Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Àkos Sògor. Model uit het Land van Dracula

Àkos Sògor. Model uit het Land van Dracula

Als je de Instagram-pagina van Àkos Sógor opent, dan zullen je meteen de zwart-witte foto’s …

Akos Sogor
Akos Sogor backstage bij Cividini lente zomer 2017, ph. Charlotte Mesman

Als je de Instagram-pagina van Àkos Sógor opent, dan zullen je meteen de zwart-witte foto’s van architectonische structuren opvallen. ‘Architecture student in Budapest’, lezen we in de omschrijving. Maar ook – en dat staat er niet – model in de internationale modewereld. Wij kennen Àkos Sògor van de catwalks in Milaan.

Kijk, dat vinden wij nou pas echt cool. Dat iemand zijn studie vooropstelt en zijn internationale modellencarrière niet eens noemt. Scroll je zijn Instagram-account verder naar beneden dan kom je wat runwayfoto’s tegen maar Àkos slaat zichzelf er niet voor op de borst.

Deze intrigerende jongeman werd geboren in Transsylvanië, het land van Dracula, op zich al een interessant gegeven. Maar hij viel ons vooral op vanwege zijn uiterlijk. Lange donkere krullen, een gevoelig gezicht, sterke gelaatstrekken, een rustige, moderne uitstraling met retro invloeden die terugvoeren naar de ’70. We hebben niet veel romantische fantasie nodig om deze jongeheer – in onze gedachten – als een prins te paard met wapperende zwarte cape door de bossen van Transsylvanië te zien galopperen, op weg om één of andere heldendaad te gaan verrichten… (of slaat onze fantasie nu echt op hol?).

Met 10 catwalk shows alleen al het afgelopen seizoen staat Àkos in hoog in de ranglijst van mannelijke runway modellen. Over deze jongeman is nog niet veel geschreven of gezegd (en dat maakt hem wel zo bijzonder), maar wij houden ‘m in de gaten want we denken dat we ‘m nog veel gaan zien.

In de tussentijd maakten onze fotograaf Mauro Pilotto en ik tijdens de Milan Fashion Weeks wat unieke plaatjes van deze Transsylvaniër. Geniet ervan!

Akos Sogor
Akos Sogor voor Roberto Cavalli lente zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Akos Sogor
Akos Sogor voor Missoni herfst winter 2017 2018, ph. Mauro Pilotto
Akos Sogor
Akos Sogor voor Salvatore Ferragamo herfst winter 2017 2018, ph. Mauro Pilotto
Akos Sogor
Akos Sogor voor Salvatore Ferragamo herfst winter 2017 2018, ph. Mauro Pilotto
Akos Sogor
Akos Sogor backstage bij Cividini lente zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Akos Sogor
Akos Sogor backstage bij Vivienne Westwood lente zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Akos Sogor
Akos Sogor, ‘Prins Transsylvanië’, op de catwalk van Stella Jean lente zomer 2017, ph. Mauro Pilotto

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE