Black moon: maansverduistering in Bangkok

Toen ik vanavond om een uur of acht (we zijn hier zes uur verder dan in Nederland) naar de hemel van Bangkok keek, zag ik een volle maan waaruit een donker stukje miste. Omdat het een  heldere avond is, leek het me geen wolk. Stukje bij beetje zag ik vanaf het terras waar we dineerden de maan verduisteren. ‘Black moon’ zeggen de Thais.  Het advies is vooral hard op je zakken te kloppen want dat gebaar in combinatie van een maansverduistering betekent ‘geld’. Ik heb geprobeerd om de verduistering met mijn mobieltje te fotograferen maar de maan is op de foto’s slechts een stipje. Toch zie je op de onderste foto wel iets van de verduistering die van links kwam. Toen ik mijn geliefde camera (ik kan niet zonder!) weer bij me had, is het me nog net gelukt om de gehele verduistering te fotograferen (de eerste foto). Het is hier in Bangkok een magische nacht! Black Moon!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE