Home | Terry Richardson. Tampon thee?!

Terry Richardson. Tampon thee?!

Dit is Terry Richardson ten voeten uit. Ruitenoverhemd en thumb up. De fotograaf staat regelmatig in de belangstelling, niet alleen vanwege zijn – vaak provocerende – fotografie (Richardson werkt voor de belangrijkste modebladen en geen topmodel dat niet voor zijn camera heeft gestaan) maar er gaan geruchten dat de fotograaf niet altijd evenveel respect voor zijn modellen zou hebben. Zo zou hij onder meer van tampon thee houden en zich Uncle Terry laten noemen. Aan het begin van het jaar was de fotograaf opnieuw in opspraak omdat hij een reclamecampagne voor een exclusieve gym (sportschool) zou hebben gefotografeerd waarin alleen magere fashion models te zien waren. Op deze foto’s zie je Richardson bij de show van Louis Vuitton voor zomer 2012. De fotograaf lijkt niet onder de publieke aanvallen te lijden… Waarom ik juist nu deze post publiceer? Ik ben bezig met de styling voor een fotoshoot en tijdens mijn onderzoek op internet kwam ik veel inspirerende foto’s van Richardson tegen. Vandaar!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE