Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Halloween inspiratie van de catwalks (2)

Halloween inspiratie van de catwalks (2)

Sinds een paar seizoenen lijkt ontwerper Riccardo Tisci een soort obsessie voor ‘face jewelry’ te hebben ontwikkeld. Elke maquillage in zijn shows is op zich al een kunstwerk.

givenchy-man-winter-2015-05
Givenchy man winter 2015 2016, photo: courtesy of Givenchy

De Italiaan Riccardo Tisci heeft het modehuis Givenchy een enorm vernieuwende en geraffineerde boost gegeven. De shows van Givenchy zijn fenomenaal. De collecties zijn vernieuwend – je weet nooit wat Tisci gaat doen. En de presentatie is bijzonder apart en laat zich met geen pen (of op geen computer) beschrijven.

Sinds een paar seizoenen lijkt Tisci bovendien een soort obsessie voor ‘face jewelry’ te hebben ontwikkeld. Elke maquillage in zijn shows is op zich al een kunstwerk.

Ook voor de herencollectie voor winter 2015 ging Tisci weer kwistig te keer met gekleurde stenen. Sommige mannelijke modellen kregen voor de show hele maskers in de vorm van een doodskop, opgebouwd uit allerlei steentjes, aangemeten.

De make-up voor de dames was eveneens bijzonder ‘strong’ en ‘dark’. De donker opgemaakte en langgerekte ogen waren afgewerkt met enkele goed gekozen steentjes in de ooghoeken. Op de donkerbloedrode monden prijkten wat kleine glitters. De jukbeenderen waren sterk geaccentueerd in een jaren ’80 manier, zodat de gelaatstrekken vrij hard overkwamen. Ideeën te over voor een uiterst geraffineerde ‘haute couture’ Halloween look.

givenchy-man-winter-2015-04
Givenchy man winter 2015 2016, photo: courtesy of Givenchy
givenchy-man-winter-2015-03
Givenchy man winter 2015 2016, photo: courtesy of Givenchy
givenchy-man-winter-2015-02
Givenchy man winter 2015 2016, photo: courtesy of Givenchy
givenchy-man-winter-2015-01
Givenchy man winter 2015 2016, photo: courtesy of Givenchy

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE