam ik op een stralende dag aan en heb ik vanuit het vliegtuig van het landschap kunnen genieten. Mijn reisgenoot – Moussy, de teddybear – heeft net zo genoten als ik :-)

Ook tijdens mijn verblijf in Hong Kong was het weer, ondanks dat het regenseizoen is, ongewoon mooi en zonnig. De zon lokte mij naar The Peak, een hoge bergtop op Hong Kong Island waar je met een trammetje naar toe kunt en een fantastisch uitzicht op eiland, Victoria Bay en vasteland hebt.

Hoogte en uitzichten zijn belangrijke concepten in Hong Kong, waar de ruimte beperkt is en optimaal benut moet worden wat in indrukwekkende wolkenkrabbers en een wereldberoemde skyline resulteert. Of je Hong Kong nu vanuit het vliegtuig ziet, vanaf The Peak of vanuit het reuzenrad, het is spectaculair.

hongkong-uit-de-lucht-01
We naderen Hong Kong
hongkong-uit-de-lucht-02
Eilanden rond Hong Kong
hongkong-uit-de-lucht-03
Tijdens de vlucht…
hongkong-uit-de-lucht-05
Hong Kong Airport (en superdeluxe boetieks)
hongkong-uit-de-lucht-06
Bon appetit!
hongkong-uit-de-lucht-09
Het reuzenrad met op de achtergrond het IFC (International Finance Center) op Hong Kong Island
hongkong-uit-de-lucht-10
Uitzicht vanaf The Peak, Hong Kong Island
charlotte-mesman

Door Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via haar kolom The Blonde Potato deelt ze haar passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE