Trendystyle.net | The Blonde Potato | Is roken een afknapper?

Is roken een afknapper?

Knappen mannen af op rokende vrouwen? Roken is slecht voor je gezondheid. Maar is een …

Knappen mannen af op rokende vrouwen?Knappen mannen af op rokende vrouwen?

Roken is slecht voor je gezondheid. Maar is een sigarettenverslaving ook slecht voor je image? Knappen mannen erop af?

Een modefotograaf bij de shows vertelde me dat hij op het vliegveld in Parijs een topmodel dat hij kende had ontmoet. Ze vloog spontaan op hem af en kuste hem op beide wangen. De geur van sigarettenrook was voor hem een afknapper. ‘Ze zag er beeldig uit maar toen ik haar sigarettenadem rook, verloor ze al haar charme.’

Ik deed een kleine rondvraag in mijn omgeving. Het bleek dat sommige mannen al afknappen op het enkele feit dat een vrouw rookt. ‘Hoe kan zo’n schattig meisje nu roken? Dat is toch zonde!’ was een commentaar dat ik te horen kreeg. Andere mannen vonden het gebaar vulgair.

Andersom lijken vrouwen ook op rokende mannen af te knappen. Dit lijkt in ieder geval te gelden voor de vrouwen in India. Uit een onderzoek onder jonge Indiase meisjes bleek dat 99,3 procent niet wil trouwen met een man die rookt.

Hoe zou dat in Nederland zijn?

 

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE