Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Lips! Rode lippenstift en hartvormige monden. Een short movie

Lips! Rode lippenstift en hartvormige monden. Een short movie

Rode lippenstift is tijdloos. Steeds weer duiken rode monden op. Rood is ideaal voor een spannende date maar ook voor een gewone door de weekse dag.

Rode lippenstift
Rode lippenstift. Fashion Show: Luisa Beccaria herfst winter 2019 2020. Foto: Charlotte Mesman

Rode lippenstift kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kunt je lippen rood maken zonder de contouren scherp te tekenen. In dat geval is het mooi om een matte lippenstift te gebruiken zodat je een soort ‘gevlekt’ (stained) effect krijgt.

Maar je kunt je lippen ook heel precies omlijnen en inkleuren. Het is dan heel mooi om ze een verleidelijke hartvorm mee te geven zoals we dat backstage bij Luisa Beccaria in Milaan zagen.

Wij wijden er een kleine video (in het zwartwit!) aan die we ‘Lips’ hebben genoemd. Bekijk de video maar eens. Het team Mac Cosmetics geeft het beste van zichzelf.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE