Trendystyle.net | Lifestyle | Terminal 21 Bangkok: alle modesteden in één droom shopping-mall

Terminal 21 Bangkok: alle modesteden in één droom shopping-mall

Gisteren ben ik in Bangkok aangekomen en ik kon niet wachten om in Terminal 21 …

Gisteren ben ik in Bangkok aangekomen en ik kon niet wachten om in Terminal 21 te gaan shoppen én shooten. Deze shopping mall is in oktober geopend en het is een uniek concept. Terminal 21 is gebouwd als een supermoderne luchthaven met ‘echte’ stewardessen aan de informatiebalie en typische luchthavenpanelen die inlichtingen geven over de mall en de op handen zijn de concerten die bijna dagelijks in de grote hall worden gehouden.

De vele verdiepingen van de mall zijn stuk voor stuk één wirwar van straatjes. Gisteren deed ik de romantische straatjes van Parijs aan, slenterde ik door de Londense Carnaby Street, verdwaalde ik in een soek in Istanbul-stijl, bewonderde ik het standbeeld van de sumo-vechters in de Japanse zone en ademde ik de antieke sfeer van Rome in.

Alle zones hebben talloze winkeltjes, sommige shops hebben wat bekendere namen maar in de meeste winkeltjes (soms van postzegelformaat) vind je plaatselijke designers die hun eigengemaakte kleding en hebbedingen tegen heel schappelijke prijzen aanbieden. De sfeer is modern, energiek, jong. Ik kan er uren ronddwalen en heb gisteren al een leuke avondjurkje met pailletten voor Oud-en-Nieuw gespot. En verder leuke plateaupumps. En een winterjasje zoals ik die in Tokyo heb zien dragen. En…en… ik denk dat ik hier de komende dagen nog veel zal zijn.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE