Trendystyle.net | Eigenschappen-horoscoop. Lees meer over jouw sterrenbeeld | Eigenschappen-horoscoop van het sterrenbeeld Stier. Zo zit de Stier in elkaar

Eigenschappen-horoscoop van het sterrenbeeld Stier. Zo zit de Stier in elkaar

Vandaag hebben we het over het sterrenbeeld Stier. Iedereen die geboren is tussen 20 april …

Eigenschappen horoscoop Stier
Eigenschappen horoscoop Stier

Vandaag hebben we het over het sterrenbeeld Stier. Iedereen die geboren is tussen 20 april en 20 mei valt onder dit boeiende sterrenbeeld dat in het teken van Venus staat. De Stier wordt geassocieerd met het element Aarde. Stieren zijn nauw verbonden met de aarde en staan daarom met beide benen op de grond.

Mensen die onder het sterrenbeeld Stier geboren zijn, zijn rechtlijnig en vasthoudend. Ze zijn toegewijd en hebben een sterke wilskracht. Ze kunnen ook best heel koppig zijn. Als er iets is waar ze niet van houden, dan is dat verandering. Ze houden star aan hun gewoontes vast en leven het liefst altijd hetzelfde leventje. Deze hang naar standvastigheid en zekerheid wordt niet altijd door omstanders op prijs gesteld en kan relaties soms negatief beïnvloeden.

Stieren zijn echte levensgenieters. Ze houden van een goed glas wijn en hechten veel waarde aan geld en bezittingen. Dat verklaart wellicht ook waarin ze in de regel goed zijn in het zaken doen. Ze zijn heel bekwaam in investeren, kopen en verkopen. Als deze karaktereigenschap goed benut wordt, zijn het optimale zakenlieden. Maar o wee, als deze eigenschap niet goed wordt aangewend. Dan kan het wel eens tot verliezen leiden.

In de liefde gooien ze het vaak op sensualiteit en uiterlijk. Het lukt ze vrijwel altijd om de persoon waar ze hun oog op hebben laten vallen te verleiden. Daarna echter vallen ze vaak ten prooi aan hun eigen jaloezie. Vanwege hun hang naar zekerheid en vastigheid, veranderen ze zelden of nooit van partner.

Historische personages die onder het sterrenbeeld Stier zijn geboren: William Shakespeare, Charlotte Brönte, Balzac, Sigmund Freud.

Celebrities die onder het sterrenbeeld Stier zijn geboren: George Clooney, Audrey Hepburn, Uma Thurman.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE