Home | Zwart kanten maskers. Like it or not?

Zwart kanten maskers. Like it or not?

Zwart kanten masker
Zwart kanten masker
Zwart kanten masker
Zwart kanten masker
Zwart kanten masker
Zwart kanten masker
Zwart kanten masker

Zwart kanten maskers zijn niets nieuws. De modewereld probeert er al jaren de show mee te stelen. De cover van de Duitse Vogue met Claudia Schiffer met een kanten oogmaskertje is inmiddels legendarisch. Ook op de catwalks van modehuizen als Chanel zagen we al seizoenen geleden kanten maskers. En willen we nog verder gaan in de tijd dan komen bij uit bij Audrey Hepburn in ‘How to steal Million’ uit 1966. Hedendaagse media producten als Lady Gaga en Rihanna kwamen er ook mee op de proppen en dat is misschien de inspiratie voor deze showgangers in Parijs geweest. Wat vinden jullie ervan?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE