Home | Fashion trends 2022 | Kledingtips | Hoe blij kun je zijn met een oude tas?

Hoe blij kun je zijn met een oude tas?

Gisteren heb ik mijn kast opgeruimd. En dat was niet gemakkelijk omdat ik niet graag iets wegdoe. Het liefst zou ik alles houden maar op een gegeven moment is er gewoon geen ruimte meer voor. Gelukkig heeft opruimen ook een positieve kant. In een lade vond ik deze tas van Guess die ik misschien twee keer gebruikt heb. Als ik dingen té leuk of té mooi vind, blijven ze meestal liggen. Dat was met dit doorzichtige tasje het geval. Maar nu is ‘het ijs gebroken’. Hoe blij kun je zijn met een ‘oude’ tas? (Mijn antwoord: héél blij!)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE