Trendystyle.net | Lifestyle | Loungen: op het dakterras en aan het zwembad

Loungen: op het dakterras en aan het zwembad

De overgang van Nederland naar Bangkok is ontzettend groot. In Nederland droeg ik onder mijn …

De overgang van Nederland naar Bangkok is ontzettend groot. In Nederland droeg ik onder mijn winterjas drie truien over elkaar tegen de koude wind en hagel en hier kan ik met blote benen over straat. Maar de Thais vinden het ‘koud’. De temperaturen zijn onder de dertig en er staat een warme wind. Ik vind het heerlijk. Het is ‘winter’ in Thailand en het regenseizoen is voorbij.

In dit seizoen is het dé trend om een sjaal om te slaan (hebben wij Nederlanders niet nodig) en de dakterrassen op te zoeken. Eindelijk kun je buiten zitten en is de warmte niet zo drukkend dat je altijd schaduw en airconditioning moet opzoeken. Ik doe graag aan de ‘dakterrassen-trend’ mee! Deze foto’s zijn met de mobiele telefoon gemaakt en ze zijn een beetje donker, maar misschien lukt het jullie toch om er iets in te zien. Op de foto’s draag ik een crèmekleurig kanten jurkje van H&M en een leren polsband met leren roos die ik hier bij CPS Thailand (Chaps) heb gekocht.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE