Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Zo creëer een super hair look met de goedkoopste haaraccessoires die je kunt bedenken

Zo creëer een super hair look met de goedkoopste haaraccessoires die je kunt bedenken

De afgelopen weken hebben we heel wat interviews met Nederlandse hair stylisten gepubliceerd. Het is …

Haaraccessoires
De goedkoopste haaraccessoires die je kunt bedenken

De afgelopen weken hebben we heel wat interviews met Nederlandse hair stylisten gepubliceerd. Het is ontzettend boeiend om hun visie op de haartrends (en ook haaraccessoires) te horen. Zelf hebben wij daar natuurlijk ook zo onze ideeën over want backstage bij de modeweken zitten we bovenop de internationale hair stylisten om tricks en tips op te vangen en hangen we aan hun lippen om maar alles over de upcoming haartrends en moderne haartechnieken te weten te komen. Maar toch… soms zijn dingen zo verbluffend eenvoudig dat je er in de eerste instantie aan voorbij gaat.

Vlechtkapsels zijn cool!

Pas later komt er dan een moment van ‘connecting the dots’, dat bekende Einstein-lichtje boven je hoofd, en zie je opeens waarom iets ‘cool’ of ‘trendy’ is. Zoals het kapsel dat we bij Cividini (herfst winter 2017 2018) fotografeerden. Eigenlijk hebben we hier te maken met een supertrend. Vlechten zijn weer helemaal terug, zei een kapper onlangs tegen me. We gaan voor heel strakke grafische vlechtconstructies of juist voor nonchalante, losse vlechten met fly away haartjes. En ja hoor, zo’n nonchalant vlechtkapsel zagen we dus bij Cividini in Milaan.

De goedkoopste haaraccessoires die je kunt bedenken

Dit kapsel is eigenlijk heel eenvoudig en maakt gebruik van de goedkoopste haaraccessoires die je kunt bedenken: schuifspeldjes.

Voor deze hair look föhn je je haar glad (maar niet te steil) en daarna maak je een losse lage vlecht in je nek. Die sla je dubbel en zet je vast met schuifspeldjes. Voor een speels effect laat je de haarpunten uitwaaieren. Daarna versier je je het haar aan de zijkanten van je hoofd met wederom schuifspeldjes. Aan de zijkanten en bovenop je hoofd maak je je haar goed glad, maar van achteren en rond de vlecht trek je wat haartjes los voor het fly way effect. Zo krijg je een trendy glad/piekerig contrast.

Het is het mooiste als je met goudkleurige speldjes werkt. Als je moeite hebt om de vlecht alleen met speldjes vast te zetten, kun je ook met elastiekjes werken. Je kunt eerst een vlecht maken en die vastbinden met een elastiekje en vervolgens ook de dubbelgeslagen vlecht weer vastbinden met een elastiekje. Omdat het allemaal best nonchalant mag zijn, luistert het niet zo nauw. Gewoon lekker mee stoeien. So simple is it!

Haaraccessoires
De goedkoopste haaraccessoires die je kunt bedenken
Haaraccessoires
De goedkoopste haaraccessoires die je kunt bedenken
Haaraccessoires
De goedkoopste haaraccessoires die je kunt bedenken

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE