Trendystyle.net | Ridders in de sneeuw bij Moncler Gamme Bleu

Ridders in de sneeuw bij Moncler Gamme Bleu

Moncler Gamme Bleu komt altijd met fantastische decors. Ik herinner me één van de eerste …

Moncler Gamme Bleu moncler-gamme-blue02 moncler-gamme-blue03 moncler-gamme-blue07 moncler-gamme-blue06 moncler-gamme-blue05Moncler Gamme Bleu komt altijd met fantastische decors. Ik herinner me één van de eerste show in Milaan. Het modehuis had toen voor de gelegenheid een echte skipiste laten bouwen waar de modellen vanaf kwamen suizen. Het was een fantastische show én collectie. Ook gisterenavond nam Moncler ons weer mee naar een sneeuwlandschap maar nu wel wat eeuwen geleden. Door de sneeuw ‘ploegden’ stoere ridders. Persoonlijk vond ik de collectie een beetje tegenvallen. Ik had liever superwarme jacks en geraffineerde skikleding gezien. Met deze collectie kon ik niet zoveel. Maar misschien denken jullie er anders over? P.S. Het model op de eerste foto is Alex Cunha, een van de topmodellen van het moment (ik heb hem al eerder gepubliceerd).

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE