Ari Westphals fantastische krullen komen we nu ook op straat tegen!

Ari Westphal
Ari Westphal, ph. Charlotte Mesman

De krullenbol van Ari Westphal wekt een zekere hair envy in ons op. Wat een fantastische bos haar heeft dit Braziliaanse model! En dat seventies model dat ze erin heeft laten knippen, is helemaal te gek.

Overigens berust Ari’s kapsel op een fout. Een knipbeurt bij de kapper pakte veel te kort uit. Ari raakte in paniek maar alles kwam goed toen haar modellenbureau er een hair cut bij een topkapper uit de fashion wereld overheen liet gaan. Haar korte kapsel gaf haar modellencarrière een enorme boost.

Tegenwoordig is dit seventies kapsel enorm populair en zien we zowel mannelijke als vrouwelijke modellen met onwaarschijnlijk grote krullenbollen. Ook het publiek op straat begint de trend op te pakken. We simply love it!

Ben je behept met krullen (envy!), denk er dan eens over. De succesformule is: korte zijkanten en lang haar bovenop. Proberen!

Ari Westphal
Ari Westphal, ph. Charlotte Mesman
Ari Westphal
Ari Westphal, ph. Charlotte Mesman
Krullenbol
Op de straat in Milaan, ph. Charlotte Mesman

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE