Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Halloween inspiratie van de catwalks (1)

Halloween inspiratie van de catwalks (1)

Deze show geeft, met alle respect voor het creatieve brein van Vivienne Westwood, een heleboel inspiratie voor de spannendste nacht van het jaar.

vivienne-westwood-herfst-winter-2015-01
Make-up bij Vivienne Westwood, ph. Mauro Pilotto

De Britse ontwerpster Vivienne Westwood blijft zich hard maken voor het milieu. Ook met haar catwalk show voor winter 2015 2016 wilde ze haar publiek weer eens met zijn neus op de feiten drukken. Als ze ons met haar show heeft willen laten voorproeven van wat de wereld zonder ingrijpen zou kunnen worden, dan is dat haar gelukt.

De showlocatie in Parijs had wel iets weg van een hel op aarde. Overal hingen zilveren en goudkleurige slierten. Backstage was er geen doorkomen aan en heerste een ernstig gebrek aan zuurstof. Maar het meest sprekend was de make-up, en ook de modeaccessoires. De zwarte tekeningen op het gezicht, de bloedrood uitgelopen glittermonden, de heksenhoed. Deze show geeft, met alle respect voor het creatieve brein van Westwood, een heleboel inspiratie voor de spannendste nacht van het jaar. Bekijk de foto’s maar eens.

vivienne-westwood-herfst-winter-2015-04
Make-up bij Vivienne Westwood herfst winter 2015 2016, ph. Mauro Pilotto
vivienne-westwood-herfst-winter-2015-03
Make-up bij Vivienne Westwood herfst winter 2015 2016, ph. Mauro Pilotto
vivienne-westwood-herfst-winter-2015-02
Make-up bij Vivienne Westwood herfst winter 2015 2016, ph. Mauro Pilotto

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE