Home | Fashion trends 2022 | Topmodellen | Modellen met helm

Modellen met helm

Tijdens de modeweken is de showkalender is vaak heel krap en omdat de modehuizen vaak dezelfde modellen boeken (ze willen allemaal de topmodellen van het moment op hun catwalk hebben), moeten de meisjes zo snel mogelijk van de ene show naar de andere. De modellenbureaus hebben daarvoor ‘drivers’ die de mannequins na afloop van een show ophalen en naar de volgende show brengen. Meestal gaat dat per auto, maar op de scooter of motor ga je natuurlijk veel sneller door de stad! Het moet alleen niet regenen… Tijdens de modeweken in Milaan en Parijs fotografeerde ik deze modellen met helm. Ze zien er zelfs met zo’n ‘hoofddeksel’ nog beeldig uit!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE