Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends vrouw | Het is de zomer van de spijkerbroeken en spijkerpakken! We love denim!

Het is de zomer van de spijkerbroeken en spijkerpakken! We love denim!

Een half jaar geleden zouden we er niet over gepiekerd hebben om onze skinny jeans …

Een half jaar geleden zouden we er niet over gepiekerd hebben om onze skinny jeans naar de achterste hoek van de kast te verwijzen, maar ondertussen zijn we hier op de redactie gewend – en zelfs verslaafd! – geraakt aan de wat wijdere modellen.

Baggy jeans (met of zonder gaten)

spijkerbroeken-modetrend-02
Baggy jeans (met of zonder gaten) zijn hip

Baggy jeans zijn weer helemaal terug. Ze zijn stoer en cool en zitten bovendien veel lekkerder als de temperaturen stijgen. Draag ze met een T-shirt of met een mooie top. Je kunt er zelfs een chic jasje bij halen. Eigenlijk kun je ze met letterlijk alles combineren.

Spijkerpakken

spijkerbroeken-modetrend-01
Met een spijkerpak zit je altijd goed

Een andere topper voor deze zomer zijn de spijkerpakken. Super handig (behalve als je naar het toilet moet, maar dat is een kleine bijkomstigheid :-)). Combinaties maken is er niet meer bij! Je schiet je over-all aan en klaar ben je. Cool met een paar platte sandaaltjes eronder of met stoere zomersneakers. Voor de avond haal je er een hakje bij.

Van top tot teen in jeans

spijkerbroeken-modetrend-03
Van top tot teen in denim

Een andere must voor deze zomer is de jeans look van top tot teen. Draag verschillende denim items bij elkaar. De kleuren mogen onderling verschillen. Kijk maar eens wat je nog in de kast hebt en leg nieuwe combi’s.

Seventies jeans met uitlopende pijpen

spijkerbroeken-modetrend-04
Seventies spijkerbroek met uitlopende pijpen

Ben je in de mood om een nieuwe spijkerbroek aan te schaffen, kijk dan eens uit naar een model met uitlopende pijpen. Heerlijk seventies! Je vindt ze volop in de uitverkoop. De meeste modellen hebben uitzonderlijk lange pijpen die moeten worden ingenomen. Let op! Maak ze niet te kort. De zoom moet in ieder geval net de grond raken (de broek mag ook langer zijn – nadeel is dan dat’ie wel snel vuil wordt). Bedenk dus van tevoren welke schoenen je eronder gaat dragen.

Voor wat betreft het innemen zelf kun je verschillende kanten op: je kunt zelf de schaar erin zetten en voor een onafgewerkte onderkant gaan, je kunt de broek inkorten en voor de afwerking de originele zoom gebruiken of je kunt voor een heel hoge zoom gaan zoals op deze foto.

We love denim!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE