Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Nude nagellak. Zo staat een huidskleur lakje jou supermooi

Nude nagellak. Zo staat een huidskleur lakje jou supermooi

Nude nagellak is stijlvol, chic en geschikt voor elke outfit en gelegenheid. Zo draag je nude nagellak. Check onze tips.

Nude nagellak
Nude nagellak

Nude nagellak is on-trend en dat zal altijd wel zo blijven. Nude is superchic, gemakkelijk te lakken en vrij duurzaam (omdat je kleine beschadigingen minder snel ziet). Maar er zijn wel een aantal dingetjes waar je op moet letten om ‘nude’ lakjes met succes te dragen.

KIES DE JUISTE NUDE TINT VOOR JOUW HUIDSKLEUR

Allereerst is het van belang om de juiste kleur te kiezen. Nude kleuren zijn heel natuurlijk en de combinatie met je huid is daarom ernom belangrijk. Er bestaan ontzettend veel nude nuances. De ondertoon is elke keer weer anders: soms zit er meer rood in, soms meer groen, soms meer blauw.

De hoofdregel is dat je een nude tint kiest die zo dicht mogelijk bij je eigen huidskleur ligt. Heb je bijvoorbeeld vrij rode handen, ga dan voor een nude met een roze ondertoon. Bij een donkere huid draag je een middenbruine kleur. Bij gebruinde handen haal je een goudachtige nude. Test de kleur altijd even. Je nagellak moet je huid een fris en gezond doen uitkomen.

DE JUISTE VORM VOOR JOUW NAGELS

Nude nagellak
Nude nagellak

Nude tinten zijn klassiek en stijlvol en dat maakt het extra leuk om met de vorm van je nagels te spelen. Dit seizoen zijn korte nagels, heel korte nagels zelfs, helemaal trendy. Geef je nagels allemaal dezelfde lengte en vijl ze recht met slechts een zachte ronding aan de zijkant. Deze trend zagen we zo ongeveer op alle mode catwalks. En dat betekent dat we ons nooit meer zorgen hoeven te maken om een gebroken nagel! Als je er maar aan denkt om ook je andere nagels korter te maken.

Maar heb je zin in superlange nagels, ga dan gerust je gang. De klassieke kleur maakt dat zelfs de langste nagels nog stijlvol overkomen. De meest geliefde vorm voor lange nagels – vooral onder de Hollywoodsterren en it-girls – is de amandelvorm.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE