Trendystyle.net | Liefde en relaties | Zoentips. Tips voor die eerste, romantische kus (of voor die perfecte tongzoen!)

Zoentips. Tips voor die eerste, romantische kus (of voor die perfecte tongzoen!)

Zoenen is misschien wel het meest romantische dat er is. De eerste kus is altijd (weer) een bijzonder moment. Maar een eerste kus met…

Liefde en relaties
Samen slapen of gescheiden bedden?

Zoenen is misschien wel het meest romantische dat er is. De eerste kus is altijd (weer) een bijzonder moment. Maar een eerste kus met iemand die je (nog) niet goed kent, kan ook voor de nodige onzekerheid zorgen. En omdat er heel wat afgezoend wordt, dachten we dat het een goed idee was een paar nuttige zoentips op een rijtje te zetten. Ook jullie advies is natuurlijk weer van harte welkom.

Wacht het goede moment af
Het is helemaal niet gezegd dat hij moet beginnen. Maar begin jij, zorg dan wel dat je er zo goed als zeker van bent (100% zeker kan je er nooit van zijn), dat hij er in voor is.

In voor romantiek?
Zoek de juiste omgeving op. Zoenen in de discotheek kan heel sexy zijn, maar ben je in voor romantiek, zonder je dan af van de anderen. De warme, zomerse buitenlucht is heel wat magischer dan een bedompte club met stampende muziek.

Voer de spanning op
Een lezeres schreef ons eens dat zij zich geen raad weet met het moment dat vooraf gaat aan de eerste kus. ‘hij kijkt je dan met van die verliefde (koeien!)ogen aan en ik weet niet wat ik moet doen’. Ons advies: ben jij ook verliefd, kijk dan verliefd terug en geniet van dit unieke ‘vlinder-in-je-buik’-moment. Het voert de spanning op en het is een moment dat nooit meer terug zal komen, dus haal eruit wat erin zit. Ben je niet verliefd of voel je je niet echt tot hem aangetrokken, maak je dan maar snel uit de voeten.

Een frisse adem is een must
Een frisse adem is natuurlijk een must. Poets je tanden én je tong vlak voordat je uitgaat. Zorg ervoor dat je altijd kauwgom bij de hand hebt. Of een pakje listerinestrips of muntsnoepjes. Het voordeel van strips en snoepjes is dat ze oplossen in je mond en je niet snel voor het grote moment nog even je kauwgom moet weggooien. Probeer zo min mogelijk te roken (kan nooit kwaad!), vooral als hij niet rookt. En let op wat je eet. Knoflook is natuurlijk uit den boze.

Verzorgde lippen
Zachte, vochtige lippen zijn supersexy. Verzorg je lippen goed met een balsem, bescherm ze tegen de zon (met verbrande lippen kun je niet zoenen!) en trek niet aan velletjes.

Pas op met lippenstift
Mannen houden in de regel niet van (teveel) lippenstift. Kies dus geen vuurrode tint als ‘french kissing’ in de lucht hangt. Houd het op natuurlijke kleuren, of beter nog, kies een glos die niet al teveel plakt. Besmeur hem (en zijn kleren) niet met make-up. En laat hem niet met een clownmond terug naar de anderen gaan. Je laat hem toch zeker niet voor gek staan!

Beugels en brillen
Een beugel staat geen zoen in de weg. Maar pas je kustechniek wel aan als je een beugel draagt. Vooral slotjes kunnen heel wat schade veroorzaken. Brillen kunnen soms heel vervelend zijn. Houd je bril voor een snelle zoen op, maar slaat de passie toe, dan kun je hem gerust afzetten.

Herpes, ontstoken tongpiercing, verkoudheid
Het advies is: niet zoenen! Hij zal het je niet in dank afnemen. En de romantiek is in deze gevallen ver te zoeken. Stel de eerste kus liever uit tot een geschikter moment.

Wees creatief
Een beetje afwisseling maakt french kissing zoveel spannender. Breng daarom variatie in de kus aan. Wissel de bewegingen met je tong af, laat je tong zachtjes over zijn lippen gaan, kus zijn voorhoofd, zijn armen, zijn hand… Niet alleen heel erotisch maar het voorkomt ook nekkramp!

Not done!
Sper je mond niet al te wijd open. Een half geopende mond is veel meer sexy. En breng je tong niet te ver in zijn mond!

Geef je over met passie
Maar het belangrijkste advies is: lever je over aan zijn kus. Een échte kus geef je niet alleen met je lippen en tong. Breng extra passie in je kus met lichaamstaal. Druk je tegen hem aan, laat je handen niet langs je lichaam hangen, maar omarm en streel hem. Zet je verlegenheid opzij en laat je helemaal gaan. Je lichaam doet de rest.

Hoe beëindig je een kus?
Door zachtjes je lippen te sluiten en dan je hoofd rustig naar achteren te bewegen. Kijk hem daarbij aan en glimlach naar hem zodat hij begrijpt dat je hem niet afwijst, maar dat je het fijn vond om met hem te zoenen.

Hebben jullie nog tips (en die hebben jullie zeker want er valt nog zoveel over zoenen te zeggen) of wil je op dit artikel reageren, gebruik dan het venster hieronder (wel even de titel van dit artikel vermelden).

Reacties van Trendystylers
Ommmgg…gister eerste zoen, nou niet eerste die andere tellen voor school kamp…maar gister een echte zoen gekregen die ik leuk vind !!! Omg ik gan aan niks anders denken:D en het was gwn perff want ik woon trouwens ik een flet en het is de 5de verdieping en hij liep ff met me mee en het was donker biuten, de eerste 4 lichten van de flet stonden aan maar op de 5 deed hij het niet. We waren net op de 5 verdieping gekomen en toen gingen alle lichten uit !! En we stonden voor mijn deur maar net er waat naast …toengaf hij me eenknuffel en duwde me een beetje aan de rand van de muur , en toen gaf hij me een kuss , ik was gwn zoo onstpannen en en.. Omg kan het niet geloven !! Maar het was geweldig en de het eerste kusje ging nogal snel kwam door mij ( was verlegen) 2de wat langer en hij deed zachtjes zijn mond open ik trok gelijk weg ( shit grootste fout eeffaa ) toen zij hij dan nog maar een kusje ! En de 3de kus was geweldig ik kan het gwn noet geloven.. Anoniempje 13
Hey, Ik ben 13 jaar en kreeg mijn eerste zoen ook toen ik 13 was.. Er was een jongen die ik al heel erg lang leuk vond, en dat wist hij. Hij deed de laatste tijd super aardig en toen gingen we afspreken. Hij zoende me en ik deed natuurlijk mee want ik vond hem leuk..! Die dagen daarna deed hij heel erg afstandelijk en lullig tegen me.. Hij deed dus alleen zo aardig omdat hij wilde zoenen, hij vond me niet echt leuk! hij heeft dus misbruik van me gemaakt…!! Een paar weken geleden was ik bij een FRIS Feest waar ik een hele leuke jongen zag, ik dacht, ik ben nu toch al ontgroend dus waarom niet.. Ik heb dus met hem gezoend, maar achteraf heb ik daar heel erg spijt van..! Ook van dat met die andere jongen maar dat kan ik ergens nog wel begrijpen, want ik was al ruim een jaar verliefd op hem. Ik heb dus spijt van beide maar heel veel mensen weten ervan, ik wil het graag vergeten maar weet niet hoe.. Hebben jullie tips om het te vergeten of gewoon andere tips om te accepteren dat het is gebeurd..?
ik heb sinds 26-01-2014 met me vriendinnetje (noem geen naam)
maar heb vandaag getongd ging sneller dan ik dacht al in 9 dus het kan elk moment gebeuren ook al heb je het niet in de gaten dat het op dat moment gebeurd
Hey,
Ik ben een meisje van 14 jaar en heb een lief. Mijn vrienden en hij zelf vinden het wel raar dat ik niet wil kussen. Maar ik wil wel kussen maar om het moment zelf vind ik het zo eng… het was bijna gebeurd.. is dit normaal of niet? Ik hou heel veel van die jongen, kunnen jullie mij misschien helpen?
Hopeloos meisje xoxo
Meiden, wat bezielt jullie??!!! Ik ben 20 jaar oud en heb gisteren pas voor het eerst gezoend! Jullie zijn 12/13/14 jaar. Op jullie leeftijd speelde ik buiten en wist ik niet eens wat relaties en jongens allemaal inhield. Live your life! Kijk waar jullie je mee bezighouden! Schandalig!!!
ik heb nu sinds valentijnsdag een nieuw vriendje en ik vind hem echt heel leuk we zijn allebij nog niet ontgroend en nu wil hij met me tongen en ik wil dat ook wel maar ik durf het niet want ik weet eigenlijk gwn niet hoe dus kan iemand mij alsjeblieft helpen we zijn allebij 13 en ik wil echt heel graag tongen dus help me plies

xx k <3 k
Hi iedereen,
ik ben een meisje van dertien jaar en ik heb nog nooit gezoend met een jongen. Ook nog geen kusje ofzo. Ik heb trouwens ook geen vriendje(nog niet). Maar ik vind het helemaal niet erg. Je weet zelf wanneer je eraan toe bent. Iedereen is anders dus denk niet dat je te oud bent ofzo voor je eerste zoen. of juist te jong. Als je eenmaal zover bent gaat het vanzelf. In het begin kan het natuurlijk nog een beetje onwennig zijn maar het gaat vanzelf beter.

xoxo :P
Hallo , ik bn al een paar dagen samn met een jongen . We geven elkaar altijd gewoon een kusje op de mond maar wanneer zou ik dan een tongzoen geven en hoe begin je er dn aan :( ?
Al mijn vrienden denken dat ik al heb gezoend maar dat is helemaal niet zo! En dat ga ik ook aan niemand vertellen, ik heb zovaak de kans gehad om met de jongen die ik leuk vind te zoenen, maar ik heb het niet gedaan, omdat hij denkt dat ik het heel vaak heb gedaan terwijl ik het nog nooit gedaan heb!
Help wat moet ik doen?
En vertellen dat ik nog nooit gezoend heb is in dit geval geen optie.
x Samantha
Ikben 13(bijna 14). En ik heb al bijna 4 maanden met mn vriendje. Maar we hebben nog niet eens gezoend! Hij is erg verlegen en ik ookwel. Ik zou wel willen, maar ik weet niet of hij wil en of ik ook gelijk wil tongen… Ik ben zeker HEEL verliefd op hem en hij op mij. Dus ik denk dat t moment er moet komen. Maar wnnr en hoe gaat t precies?!

Xxx Hopeloze Girl (13)
Ik ben een meisje van 13 en een hele goeie vriend van mij vind me al heel lang supper leuk en ik hem nu ook en ik vermoed dat we maandag gaan zoenen. Maar er is 1 ding waar ik mee zit, hoe snel moet je met je tong draaien? Ik ben bang dat ik faal want hij is al 16 xx
Hallo allemaal!
ik ga binnenkort zoenen met mijn bf. En ik ben super gespannen! hebben jullie misschien tips om minder zenuwacht te zijn? Kisses A
Je eerste zoen is heel belangrijk! Je zal hem nooit meer vergeten! En aangezien je een zoen meestal met iemand deeld die je aardig vindt, gaat het niet snel mis. Maar toch hebben veel meiden problemen met the fitst kiss! Waarom? Bang, de verkeerde jongen, of je weet niet hoe te zoenen?!
Toch gaat het allemaal snel vanzelf! Binnen een paar seconden gaat het al! En je zal zien! Tongen is heerlijk! Ik ben 17 en heb het al vaak gedaan! Zoenen is lekker en gaat snel ! Echt sneller dan je denkt! Suc6 girls! Xoxo
OMG! Ik heb vandaag voor het eerst getongt! En ik kan het iedereen aanraden! Zoooooooo ontzettend lekker! Smaakkk! En met deze tips gaat het wel beter,… Maar hèt grootste deel aat vanzelf! Aah zow lekker! Ik wil meeeeer! Xxxxx smak van Jasmine
Voor alle meiden die niet zeker willen of ze willen zoenen:
Ik ben 13 en heb nu net 2 weken met mn vriendje.
Hij was al lang op me maar ik wilde nog niet en hij heeft op me gew8. Daar ben ik nu erg blij mee en ik weet ook gelijk dat hij begrip heeft en wilt w88. Als ik iets niet wil hoef ik t niet te doen en accepteerd hij het. We spreken vaak samen af in het park. Daar zijn veel bankjes, in het begin ging ik naast hem zitten maar nu zit ik op zn schoot c: Ook zoenen we maar als ik dit niet had gewild had hij t ook niet erg gevonden. Voor hem had ik wel een vriendje gehad maar ik ben niet van t kleffe dus nog niet echt gezoend. Ik heb hem dit gwn allemaal uitgelegd en hij vond het goed. Ik heb mn eerste zoen dus van hem gekregen <3. T was super leuk en je kan eigenlijk niks fout doen. Het gebeurd gwn. En daarna denk je.. OMG.. ik heb gezoend Eigenlijk ben ik nu heel blij dat hij het geduld heeft gehad om op me te w88 en vind klef doen met hem geweldig c:.
Dus voor alle meiden wees eerlijk dan weet je gelijk of hij echt met je wilt.
Wow mijn eerste zoen ging echt perfect dankzij jullie tips echt mega bedankt
Toevallig heb ik vandaag mijn eerste zoen gehad! Het was heel raar, want ik praat pas echt met hem sinds gisteren, en vandaag hadden we afgesproken en ik vond hem al een tijdje leuk! En toen gingen we praten en knuffelen, en daarna kusje en toen kwam dé zoen! Ahh never forget!
Je moet het niet vragen als het moment er komt dan is dat moment het kussen is een instinkt van de mens wees gewoon jezelf en als het moment komt laat hem/zij leiden als ze meee wil doen als kussen doe je gwn lekker mee ze/hij zal nooit ontevreden zijn groetjes jonge 16 jaar
Dit mag misschien raar overkomen,en ik ben ook maar een meisje van 13, maar ik snap jullie niet helemaal… Al dat gedoe over afspreken om te zoenen en vragen of je mag zoenen.. Waarom??! Ik heb echt al een paar keer gezoend (don’t judge me, ik ben geen slet), maar als je iemand echt leuk vindt voel je gewoon aan of die ander het aandurft of niet.. En anders trek je toch terug en leg je uit dat je het nog niet wil?

Zoenen moet je niet inplannen of vragen, gewoon doen en zien wat er gebeurt.. Je kan het niet fout doen, ieder heeft zijn eigen manier.


Okee dat klonk behoorlijk negatief ;$
Maar als tip dus;
Gewoon doen, niet bang zijn en maar zien wat er gebeurt..

xox mij ;D
Heey, ik ben een meisje van 14 en heb nou 3 weken een vriendje. Ik heb hiervoor ookal een vriendje gehad met wie ik voor t eerst heb gezoend. Mijn tips zijn; Wees vooral niet zenuwachtig, het komt vanzelf goed! Zeg gewoon eerlijk dat je nog nooit gezoend hebt, daar hoef je je echt niet voor te schamen! Mn huidige vriendje heb ik zn eerste zoen gegeven, heel schattig. Doe het gewoon rustig aan en op je eigen tempo;)
Hooi ik ben 14 jaar en ik heb al eens tonggezoend met een jongen maar dat is al een jaar geleden en
Ik heb nu een heel lief ander vriendje waar ik van het weekend mee afspreek en we hebben het al eens over zoenen gehad maar ik weet niet of hij wilt tongzoenen of gwn zoenen?
Wat moet ik doen? Gwn afwachten wat hij doet? xxxx
Anoniempje
Ik was bij mijn kennisen,
En het begon gewoon zoals altijd,
Maar toen vroeg de zoon van mijn kennisen ofik met hem wou zoenen, en later of ik tegen hem aan wou liggen.
Maar ik vertelde hem dat ik dat niet wou,
Want het leek net of hij veder wou gaan dan zoenen en tegen hem aan liggen..
want zoon van mijn kenissen rook naar alcohol maar hij gedroeg zich veder niet dronken ( niet wankelend lopens enz )

Xx Anoniempje
hoi ik ben een meisje van 14 jaar ik wordt op 27-11 15 en ik heb nu 3 weken met mijn buurjongen van 17
we liepen vanavond samen met de hond en hij had al vaker gevraagd voor avond kus maar toen had ik hem afgescheept door te zeggen ik ben verkouden en 3 weken terug zei ik dat ik nooit zoen in de eerste 3 weken maar ik heb nog NOOIT gezoend en hij blijft vragen avond kus en dan schud ik nee en loop ik gewoon door ik wil hem wel zeggen dat het mijn eerste is maar iedere keer als ik het vertellen wil heb ik het lef ervoor niet tuurlijk wil ik met hem zoenen maar ik durf het niet en ik durf het ook niet aan hem te vertellen tewijl ik hem wel heel leuk vindt en met hem verder wil
heeft iemand nog tips?
groetjes hulpeloos 14 jarig meisje
Heei, ik ben nu op vakantie en heb verkering met een super leuke jongenvan 15! Gister hebben we gezoend bij het water! Super romantisch! Gewoon rustig blijven dan komt alles goed!!!
Xx een 13-jarig meisje!
Ik ben al een tijdje verliefd op een jongen en hij vind mij ook leuk, ik wil heel graag met hem zoenen maar ik durf niet. Ik ben heel bang dat er iets fout gaat, een keer probeerde hij mij te zoenen maar toen heb ik me omgedraaid!! ik wist niet wat ik moest doen!! ik had er heel veel spijt van en hij ontloopt me nu. wat moet ik doen??

xx meisje van 12
ik ben nu 14 en ik ben op zoek naar wat tips, ik heb een eerste vriendje, en na een weekje spraken we nog eens af, en toen ik de avond voordien slaapwel XXX toegestuurd kreeg, was ik wat geschrokken en vroeg maar of hij me de volgende dag ook een kusje wilde geven. hij antwoorde van wel en ik gaf toen toe dat ik nog niet echt zeker was en toen veranderde hij van idee, uiteindelijk gaf hij wel toe dat hij een kusje wilde, maar hij is zo lief om rekening met me te houden en dus zegt hij nu alleen als jij er 100% zeker van bent. maar ik ben nu nog aan’t twijfelen over mijn gevoelens voor hem (ik denk vooral omda’k mijn gevoelens niet toelaat), dus denk ik dat ik er nooit zeker van ga zijn. Maar aangezien ik het best wel eens zou willen proberen, alleen al om te weten hoe het is, denk ik eraan om hem zijn kusje te geven. maar omdat ik eerst had aangegeven van niet, durft hij nu niet echt meer (denk ik), en ik durf zeker geen initiatief te nemen, we zijn al allebei verl!
egen, en nu durven we zeker niet meer. hij is ook pas aan zijn eerste toe, ma ‘k ben toch bang om af te gaan, en omdat z’n eerste is vrees ik ook dat het een geklungel wordt, ik heb geen ervaren jongen om mijn eerste kus te leiden. kan ik nu nog verwachten dat hij het initiatief neemt? hij zegt wel te kunnen wachten, ma’k wil hem nie kwijt

als iemand een tip heeft
grtjs van een bange, verwarde meid
Hi,

M’n eerste zoen was in de 1e, was niet zo heel spannend hoor! De eerste hoeft niet perfect te zijn maar natuurlijk ben je natuurlijk heel erg zenuwachtig. Je moet gewoon op je eigen manier zoenen?! Is niet moeilijk hoor haha ;-). Zorg wel dat je een pepermuntje op heb!

Floortje (15 jaar)
ik ben 17 jaar bijna 18 en een meisje :P ik heb een jongen leren kennen via een vriendin van mij en ze doen de zelfde opleiding :D hij is nu net 22 jaar geworden :P beetje oud vergeleken met mij natuurlijk groot verschil en hij is ouder zelfs dan mijn zus dus dat is wel een beetje raar :P we hadden elkaar al echt heel vaak gesproken eerst op facebook en toen hadden we afgesproken om naar de bios te gaan en hebben we ook gedaan :P en na ongeveer anderhalf uur (de film duurde 2 uur )had hij eerst gewoon mijn hand gepakt, hij wist dat ik nog nooit een vriend heb gehad en ook nog nooit had gezoend dat hij dat natuurlijk niet kon doen. en vorige week was ik naar zijn huis toe gegaan omdat hij jarig was en zijn familie op vakantie was dus ging ik bij hem langs en het klikte wel en hij had al een klein beetje gevraagd of ik wel wou zoenen :P en ik kwam die dag ongeveer om half 7 bij hem en we hadden eerst de hele tijd een beetje gepraat over hem ook aangezien we een programma aan het kijken waren waar hij heel veel in herkende. en eerst zaten we zeg maar een schuin van elkaar en uiteindelijk toen hij even weg was toen hij pizza in de oven deed ging hij naast me zitten er was nog niks echt aan de hand en we moesten ook eerst wat eten. en toen we de pizza op hadden toen pakte hij mijn hand wat we al een keer eerder hadden gedaan in de bios dus. en uiteindelijk leunde hij meer naar mij toe en sloeg hij mijn arm om mij heen en onze hoofden leunden op elkaar :D en ik merkte dat hij de hele tijd zat te kijken een beetje maar ik had echt geen idee wat hij bedoelde :P ik dacht eerst van of hij mij wilde zoenen ofzo maar ik wist dus niet of ik mijn hoof dan ook naar hem moest kijken dus deed ik dat niet. en uiteindelijk na zo te hebben gezeten voor ongeveer een kwartier zo te hebben gezeten en merkte ik dat hij echt gewoon er voor ging zitten en zij hoofd kwam zo voor me opeens :P en hij gaf me opeens een zoen :D en toen zijn we zeg maar zo door gegaan en hij had ook al heel veel ervaring of zeg maar 3 eerdere vriendinnen gehad :P daar was hij eerlijk over :P maar die zoen was niet het enige want het was opeens ook gelijk met tong en ik dacht echt van hoe moet dit XD ik was er echt slecht in denk ik :P maar hij bleef me maar steeds weer opnieuw zoenen zo’n anderhalf uur lang :P dus denk niet dat ik zo slecht was :P en we hebben dus echt anderhalf uur zo ongeveer gezoend :P en vanavond ga ik weer naar hem toe :D dus dat wordt weer een hele leuke avond :D maar wat wel het aparte was is dat zeg maar echt het moment toen hij op het begin een kus wou geven is dat het begin de eerste 2 minuten niet echt geweldig waren maar dat komt misschien omdat hij het verleerd was :P het was een tijd geleden voor hem :P maar verder ging het super alleen wel 1 tip soms is pepermunt wel lekker als je heel erg uit je bek stinkt voor de ander maar hij ging even de gordijnen dicht doen op de helft en hij was even in de keuken en toen merkte ik wel dat hij zo’n pepermuntje had genomen en het was nou niet echt v!
ies het was wel lekker hoor maar ik had uiteindelijk wel een rare smaak van pizza en pepermunt samen dat nou niet echt lekker is het maakte me ook een klein beetje misselijk niet erg maar gewoon zo’n smaakje zeg maar.

veel plezier met jullie eerste zoen :D ik ben nu echt zo blij :P

groetjes meisje dat niet haar echte naam op internet wil zetten :P
Ik ben 13 en heb sinds kort een vriendje hij is super lief en hij vroeg of ie me mog zoenen maar dat wees ik af ik zei. Dat ik verkouden was. Ik wil het wel alleen het is me eerste vriendje en dus me eerste zoen. Ik durf hem niet ze zoenen. We hebben het in het geheim dus we zien elkaar niet zo vaak alleen en als we alleen zijn krijg ik weer kriebels in me buik
Heey ik ben een meisje van 13 en kheb nog nooit gezoent ik heb nu een vriend al bijna 6 maanden en ik durf hem niet te zoenen en ik weet niet of hij al heeft gezoent en we zijn allebij best wel verlegen… en mijn vriendin heeft al wel gezoent en zegt dat ik het gewoon moet doen maar ik durf echt niet en ik zie mijzelf er wel voor aan om iets heel stoms te doen… en ik weet ook niet of hij er al aan toe is , ik wel maar ik voel mezelf dom als ik via msn ofso vraag of hij wil zoenen …. :(

help me please!!

-xxx- een wanhopig meisje :(
hey, ik ben een meisje van 13 en heb een vriendje sinds vandaag. hij vroeg me daarna meteen of hij me mocht zoenen, maar dat heb ik afgeslagen omdat ik verkouden ben en eigenlijk een beetje onzeker, want het word mijn eerste zoen. binnen kort hebben we een schoolfeest, straks gaat hij me daar zoenen, Helppp….. wie kan mij helpen!? xxx een onzeker meisje
Ik ben 12 miss wel de jongste op deze site mrja. Bij mij is het zo gegaan… Mijn vriendje wilde me dus heel graag tongzoenen en ik wilde het ook, maar ik was bang dat ik het niet goed kon. Maar we gingen dus op een dag naar een winkelcentrum maar we kochten niets. We gingen daarna naar buiten en het was best wel ongemakkelijk, en hij wist dat ik het nog niet helemaal durfde dus hij vroeg de hele tijd weet je zeker dat je het wil doen en ik zei de hele tijd nee, maar ik ga het wel doen. Toen ik eindelijk zo ver was deedik mijn handen om m’n nek en hij zijn handen om m’n zij. Toen deed hij ze’n tong in m’n mond en ik deed hetzelfde bij hem maar toe. Trok ik terug want ik was nogsteeds bang, ik schaamde me zooooooo erg, maar ik was er gwn nog niet klaar voor. Maar nu vragen alle jongens uit m’n klas of we al gezoend hebben en we zeggen de hele tijd nee, en dan zeggen ze wooooow jullie zijn egt pussies en ik zeg dan dat ik het niet durf maar dan lachen ze me uit maar !
ik denk dan ik ben nog maar 12 hoor!! En m’n vriendin zei laatst tegen me je moet het nii doen omdat andere je dwingen maar omdat je het zelf wil en daar denk ik nu dus de hele tijd aan. Kan iemand me helpen???
Heeej, ik ben 17 (meisje), laatst voor het eerst gezoend.
Over zoenen in het algemeen:
1. zoen niet met ‘iedereen die je tegenkomt’ als je uit gaat. Dan sta je snel bekend als sletje en bovendien: wat voor betekenis heeft een zoen dan nog? Ik vind zoenen wel iets bijzonders en ik vind ook dat je niet elke knappe jongen hoeft af te lebberen. Je kunt ook gewoon gezellig praten, dansen en drinken zonder dat er iets gebeurt.

2.Het geeft een veel beter gevoel als je eerst met iemand praat en als je diegene dan (een beetje) leuk vind, kun je wat dansen en steeds dichter bij elkaar gaan staan. Dan gebeurt het zoenen vanzelf. Je houdt een veel mooiere herinnering aan je (eerste) zoen dan wanneer je niet eens weet hoe hij heet en wat hij doet, hoe zijn stem klinkt enz.

3.Als je iemand leuk vind: telefoonnummers uitwisselen:) Maar doe dit alleen als je iemand ook echt leuk vind, anders krijg je de hele tijd smsjes terwijl je diegene stiekem niet interessant vond.

4.Zorg dat je niet al teveel drinkt. Het is best leuk als je nog precies weet hoe het ging en iedereen z’n reactie nog kunt herinneren. Bovendien is het dan je eigen ‘keuze’ en niet een dronken actie.

5.Geniet van de zoen zelf en maak je niet te veel zorgen.

xxx
Ik ben 13 (over 6 weken 14) jaar en ik heb met een vriend die ik leuk vind afgesproken om te zoenen. Ik vind dit echt super spannend en zit nu al te shaken… heeft iemand tips?? hij doet het waarschijnlijk voor de lol……

xx anoniem
Meh, ik vind het niet vies om met iemand te zoenen die rookt hoor..
Ik ben 13 jaar en heb al 6 maanden verkering met een hele leuke jongen, maar we hebben nog helemaal niet gezoend. Hij heeft al wel met meisjes gezoend zelfs al met tong! Maar ik heb nog nooit gezoend. We zeggen op msn altijd morgen gaan we zoenen maar dat gebeurt niet, en hij wou het dinsdag doen maar hij kwam steeds dichterbij en ik wist niet wat ik moest doen dus toen duwde ik hem weg echt zo beschamend! Maar ik wil het wel heel graag maandag gaat hij bij mij waarschijnlijk en dan MOET het gewoon gebeuren anders eet ik me schoen op veel groeten Marit
Hee ik ben een meisje van 13
En heb sinds vrijdag een vriendje :D
Alleen morge spreek ik met hem af!
En we hadde het over tong zoenen en normaal zoenen, maar ik heb dat nog NOOIT gedaan! En hij ook niet!
Ik ben bang dat ik het ga verneuken morge!
En ik ben ooknog kapot verlegen en heel onzeker!
Kan iemand me helpen?

Xx anoniempje
Ik ben al 14 en heb nog nooit gezoend, al mijn vriendinnen hebben allemaal al een keer gezoend, en sommige zijn al verder gegeaan dan zoenen. Ik wil wel heel graag zoenen met een jongen maar ik durf niet en ik heb nog geen leuke jongen ontmoet haha. Maar word vaak door jongens afgewezen omdat ik naar school enzo nooit geeen make-up draag en nog geen bh want ik heb nog bijna niet haha :( Ik ga dit weekend en volgend weekend uit en doe dan ook make-up op enzo, maar ik ben zo zenuwachtig en ik heb een slotjes beugel iemand tips??$
xxx een bang meisje
heey, ik ben 13 en heb nog nooit een vriendje ofzo gehad. ik wil het wel maar durf ze niet te vragen. iemand tips voor het moment om hem te vragen?

XX me and myself ~_~
ik ben meisje 13 jaar….
mijn eerst kus ging ZO goed we gingen na school naar ons plekje in het bos lekker liggen en knuffelen . hij keek me aan en toen zoenden we het was direct een passionele tongzoen het ging echt goed!
1 tip voor de rest : relax en geniet ervan!
leuk om te lezen hoe iedereens ze eerste zoen is gegaan haha. ik ben zelf 13 en ben een paar maanden geleden ontgroent, het was niet echt heel romantisch..:
ik was in de disco en ik was aangeschoten/dronken en ik ging gewoon met wat jongens schuren. 1 daarvan wilde meer dan dat en probeerde me te zoenen maar ik wilde het niet dus ik ontweek hem de hele tijd maar uiteindelijk zoende hij me toch dus ik sloot mijn ogen en sloeg mijn armen om zijn nek. het was best lekker maar ik heb er toch spijt van want ik kende die jongen niet en hij was 19. en wat al helemaal erg is, is dat hij daarvoor met mijn bff had gezoend :O
inmiddels heb ik een heel leuk vriendje van 15 en we zoenen best vaak. hier nog wat zoentips:
1: weet zeker dat hij geen player is maar echt voor jou alleen gaat
2: niet dronken zijn, dan doe je rare dingen!
3: sluit je ogen, ik kan uit ervaring zeggen dat met je ogen open zoenen echt niet lekker is
4: begin rustig en maak zachte bewegingen met je tong
5: als je met een jongen wilt zoenen kun je dat laten merken door hem met een glimlach aan te kijken en de ene x naar ze ogen en de andere x naar zijn mons kijkt, druk dan je lichaam tegen hem aan en sla je armen om hem heen. kantel je hoofd een beetje en geef kusjes op en rond zijn mond. als hij dan zijn mond open doet doe dan hetzelfde en ik hoop dat ik de rest niet hoef uit te leggen haha.

xx een 13jarig meisje
ik vind t zelf heel sexy als je boy je op een romantisch moment zachtjes tegen een muur ofzo drukt en je dan voorzichtig begint te zoenen <3_<3
XXX
ik ben verliefd maar hij heeft een vriendin mag ik hem zoenen of beter niet
Heeuj okeee ik ben jongn van 15 zo moet het:
1. Geen vrienden bij eerste zoen maakt verlegen
2. Ga dicht bij hem staan en geef hem de kans er toen.
3. Ga wel op goede plek zoals het bos of ergens buiten samen.
4. Laat de jongen er voor gaan en zeg amders wil je zoenen schat? X
5. Beugel maakt niks uit alleen beter al dag niet hebben gerookt das echt niet fijn.
6 pepermunt ofzo maar dit is geen MUST.

Veel zoen plezier
Mijn mislukte kus…
Hoi,
Ik heb in totaal 2 x met een jongen poberen te zoenen. En allebei de keren ging het mis. Hij wou mij zoenen en ik kwam met m’n hoofd dichterbij en toen zat ik steeds bij z’n kin..Waarschijnlijk was ik te nerveus en deed ik iets…?
Ik schaam me er echt voor…
Wat moet ik doen?
Groetjes,
meisje van 14…
Help, eenjongen vind me leuk en ik hem ook en we weten dat van elkaar , ik denk dAt hij me binnenkort zal vragen ik ben heel erg nerveus en weet niet wat te doen. Als hij me wil kussen hoe moet ik dan kussen want ik heb he namelijk nog nooit gedaan en hij wel helpmeeeeeee. Xxxonzeker meisje.
Amazing!!!!
heey,
heb je tips nodig voor HET moment luister
1.zoen niet te vroeg(niet op je eerste date)
2.wil niet te veel wil je tongen maar je vriend(in) niet ?? (niet doen)
3.Nog nooit gezoend zorg dat je er op voorbreid bent
4.de mooiste plekken om te zoenen zijn:het strand,het park,de bios en de manege
5.(en de laatste)zijn zijn/haar vrienden(innen) erbijje wiltt het niet is begrijpelijk maar doe wat je zelf wilniet wat een ander wil trek je niets aan van de rest
Oke duss, ik ben een meisje van 14 en zal even vertellen hoe mijn eerste zoen ging. Het was op een feest van een
vriendin en ik was bijna aangeschoten zegmaar. Ik wist dat hij me leuk vond ik ik vond hem leuk. We gingen een rondje lopen buiten en ik had het koud dus hij sloeg een arm om me
heen. Toen stonden we in een steegje en hij vroeg of ik het koud had dus ik zei ja en hij gaf een knuffel. Toen zei hij dat hij me leuk vond en ik zei hetzelfde en toen ging die met zn hoofd naar achter en ik ook en toen keek ik hem even aan en toen kuste hij me. Ik deed mn mond gelijk een beetje open en toen deed ik mn mond telkens open en dicht. niet te snel natuurlijk. Hij ook. Na een tijdje hield ik mn mond open en deed mn tong bij em naar binnen en hij bij mij en het voelde zoooo raar. en toen beetje om elkaar heen draaien (tong)
ik een meisje van 15 haha, het is leuk om te lezen hoe zenuwachtig iedereen is voor zijn of haar eerste zoen!

een paar maanden geleden had ik het zelfde gevoel hoor! vooral het vervelende was dat al mijn vriendinnen het al gedaan hadden, maar ik te verlegen was om zo ver met een jongen bevriend te raken…

TIPS!! HET MOMENT ZELF!!
– denk er vooral niet over na
– weet zeker dat je er klaar voor bent als het zo ver komt

TIPS!! VOORAF!!
– wees vooral jezelf er is vanzelf een jongen die knetter verliefd van jou! ben je 15 en heb je nog steeds niet die leuke ECHTE liefde gehad? dan ben je zo orgineel leuk (of verlegen) dat die leuke jongen niet weet wat hij moet doen
– wees spontaan, dat vinden jongens ook erg leuk
– heb de perfecte glimlach!


xoxo JaJa ik geef jullie advies
Uuuhm ik heb een probleem ik ben al ontgroend maar mijn vriendje niet en ik wil hem wel graag zoenen maar ik durf hem niet als eerste te zoenen en hij mij niet omdat ie nog nooit heeft gezoend. Maar op een of andere manier durf ik hem niet als eerste te zoenen en dat komt denk ik omdat mijn ex me als eerste begon te zoenen iemand tips hoe ik het wel durf?
even voor iddereen die een bril heeft, je kunt gewoon je bril ophouden bij het zoenen. bij mijn eerste zoen deed ik dat ook en er ging niets mis xD

ik heb npg wel ff wat te zeggen :) ik heb een vroendje (al 2 maanden) en mijn bff vroeg aan hem wrm geef je haar geen kusje en toen zij hij ‘Omdat ik me schaam’ omg kan iemand me helpen pleeaazz :)
ik ben nu al 22 jaar en zit te wachten op me eerste tongzoen. ik word hier erg onzeker van en ik wil graag tips. ik heb nu al 3 jaar met een leuke jongen maar ik heb hem nog nooit gezien. hoe moet ik dit aanpakken?!
Ik kreeg een snelle maar vooral natte zoen vol op me mond van een meisje die ik heel erg leuk vind na een date ik ben zelf een jongen wat betekend deze zoen?
Gewoon niet te veel nadenken, uiteindelijk gaat alles vanzelf!
Niet zoenen op de eerste date!
ik heb nu al drie jaar met een jongen maar ik weet niet of hij al wilt zoenen. zelf wil ik het al wel maar ik durf niet zelf te beginnen. ik ben bang dat hij me afwijst!
Nou, ik heb ook een bril en ik denk niet dat die in de weg gaat staan als ik ga zoenen. Xx
Zo zoent hij jou, zonder dat jij wat zegt:

1) Speel met je ketting, terwijl je hem in love aankijkt. Hij kan zijn ogen niet van je nek afhouden!
2) Maak je lippen een beetje nat, je kijkt hem nog steeds aan, maar hij kijkt nu naar je lippen (je moet nu wel je ketting subtiel loslaten)
3) Kijk even naar zijn lippen en ga wat dichter bij hem staan.
Waarschijnlijk zoent hij je nu.

Als je wilt weten of hij vind dat jij goed kan zoenen moet je even een pauze nemen tijdens het zoenen, leunt hij gelijk weer naar voren? Dan kan hij dus geen genoeg van je krijgen!!

Ik hoop dat je er wat aan hebt! Zoense!!!!!!!
als je iemand wil zoenen,
go for it
geef hem/haar eerst een knuffel geef daarna een kus op de mond en daarna pak je hem/haar op zn bek,
ik spreek uit eigen ervaringen dat een beugel niet in de weg zit,
al botsen je tanten toch wel probeer dan je mond wat dichter te doen,
ook moet je niet gaan oefennen op je hand een appel of peer,
als je het gwn een keer probeerd gaat het vanzelf goed :)
zoenen met lippenstift kan je ook beter niet doen dat zorgt voor een raar gevoel en als jongen is dat ook niet zo prettig
ik hoop dat jullie hieer veel aan hebben :)
kusjes
ik heb vandaag verkering gekregen met een super leuke jongen, maar hij heeft al vaker gezoend en ik nog nooit, ik durf hem niet te zoenen met de tong, een kusje vindt ik goed maar ik ben bang dat ie z’n tong gaat gebruiken!

help aub

ps ik ben nu 14 en over 3 maanden 15
zijn er misschien ook tips voor als je al 10 weken met een jongen hebt, maar je maar geen goed moment kan vinden om met hem te zoenen? want er zijn altijd vrienden van ons bij, of het gaat gewoon ongemakkelijk omdat hij een heel hoofd kleiner is dan mij, maar dat betekend niet dat ik niet van hem hou
ik ben nu 15, ik kan me mijn eerste kus nog goed herinneren! het was echt zo genant, het was in een cafe waar we eigenlijk niet mochten komen. ik was met hem aan het zoenen en ik zag heel kort dat er 2 mannen naar ons zaten te kijken. hij struikelde over een stoel en viel keihard op mij, op de grond…dat hele cafe barstte natuurlijk in lachen uit! toen zag de eigenaar ons en stuurde ons weg, wij renden natuurlijk snel weg. het was ongeveer een jaar geleden. ik heb nog steeds met hem.

x 15-jarig meisje dat nog steeds superveel van haar boyfriend houdt.
Ik heb nog nooit gezoend. Maar ik kan er mee dealen. Ik wil me niet zomaar aan een jongen overgeven die ik niet eens ken.. Dan wacht ik liever wat langer en zoen ik voor het eerst met een jongen die ik echt leuk vind. En er hangt echt geen leeftijd aan je eerste kus. Het komt wanneer het komt. Bij de een is dat sneller dan de ander. Dat is hoe ik erover denk.
Ik ben een meisje van 12 jr. en ik heb het net uit met mijn vriendje omdat k op zijn vriend was nu wil hij zoenen en ik ook wel maar waar is de beste plek want we zien elkaar meestal in het zwembad in de kleedhokjes? of moet ik met hem afspreken in de bioscoop? en hoe moet je beginnen en met je je handen in zijn nek leggen of om zijn middel of door zijn haar wrijven
Ik, meisje 15j, heb nog nooit gezoend :$ ik vind een jongen nu wel heel erg leuk maar durf hem niet te smsen en al zeker niet te kussen! Er is denk ik wel echt een ‘klik’ tussen ons. Help, wat moet ik doen om te weten of hij hetzelfde voelt? x
Als je tanden tegen elkaar aan komen tuit je je lippen niet goed genoeg
Heyy
Goede tips nodig!!
We zitten hier allebij alles is eigenlijk, we hebben het heel gezellig en fijn, maar beiden durven we niet te beginnnen met zoenen wat moeten we doen?
Xxx 2 verliefde mensen
Hoe weet je of die andere wilt tongzoenen, en jij niet? of jij wel, en hij niet?
Zoek een leuk plekje op en ga daar met ze tweeën zoenen
Eerst teder kusje, dan bewegen met de mond, dan echt zoenen met tong en dan afbouwen en als je zijn lippen verlaat hem heel lief aan kijken en sexy knipperen ! Boys vallen hier als een blok voor ! echt x doen ! Hij kijkt je dan zooo sweet aann (ll’)
Xxxxx een meisje van 13 die al 9 maanden met haar boy heeft(:
als jongen is het ook spannend, geloof mij maar

(14jaar)
Ik ben een meisje. Ik heb een buiten boord beugel die ik niet overdag in hoef te doen, maar ik ben bang dat hij dat ijzeren voelt. En ik heb nog een vraag, ik heb weleens met iemand gezoent maar zijn tanden kwamen tegen de mijne aan, stel het gebeurt weer? Ik ben bang dat het fout gaat, zijn hiervoor nog tips?
13 jarige meisje ,, heb al 1 week met mijn vriendje maar durf niet te zoen *SchaamSchaam*
xxxxanoniem
leuk ik heb vandaag alweer verkering gekregen en hy probeerde me te zoenen maar ik was in een zwembad ik heb snel mijn hoofd weggedraait en toen keek hy me zielig aan wat moet ik doen?
Ik heb sinds 2 weken een bril maar is het niet raar als je je bril afzet en dan met hem bijvoorbeeld naar buiten loopt?? en ben nogal verlegen bij een jongen of juist heel onzeker wat moet ik dan doen??
Heyy,
ik ben een meisje van 13 jaar,
mr ik heb nog nooit een boy gehad.
ik werd alleen maar gepest dat ik lelijk was.
in de tussentijd groer 8 1e klas ben ik veranderd.
maar heb nu nog geen boy!
wat moet ik doenn!!
als mijn vriendinnen zijn al ontgroent enzoo, en ik nog nooit!
Heeej gister stond echt met zoon leuke dansen, maar… Toen wilde hij me zoenen. En ik was zo bang dat ik me hoofd naar beneden en daarna weg ben gelopen… Niet erg charmant dus… Maar ik voel me nu echt schuldig, ik weet ze naam niet dus ik kan geen sorry zeggen via Hyves of twitter of msn enzo… Ik kon mezelf wel slaan toen ik wegliep :( hoe kan ik nu sorry tegen hem zeggen?!? Help me pliez…

Xxx van een vijftien jarig meisje die met een hele leuke heeft gedanst bij stream maar niet durde te zoenen.. Schaam schaam! Xxxx
haha wat grappig om te lezen dit,gewoon veel oefenen en zet je over de angst zenuwen en verlegenheid heen.de 1e keer is altijd spannend eng en de hormonen gieren door je lijf.Dat hoort er allemaal bij.Mijn 1e kus was midden in het centrum waar ik woonde met de jongen van mijn dromen, we zouden elkaar gaan zoenen maar ipv dat gaven we mekaar een kopstoot (auw auw)was ook heel genant.Heb ff gewacht en toen gewoon weer geprobeerd.En toen ging het goed Nu 16 jaar later kan ik er wel om lachen en was het gewoon super dom.Kun je zien wat zenuwen en alles met je kan doen.wees gewoon jezelf blijf rustig en kalm dan gaat de rest vanzelf,en zul je intens genieten..
Nou ik zelf heb een bril maar heb nog nooit gezoent
maar als het gebeurt ben ik bang dat mijn bril kijhard tegen zijn hoofd aan knalt ofzo.
En het is mischien een beetje gênant dat als het net romantisch is dat ik dan even mijn bril moet afzetten

Groet annoniem
Mijn eerste zoen ging was op een geweldige lokatie met de geweldige jongen en ik die niet kon zoenen. Ik was zo zenuwwachtig dat ik op zijn tong beet. Dus kijk uit voor alle meiden.. en jongens natuurlijk ook.

Xx-jes tongbijtertje.
hoii ik ben een meisje van 12 en heb ook een vriendje. hij wil mij tongzoenen maar k heb het nog nooit gedaan en hij wel …..HELP WAT MOET IK DOEN?!?!
Hoi, ik ben een meisje van 12 jaar en wil wel zoenen met mijn vriendje maar ik weet niet of hij dat wel wil, dus vraag ik aan jullie:
Is het een idioot idee om gewoon te vragen aan hem of hij wil zoenen?
Xxx Anoniem.
ik heb een vriendje en wil wel met hem zoenen maar durf niet echt te beginnen. We hebben ook allebei en beugel. Ik ben nog een groentje en hij niet. Hoe kan ik dit het beste doen.
Anoniem
Ik ben een jongen van 13 jaar en mijn eerste kus liep niet zoals gepland ( ik werd gedumpt )
Sinds dan durf ik er met niemand over praten of aan niemand raad vragen en oefenen nr een appel of peer is geen optie.
Hoe krijg ik een lief en hoe moet ik het aanpakken.

Ps: goeie site.

Groetjes van een eenzame jongen die dit bericht met zijn gsm heeft gepost om 23:00 uur.
( = véél energie!! ) <3<3<3
Ik ben 13 en heb al een paar weken een vriendje.
We willen allebij wel zoenen maar zijn te verlegen om te beginnen.
Hebben jullie nog goede tips om door die verlegenheid heen te komen?
XxAnoniem.
Ik ben 13 en me vriendje is 12 we hebben al bijna een jaar…
En hij wou een keer tongzoenen maar ik durf het niet
Nu zijn heel veel van m’n vriendinnen wel ontgroent maar gewoon door iemand op een feest maar mijn probleem is ook dat we allebij nig niet zijn ontgroent… En ik vind het eigenlijk wel tijd ontgroent te worden ik droom er ook vaak over en dan denk ik , o t was maar een droom :( WAT MOET IK DOEN?
x onzekere vrouwelijke weegschaal
Ik ben een meisje van pas 12 en ik en mijn vriend hebben pas gezoend!!!! Het voelde goed!!!We hebben die dag zeker 10 keer gezoend!!!Maar ik heb nu een probleem!Op school zeggen ze dat ik het eens moet doen in het openbaar voor al mijn vrienden maar mijn vriend wil dat niet wat moet ik doen???

groetjes tinne
Ik ben 11 en m’n vriendje wil wel zoenen maar dat wil ik niet. Nu zit hij de hele tijd de zeuren om een kusje. “Op de wang dan??” Of als we naar een film kijken en een romantisch moment komt, zegt hij: “Dit is een mooi moment, zoen me!” Dan kijk ik hem kwaad aan en zeg ik dat ik het echt niet wil. Ik denk erover om het uit te maken, ik wil niet zoenen terwijl ik dit niet wil, of er niet klaar voor ben!!
XX
Heel belangrijk is dat je je niet opgelegd moet voelen om te zoenen.
Ook hoef je niet de eesten date te zoenen, dat kan altijd nog komen.
Probeer eens een arm om haar heen te slaan of iets in die trend.
Dan merk je zijn of haar reactie al.
Vind hij of zij het fijn, kun ie dichter tegen elkaar aan gaan zitten, hand vast houden enzovoort.
Als je hem of haar afzet bij de deur voor hem of haar huis, is er niks mis mee een kus te geven en haar eventueel weltrusten wenst.
De rest komt later wel!
Ook komt dit lief over, waar meisjes absoluut voor vallen.
Ik ben zelf een jongen en ga vanavond voor de eerste keer met haar naar de bios, spannend
Veel succes ermee!!!
hoi

je bent 12 oke, misschien wat meer informatie over waarom jij dat denkt? en wat ging er mis bij doen durf of de waarheid? staan jullie vaak tegen elkaar aan? of zitten naast elkaar? dan kun je sneller een goed moment uitzoeken omdat je de spanning ook opzoekt

Met vriendelijke groet
Kijk elkaar aan, lippen tegen elkaar, tong erin, tong eruit en klaar is Kees. Wat is daar nou moeilijk aan? :D
ik ben 13 en wil ook zoenen, maar ben bang dat de ander ook nog een groentje is en dat we allebei niet weten wat we moeten doen. ik hoop dat alles goed gaat.
gr. T
ik wil ook zoenen met mijn lief , maar ik durf gewoon niet de eerste stap te zetten!
hij wilt ook zoenen en hij zegt dat hij de eerste stap zal zetten , dat is een gerustelling ;-D
Ik ben 12 en ik wil ook zoenen, maar het doen durf of de waarheid moesten we dat ook doen en hij deed het maar ik had het gevoel dat het niet goed was. Ik stopte gelijk, maar ik heb het gevoel dat hij niet echt weet wat zoenen is.. en ik durf het ook niet zomaar te doen.. ik kan geen goed moment uitzoeken. Wie kan me helepen??

Gr.. anoniem.
Ik denk dat ik hier wel veel aan heb.. Ik heb sinds 8 dec 2010 verkering met een jongen. Hij is eckt zo lieff. Ik ben 13, hij 12… Ik lang, hij kort… Maakt dit ook uit in de liefde? Laatst op een schoolfeest ging mn vriendin mn vriendje aandringen om mij te zoenen… Dat vond ik niet erg leuk.. Want ik heb zelf nog nooit gezoend en vind dan niet dan je gedwingt moet worden. Zoenen moet gewoon op een moment gebeuren… Ik oefen wel eens op mn hand… Meestal ga ik ook soort van dromen erover… Dan zie ik et al helemaal voor me… Ik wil eckt zo graag eenn x zoenen… Tlijkt me awesome!


Xx
ik ben 11 j ik heb een vriendje en ik ben al bereid om te zoenen (hij ook) maar hij wil nog niet tongen dus we beginnen gwn met mond maar ik heb een bril en jullie hadden gezegd dat dat nogak onhandig zoent:S ik en mijn vriendje hebben allebei geen ervaring met zoenen ik heb wel gezien hoe mijn beste vriendin Niki het deedXD maar dat was tong en ik wil heeeel graag tongen maar hij nog niet maar ik weet echt niet wat ik moet doen met me bril want ik wil hem het liefste ophouden maar ik wil niet perse een snelle kus doen gewoon een romantische mooie eerste zoen help me?


groetjes L
Ik ben een meisje van 13 jaar en ik heb nog nooit gekust. Ik zou echt heel graag een jongen willen kussen,maar het probleem is dat ik nog geen vriendje heb.Maar ik ben wel verliefd op een ex van me. We zijn al meer dan 2jaar uit elkaar.Maar ik denk dat hij me nog steeds leuk vindt,want hij vraagt het steeds aan,maar ik zeg meestal nee omdak ik steeds denk dat hij een grapje maakt.Nu-ja ik zou hem dus dolgraag willen kussen,maar hoe? Ik ben een superverlegen meisje,en hij is ook wel redelijk verlegen.
Help me!!
Ik ben 20j, & heb vandaag voor de 2de keer iemand gezoend. hij wou verder gaan maar dat wou ik niet. Laat je dus niet beïnvloeden door iemand anders als je niet wil!

De eerste kus is wat onwennig, evenals deze maar al bij al lukt het wel. doe gewoon wat je gevoel je ingeeft!

veel succes allemaal! x
Hooi. Kijk ik heb een bril en slotjes, maar die slotjes kan ik niks aan veranderen alleen met die bril… We gaan samen naar de bios maar waar kan ik mijn bril dan laten of kan ik die toch gewoon ophouden tijdens het zoenen? Voor de rest bedankt voor de tips! :D Xjes ~anoniem.
wat als je nog op school zit waneer is het dan een gepast moment? En als je niet helemaal zeker bent over de jongen omdat je er veel rare dingen over gehoord hebt…?!

L
Ik ben een meisje van 17jaar en heb nog nooit gekust of ja wel gewoon gekust op de mond maar niet tongen enzo.
na-ja nu is er een jongen van 18 die mij leuk vind en ik hem ook stiekem, maar we zijn al weken aan het afspreken wat nog steeds niet is gebeurt… en ja meschien gaat dat dit wekent wel door maar hij wil mij kussen maar omdat ik het nog nooit heb gedaan durf ik niet! ik schaam me dood! als ik er al aan denk dan krijg ik hartkloppingen! al wil ik het wel zoooooo graag! wat moet ik doen :s
maar mijn probleem is ook nog , hij is de ex van mijn vriendin waar ik ook nog niets meer van hoor! maar hij heeft daar al seks en alles mee gehad :( en ja pff ik weet niet wat ik moet doen! meschien botse we tegen elkaar aan de eerste keer, of vind hij me niet goed genoeg met zoenen of dumpt hij me na alles… help me!
Ik ben zelf 15 over een week 16. Vandaag heb ik 3 weken met mijn vriendje. Hij heeft wel eens gezoend met zjn ex en alles toen. Maar ik ben als de doods dat ik onze eerste zoen ga verpesten. Dat ik iets verkeerds doe, want het is namelijk mijn aller aller eerste zoen. Ik vind hem super leuk! En ik ga dan dus in mijn vakantie naar hem toe. En dan wil ik het gaan proberen, enzo… What to do!?
Ik was gisteravond/vannacht op stap voor de verjaardag van een vriendin en toen heb ik met een jongen uit onze groep gekust. Het was mijn eerste zoen en ik was eerst wel heel onzeker en zenuwachtig, maar hij was heel lief voor me. Maar nu blijkt dus dat mijn vriendin hem ook leuk vindt, waardoor ik me best wel schuldig voel. Hij is wel echt heel erg lief. En ik hoop zeker dat we vaker af gaan spreken.
xx L.
Ik ben een jongen van 12jaar! Ik durf wel te zoenen enzo,, maar ik weet niet of zei dat wel wil? Ze is ook verlegen en dat maakt het denk ik daarom moeilijk! Ik weet helemaal nog niet eens of ik dat wel durf, of ik wel kan, ik weet niet waar te beginnen ik durf het gwn niet te vragen. Ik weet ook niet of zei het wil! Maar kunnen jullie mij advies geven? Groetjes
Haha, één tip:
Nooit je ogen open houden. Het ziet er echt heel raar uit. ;)
xxx
omg, ik ben 13 heb nog nooit gezoent, ik ben verliefd op iemand en die heeft wel ooit gezoend.. en ik zo eens willen voelen hoe zoenen voelt.. maar ik denk dat hij niet wil zoenen met mij. :$

xwanhopigmeisje.
kijk uit bij tongzoenen dat je elkaar geen pijn doet bijv. Dat je tanden tegen elkaar komen of dat je geen adem meer krijgt
hoi, ik ben een meisje van 12 en ik heb nog nooit gezoend. al zou ik het wel willen!
maar ik heb slotjes????!!!!!

x beugelmeisje!!
Heej iedereen
ik ben een meisje van 15 en had nog nooit gezoend tot ik mijn eerste date had met een jongen die ik al een paar maanden kende, we zijn samen naar de bios geweest, later zijn we wat gaan wandelen, hij gaf mij op eens een kus, gewon uit het niet was echt super spannend ik wist niet wat ik moest doen ( behalve een kus terug geven) ik heb dus nu een vriend :):)
echt super blij, de volgende dag kwam hij naar me toe en toen begonnen we te zoenen en even later kwam de tong erbij ( eerste gedacht IEW ) maar het was echt super lekker om met hem te zoenen ( was me eerste echte tongzoen )
een tip ga niet te hard met je tong rondjes draaien dat is niet cool en ook niet fijn, maar speel met zijn tong en raak af en toe zijn tanden aan met je tong ( niet met je tanden tegen elkaar ( is ook gebeurd bij mij ) we schoten beide in de lach :):) )
hoop dat jullie er wat aan hebben
Groetjes hopeloos verliefd meisje
Ik ben 23 en heb nog nooit gezoend, inkrijg dan ook weinig aandacht omdat ik te onzeker ben. Als ik iemand leuk vind denk ik die kan wel iemand beters krijgen. Dn dan schakel ik mijn gevoel uit iemand tips?
Ik ben een meisje van 13, en ik heb tegen een jongen gezegt dat we mrogen gaan zoenen. maar ik ben zenuwachtig. help!
Je gewoon laten gaan, niet denken, niet druk maken van te voren want dan gaat het juist mis. Kus meisje 15 jaar
Ik ben 14 en heb al meerdere malen gezoend alleen..
hij wil “VERDER GAAN” en ik weet dat ik er niet klaar voor ben, maar ik wil hem ook niet kwijtraken.
Ik voel me heel gespannen als ik bij hem ben.
Wat moet ik doen :l
okee. help. !
er is een jongen… die mij heel leuk vind en ik vind hem ook stiekem leuk.. maar van bijde kanten weten we dat zogenaamd niet..
hij vroeg wle aan mij of ik met hem wou tong zoenen..
dat heb ik wel eerder gedaan maar dan met me vriendje..
en dat was toen best wel een blooper..
k ben bang dat het dit keer ook fout gaat tussen heel veel mensen of dat hij het niet lekker vind ofso?
heeft er iemand tips voor mij?
alsjebieft help. !
ik ben een meisje van 12 jaar en ik heb ook al gezoend de eerste keer ging heel raar maar de 2e keer ging het veeel beter !
als je het een paar keer hebt gedaan is het heel fijn en lkkr

suc6

XX anoniempje
hoi:D ik ben een meisje van 13,
ik en mijn vriendje hebben vandaag 1 maand, en hij heeft me op het schoolplein proberen te zoenen, ik schrok heel erg want ik zag het niet aankomen ( ik heb trouwens nog nooit echt gezoend) ik trok mijn hoofd heel snel weg en riep heel hard : ” bleeh ” xD
nu voel ik me heel onzeker, ik wil het wel maar ik vind het gwn eng ( en ook een beetje vies :$)
wat moet ik nu doen?
xx
hoi ik ben een meisje van 13
ik heb ng nooit gezoent
hebben jullie tips want ik durf het eingelijk nie
hebben jullie aub tips voor mij hoe ik verder kan gaan
xx anoniempjj <3
ook nog tips voor als je niet durft te zoenen ik wou me vriendin zoenen maar ze draaide haar hoofd weg wat nu :(
Ik ben een meisje van 12 jaar
&ik heb nog nooit gezoend
En een paar vriendinnen van mij hebben al gezoend
Ik wil ook wel een keer weten hoe dat is en voelt enzoo..,
Gister zij een leuke jongen ,die ook 12 is,(waar ik al mee heb gehadd..-.-4daagjes)dat hij zaterdag met me wilt zoenen..,
Kvidn hem nogsteeds wel (HEEL) leukk dus ik zij; okee..,;) kijken of jij wel durff, haha!
maarja kschaam me nu echt van wat ik had gezegd..,&volgens mij heb ik hem wel een klein beetje belachelijk gemaakt.
zelf weet ik al van me eigen dat ik het niet echt durf :(
Stel je voor dat ik men tong te diep in zijn mond doe of dat er slijm is., of dat ik ga nadenken tijdens het zoenen//facking veel rondjes ga draaien.., Kben echt supper onzkrr!!

Tipps? Graag!!!
XxEen hopeloos meisjee
Ik ben een meisjee van 12 en heb gister gezoent en het ging fout! ik wist hoe het moest maar toen ik het deed was het weg ik wist niks meer zelfs me naam niet!
Hij deed zijn mond open mijn tong raakte hem wle maar ik stoptee en ik zei: Ik kan het niet,Ik kan nietzoenen ik benslecht.
Hij zei: Dat klopt maar alleen omdat ik het zei
Ik voel me diep kut! en sgaam me! Moest huilen! en voel me vreselijk! zou ik ooit nog durfen zoenen?
Maar hetw as bijnaaa uit met de jonge maar gelukkig was het nog aan ik had een goedgesprek maar voel me nog kut!!
En dat om1mislukteee zoen!
Hij zei mijn eerstee zoen ging perfect maar mijnee niet! hij had ooit een meisjee ontgroend en zelf die kon het nog beter!
Ik voel me zow kut!
Hij d8 dat ik het wel kon maar ik kon het ook maar toen ik het deed wist ik gwn niks meer!!!!
Ik voel me zow kut!!!!!!!!!!!!!!
‘k heb morgen mijn eerste afspraakjee dus hmm, er kunnen veel nieuwedingen gebeuren!

zeer spannend is het voormij
gr.kim
Ik zou er zeker voor zorgen elkaar neit (te veel) onder te kwijlen, en om ook neit teveel speeksel te verwisselen!
En ik zou ook zeker de sigaretten op zijn mins een half uur weg laten, zó’n afknapper als “hij” met een rokersadem aankomt!

Groetjes van een 18jarige met ervaring!
En succes!
Voor dat je met een jongen/meisje gaat zoenen, moet hij/zij en jezelf wel laten merken dat jullie het allebei willen. Dan ben je meteen al minder onzeker. Bouw het zoenen op, eerst een kus , dan een wat langere kus en dan zoen je, als je echt weet dat/die jongen/meisje jouw ook ‘wilt’ dan kan je meteen met zoenen. De eerste keer is inderdaad eng, maar beetje zelfvertrouwen! Het is echt lekker als je het hebt gedaan ! voel je ook niet gedwongen door een jongen/meisje, allen als jij eraan toe bent doe je het! Als je langer bent met een jongen/meisje ga je ook weten wat die genen ‘lekker’ of ‘fijn’ vind zorg er dus samen voor dat het een fijn moment is!
ik ben een jongen van 17 (en volgens mij ongeveer de enige jongen op dit forum).
ik heb ongeveer een week geleden mijn eerste zoen gehad en het was echt geweldig ik was heel zenuwachtig en ik had echt alle tips gelezen die er op internet maar te vinden waren maar zij had al ervaring en het kwam dus van zelf. dus ik zou zeggen ook als het je eerste keer is wees niet heel zenuwachtig het is natuurlijk spannend maar zorg er voor dat je niet helemaal trild van de spanning want dat had ik en zij vroeg of ik het soms koud had en dus werd de kus onderbroken. maar tog was het echt geweldig het leek wel als of er niks om ons heen was en alleen wij er waren. en het leukste was naar 5 minuten zoenen voel ik ineens haar tong dus hebben we meteen zitten tongen.

maargoed zoals ik al zij het is natuurlijk spannend maar wees niet al te zenuwachtig en als je elkaar echt leuk vind komt het vanzelf. en zie het maar zo als het jou eerste keer is en de ander heeft al ervaring laat hem/haar dan de kus leiden als jij al ervaring hebt en de ander niet neem dan heel voorzigtig de leiding en als jullie allebij voor het eerst zoenen dan kunnen jullie niks fout doen want de ander weet er ook niks van af.

zoals ik al zei had ik echt alle tips gelezen die er maar waren. als ik een tip mag geven ga ze niet uit je hooft leren ofzo maar houd ze gewoon in je achterhooft tijdens het zoenen dan komt alles goed.

groetjes van romeo
ik ben een meisje van 13en heb ng nooit gekust en ik ben nogal verlegen en durf er niet op af te gaan is dat erg ???????
Ik ben een meisje van 15 jaar en heb nog nooit gezoend. Wel is er een jongen die ik erg leuk vind. Alleen het probleem is, nouja probleem.
Hij is 18 en word dit jaar 19. En ik heb het idee dat hij mij te jong vind. Veel zeggen dat hij mij ook wel leuk vind. Ik weet gewoon echt niet wat ik moet doen. Heeft iemand een tip ofzo?

XXX Anoniempje 717
Heey,
Ik ben een meisje van 14 en ik heb nog nooit gezoend.
Ik heb donderdag afgesproken met een jongen van 16 die ik erg leuk vind. Hij komt bij mij thuis.
Ik zou heel graag met hem willen zoenen. Maar.. ik ben bang dat ik het niet goed doe, of dat ik het te graag wil en ik weet niet of hij mij leuk vind.
Ik zal het fijn vinden als iemand mij tips kan geven.

xxx
Onbekende E.
Hooooooooooooi..

Wat een stomme site..
Ik wil helemaal niet weten dat ik voor afwisseling moet zorgen en hoe creatief ik moet zijn en die shit.
IK WIL WETEN HOE HET MOET.
Het zijn toch ZOENTIPS..!!
Jullie zijn gestoord :S

Dikke ZOEN (wanneer ik weet hoe het moet)van anoniempje en anoniepje
niet te snel, zoals een wasmachine ofzo
Ik ben een meisje van 12 en ik heb een vriendje ik ga morgen met hem kussen(een kus op de mond) niet tongzoenen heb je daar nog wat tips voor?? ik vind hem super leuk en wil het heel graag alleen ik ben bang dat ik het niet goed doe…

Xxx Anoniem
ikb en meisje van 14 jaar en heb 8 maanden geleden ofso voor eerst gezoend :p
hy was al 16 maar ik hield gewoon zoveel van hem :$

het gaat gewoon vanzelf wij waren in een discotheek en zaten achter op een bank met wat vriende en vriendinnen:P hij kwam dus naast me zitten en begon me te strelen op me rug en kont:$
toen pakte hy me hand vast en ik keek hem aan en hy had een lieve lach op zijn gezicht en drukte ik me lippen op die van hem, geloof me het gaat allemaal vanzelf!
ik had ook altijd op dit soort sites gekeken maar het is niet eng maar lekker!
Ik ben een meisje van 16, maar heb dus nog nooit gezoent. Vind al wel een tijdje een jongen leuk en hij heeft ook al paar x gevraagt om te chillen enzo, maar ik durf niet omdat ik zeker weet dat ie me dan gaat zoenen! Telkens stuurt ie ook smsjes met wanneer krijg ik nou die kus enzo.

What to do?!

xanonieeeem.
hi,
dit is voor alle meisjes die onzeker zijn over hun eertse kus.
ik ben 15 en heb op mijn 14e voor het eerst gezoend. die jongen was toen 16 en had al onwijs veel ervaring. ik zag het eigenlijk niet aankomen, en dat is wel vaker zo het geval bij je eerste zoen. ik denk dat ik ook heel zenuwachtig zou zijn geweest als ik het van tevoren had afgesproken. maar achteraf is er helemaal niets om zenuwachtig voor te zijn! ik meen het, er is geen hele studie voor nodig om goed te kunnen zoenen. het belangrijkste is sowieso dat je je sexy voelt. daar zorgt 9 van de 10 keer de jongen wel voor. en volg je gevoel. dat zijn de twee hoofdpunten. als het een jongen is met ervaring, laat hem dan zijn gang gaan. hij weet precies wat hij doet dus laat hem de leiding nemen. neemt hij de leiding niet, of heeft hij nog weinig ervaring? dan heb ik wel een paar tips. breng je gezicht dicht bij dat van hem. kijk hem recht in zijn ogen (dat doe ik altijd omdat het dan persoonlijker wordt, maar het is niet nodig). breng je lippen naar die van hem. geef hem eerst e!
en kusje zonder tong. doe dat daarna nog eens, maar dan iets langer. bij de derde keer doe je je mond open. de rest gaat vanzelf ;) steek je tong niet te ver in zijn mond, dat is niet echt fijn voor hem. het is leuk als je een beetje speels zoent (als een jongen dat bij mij doet, vind ik dat heel sexy) geef hem tussendoor bijvoorbeeld een kusje op zijn mond of nek. op zijn lip bijten doe ik ook wel eens, maar bij je eertse zoen zou ik dat niet doen. en als je het wel doet: bijt niet te hard! ik heb dit toen ik dronken was wel eens per ongeluk gedaan, ik sprak die jongen de volgende dag en hij moest er om lachen. ik moest er ook wel om lachen, maar schaamde me wel een beetje. hij is nu mijn vriendje, en we hebben al best lang met elkaar. moet je nagaan, zelfs bij een mislukte zoen kan er nog een vonk overspringen!
voor alle meisjes die hun eerste zoen tegenmoet gaan: good luck!
xx
Wat je ook kan doen is hem tijdens het zoenen vast te houden met je handen op zn kaaklijn, voelt ook lekker aan.. Probeer eens ! veel gezoen toegewenst !:D
zoenen is een kunst opzich.
ik ben 22 en heel wat jaartjes ervaring en ik moet zeggen sommige knullen kunnen er niks van, ook grappig is als ze je soort van na gaan doen:P
mijn tip is doe het rustig, begin met kleine zoentjes en afentoe even met je tong kort in zijn mond of tegen zijn lippen.. ook zachtjes in zijn onderlip bijten en hem erna ondeugend aankijken werkt goed. inplaats van bijten kan je ook aan zijn lip of tong klein beetje zuigen;) haha je geeft ze dan soort van idee wat je nog meer kan:P
maar vooral rustig aan doen en afentoe stoppen en glimlachen werkt goed.. ondeugend kijken en als je het durft dan even aankijken. ook de rest van je lichaam moet je gebruiken ga er niet als een stok staan of als zoutzak maar sta zelfverzekerd. raak hem niet gelijk overal aan maar die dit ook speels. afentoe in zijn kont knijpen is juist leuk, maar niet de helepoos. probeer ook eens elkaars handen vast te houden of eventjes ‘neusje neusje’te doen(even met je neus de zijne aanraken.. dit vind ik altijd super schattig als iemand dat bij mij doet!)
verder wees zelfverzekerd ookal ben je het niet en vind je het eng gewoon doen. en in het begin mijn eerste keer was ook niks, maar dat hoort erbij!
suc6 en veel zoenplezier!!

liefs danielle
ik vond het eerst ook heel spannend en ik dacht telkens ; hoe moet ik dat doen
enzo..
maar op een dag (toen ik 13 was) zoende een jonge mij..
tja, het ging best goed.. dus ik was voor niks aan het stressen :P
en nu kan ik nietzonder zoenen :$
soms in disco’s als ik een lekkere boy zie pak ik hem gewoon op de bek :P
x
Ik kom echt steeds tegen haar beugel aan, hoe kun je dat voorkomen?
Ik durf niet te zoenen, omdat ik bang ben dat ik het verkeerd doe.:$ Ik weet wel hoe je moet beginnen enzo met de zoen maar ik zou niet weten wat je met je tong moet doen als je aan het zoenen bent

Kan iemand mij dit uitleggen??

xxx Me
Hoe moet je zoenen met iemand die een kunstgebit heeft? Dat is mij namelijk overkomen.Ik wist niet wat ik er mee aan moest.ben maar hard wegerend.
Zoen AUB niet alleen met je tong, maak meer gebruik van je lippen……
ik heb ook nog nooit gezoend maar de jongen die ik leuk vind heeft al vaker getongt, hoe moet je dan naar hem toe gaan en hoe moet het met je hoofd, straks draai je het allebei naar de zelfde kant. en als die gene zelf nou niet wil.

groetjes ano
ik had dus bij een avondje uitgaan met een jongen gezoent die ik wel kende en hij bleef dus al een oogje op me te hebben maar dat wist ik dus niet. ik vond hem een leuke jongen dus k had paar glaasjes teveel op en zoende even later met hem, en na dat vind ie me leuk en wil die de heletijd zoenen en bij me zijn. maar ik laat hem duidelijk merken dat ik dat niet wil maar hij snapt de hints niet , dus dan word het praten
en trouwens hij kan niet zoenen…
ik ben een meisje van 14 en heb nog nooit gezoent daarom ben ik best wel onzeker over of ik het wel goed zal doen
a.s zaterdag ga ik vraag naar een kroeg maar ik weet zeker dat ik dan ga zoenen met een jongen die edwin heeft hij wilt het heel graag en ik wil het heel graag maar hij zegt dat hij al getong zoent heeft en alles maar nu word ik toch wel een beetje onzeker over dat als ik met hem ga zoenen dat ik dan voor lul sta
en merkt iemand het als je voor het eerst zoent?
hoe moet je beginnen of als die gene jou wilt zoenen wat moet je dan doen?
moet je dan je mond gelijk opendoen en zo en een beetje mee bewegen ?
ik weet het echt niet
kusjes missy
hoe doe je tong zoenen, samen je tong vrijven ?

Groetjes!
Bijt zachtjes in zijn/haar lip haha
je moet niet onzeker doen ik ben een tijdje geleden ontgroend laten we dan maar zeggen :P
het was heel mooi er lag ijs op de sloot en de zon ging net onder en we waren in het park en daar lag wat sneeuw over het gras dat heel mooi glinsterde het was echt heel romantisch…:$

(volgens mij ben ik hier de enige jongen XD)

zat wat te kijken hiero lol maar jongens vinden het ook vaak fijn alsje je hem zoend de meeste jongens zijn op het gebied van de eerste zoen grote scheiterts XD en vooral ik :P maar toch deed ik het eigenlijk best wel knap hahaha veel succes met jullie zoenplezier:P
ik heb wel raad voor die 19jarige jongen.

ik heb zelf mijn eerste kus op mijn 13e gehad,
en ben nu 14. ik was ook heel verlegen maar toen we tegen over elkaar stonden gebeurde het vanzelf. Ik heb niks met die jongen gehad ofwat
maar het ging allemaal vanzelf.
dus wees niet onzeker, het komt wel.

En mijn eerste zoen was in het weiland.
we hebben daarna nog seks gehad.
het was in de zomer van 2009.
ik vond het echt lekker.
maar we hadden niks en is ook nooit wat geworden.
Ook heb ik met een jongen seks gehad na het uitgaan. We fietsten met ngo een jongen na huis. toen hij weg was, nam hij mij mee naar een donker paadje. Ik was al behoorlijk dronken, en hij heel erg aangeschoten. We hebben daar wel een uur gestaan/gelegen. Met hem heb ik nog het lekkerst gezoend, maar kreeg ruzie met hem en nu vind hij mij een hoer.. ik snap ook neit waarom hij dat vind. maar hij zoent echt het lekkerst :$
helaas was mijn eerste zoen toen ik dronken was. wel was het met een jongen waar ik al 1 jaar verliefd op was!
nu vind ik zoenen echt het beste wat er is, en doe ik het soms een beetje te vaak.
mijn raad is:
doe het rustig, met passie!
wissel een zoen af door eerst met aleen je lippen elkaar te zoenen, en dan weer rustig de french kiss!
Ik heb al 4.5 maand met iemand maar ik durf niet? Ik heb een beugel en ik ben bang dat dat gruwelijk mis gaat :P! Hij wilt het ook maar wij zijn allebij verlegen (Dat komt misschien wel beter uit dan zo’n vriendje die je meteen vol op je b*# pakt).

Any tips?

Xxx- Suz.
mijn eerste zoen ging moeizaam haha
tegen een boom n het bos
ik was toen 12 jaar
hij had het al eerder geprobeert maar ik wees het af om dat ik niet durfde
even later lukte het hem toch om mij te veroveren
in de eerste zoen(met tong)duwde ik hem van me af en ik vond het vies
ik was wel echt verliefd op hem dus naarmate we vaker zoenden werd het lekkerder
het was in ieder geval geen goede zoener
ik ben nu 15 en heel wat zoenen verder
en eerlijk gezegd ik vind zoenen het meest erotische wat er is.

xxmelissa
ik heb geen vriendje nooit gezoend ik wou dat doen bij mijn ex maar hij had een hele erge stink adem dat ik het snel heb uitgemaakt dus ik loop nu al sinds september zonder vriendje!!!!ik wil hem wel goed leren kenne voor dat ik ga zoenen

gr dewi
haaii,,
ik heb een vriendje hij is veel ouder(21)
en ik ben (13)
maar hij heeft zo veel meer ervaring hij zegt wel so van ik heb respect voor je dus we w8ten het zoenen gewoon af en ik heb wel meer ervaring mar daar houd ik rekening mee en blablaa..
maar ik heb alleen maar drie jongens ontgroend en weetdusniet of ik het goed kan en ik durf nu dus niet met een ervaren iemand te zoenen:$
WHAT TO DO:$:$
het is wel een perfect moment want het is valentines day enzo(L)
0m het lekkerder te maken kan je 00k een balsem met een smaakje op doen.
pfff waarom zijn er zoveel reacties van 13 jarige 14 jarige mensen jullie beginnen net met jullie leven kom op zeg. en ik zou zeggen laat het gewoon gebeuren en je kan het of je kan het niet maar dat ga je tog nooit weten want er gaat niemand zeggen van kijk je zoent barslecht

groeten Jeroen
ik ben verliefd op een jongen maar ik ben super verlegen en durf het dus niet te zeggen. wel hebben we in de les veel oogcontact (ik zie hem alleen op school, en dan is hij maar hele tijd met zijn vrienden)en hij kijkt ook naar mij ong. 2x per les. maar ik ben te onzeker om het te vragen en te bang om afgewezen te worden.. :$
en áls hij mij al leuk zou vinden dan is hij zeker ook te verlegen zijn om een stap te zetten..
ik heb al 5, bijna 6 jaar wat met dezelfde jongen, ben nu 16 en was 11 toen we voor het eerst zoende
opzich best vroeg, we hadden 2 maanden en het was heel lief, voor ons allebei de eerste keer
nogsteeds een mnagisch moment!
geniet na 5 jaar nogsteeds van hem en hij zoent het best, ookal heb ik in deze 5 jaar nog nooit met een ander gezoend ;p
het is nu 5 jaar, hij was het eerst met alles
nogsteeds samen, zonder ruzies
hopen dat dit nog héél lang duurt(ll)
iloveyou! 28-2-’04
Ik vind het zo lekker om te zoenen. Ik ben zelf ook heel goed in zoenen. Kijk hier leer van mij:

1. ga met je tong over je lippen heen. Dan zijn ze vochtig en je maakt de medepartner ook meteen geil.

2. Kijk elkaar in de ogen. Met een sexy blik

3. Ga naar elkaar toe en begin met rustig zoenen

4. Ga nu over naar zoenen en ga met je hand over zijn/haar geslachtsdeel

5. Als je verder wilt gaan, fluister ik heb condooms bij in haar/zijn oor.

voila
Heel rustig spelen met elkaars tong spelen,
de beste tip; doe niet te moeilijk en ga ervoor!
hey dames,

best grappig om al die reacties te lezen als man. ik ben 15 jaar en ik werd zelf ontgroend op mn 11de.. ik heb nu een vriendin alleen ze heeft laatst in een dronken bui half met een andere jongen gezoend..
ik heb het r vergeven omdat hij er daarvoor al 7 had gehad en ze heeft t ook dubbel goed gemaakt..
maar wat ik jullie als tip kan geven als man, sta niet stil. mannen gaan van nature met het haar van de vrouw spelen, maar mannen vinden dit omgekeerd ook heel relaxed! ik spreek uit eigen ervaring..

groetjes casanova
hee,
ik ben een meisje van 13
ik wil heel graag zoenen maar
ik heb geen vriendje.
Ben wel heel erg verliefd maar ik ben
nogal verlegen….
en ik denk dat hij me helemaal niet ziet
staan.
hebben jullie nog tips voor flirten
of wat meer zijn aandacht te trekken
want ik wil hem zo graag!

Xx. Mij
eeejzz ben jongen van 17

eerste keer was in groep 8 vond eerlijk gezegt niet echt lekkr slijm van haar in me mond enzo, maar nu kan ik er niet zonder.
ik ben een meisje van 14. mijn eerst zoen was 1 weekje geleden ofzow. het gebeurde op een feest bij een jonge die ik al kende van de basisschool. we hadde allebei wa gedronke dus we hadde geen idee wat we deden. we zaten op de bank en toen pakte hij me wast. en begon me te zoenen. daarna ging ik ff naar de schuur daar ging ik op een stoel zitte en toen pakte een andere jong mij en dus had ik ineens 2 jongens op 1 avond. terwijl ik voordat feest er nog geen een had. maarja. ik wist er de volgende dag niet veel meer van maar dat maakt niet uit. het is gebeurt en ik kan het nie meer terug draaien.

groetjes marjolijn
Speelse kusjes; alleen net de lippen tegen elkaar aan of net de tong aanraken en dan met je hoofd/mond achteruitgaan en dat paar x en dan pas overgeven is een hele goede aanleiding naar seks ^^ het is uitdagend voor de ander. Doe het niet te lang want je moet je liefje natuurlijk ook uiteindelijk geven wat die wilt!
Seriously mensen die echt denken dat rondjes draaien de bedoeling is, zijn niet goed bezig, t is echt ontzettend smerig, saai en irritant als mensen alleen maar rondjes zitten te draaien in je mond!! t lekkerst vind ik als je begint met kusjes en dat opbouwt naar met je tong, en dan daar ook weer niet constant met je tong in elkaars mond maar gewoon tussendoor ook weer even kusjes geven of elkaar even aankijken enzo:) T heerlijkste van zoenen vind ik als je voelt dat hij opgewonden raakt van jou, en dat is dan weer opwindend voor jezelf..
heeii allemaal

ik ben een meisje van 13 jaar.
ik heb voor het eerst gezoend op het feestje van me vriendin. Het was al laat en haar broer en zijn vriend kwamen bij ons zitten. We gingen flesje draaaien we begonnen eerst met kusjes geven en zo we waren trouwens met 4 meiden.
daarna werd het echt zoenen en zo..
later gingen we tongzoenen we tonden metz’n tweeen op de gang het wa zo heerlijk ik heb die avond 5 keer met hem gezoend echt hemels..
Ik zou het graag vaker willen doen aleen er is een probleem ikheb geen vriendje en de jongen die ik leuk vind vind mij volgensmij niet leuk.
al zei vrijdag een andere jongen tegen mijvan wel help me alsjeblieft!!

xx
HOi:) k ben op mijn 13e ontgroend.. na een beetje gelets op msn had ik met een jongen afgesproken om te gaan zoenen:$ Was met heel veel romantiek:$ We hadden om een tijd afgesproken achter een manege:D het was best wel warm voor die tijd van het jaar. We stonden een beetje te kletsen enzo,, ik was midden in een zin,,toen pakte hij mij. Dit was gewoon geweldig(L) We hebben daar iets van een uur staan zoenen. ik weet nog goed, hij probeerde met de hand achter mijn broek te gaan. maar ik wou dit niet. Het is wel waar,, Hoe vaker je zoend, hoe beter dit gaat.
Ik weet wel dat jongens het fijn vinden dat je tussen het zoenen door op hun tong/lip bijt,,zachtjes natuurlijk,, k vind 13 een gwoone leeftijd dat je gaat zoenen. niks te vroeg. K heb er geen spijt van gehad:D:D
Nou,,DikkeLik:) Een Tjik van 16
Heej allemaal,,
Okee mijn eerste zoen was op mijn 13de en het was zoo vies.. Ik dacht echt dat het aan mij lag.. Dus ik werd super onzeker enzoo..
Maar naar een half jaar ofzoo.. Toen vond ik een jonge echt super leuk, en hij mij ook (is dat even geluk hihi) Maar we waren al wel een tijdje met elkaar bezig enzoo,, Maar eigenlijk durfde ik niet goed te zoenen (haha trauma van de vorige keer..) Maar op een schoolfeest kwam hij naar me toe en begonnen we te dansen en daarna stonden we opeens te zoenen,, en het was echt super lekker en leuk.. :)
Nu hebben we ook serieus wat.. En eigenlijk zoenen we altijd als we bij elkaar zijn (ik ben nu 14)
Trouwens één tip, je moet er echt niet bij nadenken, denk gewoon aan die leuke jonge of het leuke meisje waarmee je bent en het komt allemaal goed echt waar!!
XXX
mijn eerste zoen was geweldig!
ik had me verjaardagsfeest achter in de tuin, we zaten de hele zomervakantie al te smsen (en daar voor ookal). op me feestje zag ik hem weer voor het eerst! na een tijdje lagen we in het gras met wat andere mensen, hij vroeg of ik bij hem kwam liggen, en natuurlijk deed ik dat. er gingen steeds meer mensen weg en op een gegeven moment lagen we er nog maar met zn 2e, hij draaide zich om (nu lag ik op me rug en hij boven op me) we begonnen gewoon te zoenen, het ging gewoon vanzelf, ik vond het dood eng maar ook weer geweldig, we hebben toen ongeveer 8 x gezoend ofzo, toen kwam ik er achter dat het 12 uur was, en ging ik zoenend me 15e jaar in met de geweldigste, liefste en leukste jonge van de hele wereld <3
mijn eerste zoenwas met een jongen die ik net 1 dag kende maar iedereen zat heel erg te pushen. ik heb er geeen spijt van daarna heb ik 2 maanden ies met hem gehad maar het werkte niet zo goed.

ik heb nu een nieuw vriendje en het valt me egt op hoe verscillend ze zoenen wel allebei lekker maar anders. is dat elke keer zo?????
Je moet er alleen voor zorgen dat er geen slijmdraadje ontstaat! Verder maakt het niet zoveel uit wat je doet!:P
X.
Ik heb iets gehad met een jongen van 17 terwijl ik zelf 12 ben en nu is het dan wel uit en hij wil wel nog steeds zoenen enzo mer ik ben erg onzeker daarover of ik het wel goed doe want hij heeft wel al heel vaak gezoend enzo want ik ben heel erg bang tot ik het verkeerd doe enzo
Echt super bedankt, net de tips die ik nodig had, serieus. Ik ben nog niet zo oud en wil eigenlijk wel met mijn vriendje zoenen, maar ik wist niet hoe ik dat moest beginnen. Dus bedankt!
Hallo,
Mijn eerste zoen was toen ik 15 was (ik ben nu 16) en ging niet helemaal goed:s daarna heb ik heel veel de kans gehad om met andere jongens te zoenen maar durfden ik niet:$ nu heb ik aankomende vrijdag een feest en er komen hele leuke jongens maar ik ben heel bang:$ heeft er iemand tips?

Xxx
mijn eerste zoen was op mijn 15e op een mega groot feest. dus iedereen kon natuurlijk toekijken x’d mijn vriendin zei nog dat het er goed uitzag haha de volgende dag hadden we nog met elkaar afgesproken en hij kon echt geweldig zoenen! nu, een paar maanden later, heb ik verkering met iemand anders. en onze eerste tongzoen was niet echt geweldig… hij ging heel spastisch met zijn tong naar rechts en links.. maar gelukkig vroeg hij wat ik lekker vond en toen zei ik dat ie rustiger meost doen haha en gelukkig doet ie dat nu ook.. al zijn zijn tongkunsten nog steeds niet geweldig….
ik ben een meisje van 13.
ik heb nog nooit gezoend..
ik ga binnenkort met mijn vriendje naar de bios.
daar wil ik mijn eerste kus geven..
maar ik ben nogal verlegen!
weet iemand raad??
please?

Xx n
allemaal ik heb wel zachte lippen maar die velletjes zitten in de weg wat moet ik daar aan doen !!!!
Mijn eerste zoen met mijn vriend? Ongemakkelijk!!! We zaten in de auto, hij had me netjes thuis gebracht na een feestje van het werk. We wilden het allebei en we wisten ook allebei dat het ging gebeuren, maarja wie zet de eerste stap? Na lang tuttelen en treuzelen had ik echt zoiets van en nu doe je het gewoon! Dus heb ik hem vol op de mond gepakt (in de auto nog steeds), en het was geweldig =D

Mijn tip, kauwgom en lippenbalsem altijd bij de hand! En je merkt het vanzelf wel aan hem als hij het ook wil, ze geven genoeg stiekeme hints;)
oeioeioei:$:$:$
ik ben een jongen van 19 maar ben een beetje verlegen voor mijn eerste kusje:$ weet iemand raad?

groetjes een stille genieter
ik ben een meisje van 13 jaar, toen ik voor het eerst zoende was het op mijn 13e verjaardag, ik had met mijn vriendje afgesproken, en hij zoent echt lekker! en al de eerste keer gingen we ook nog met tong zoenen, maar het is nu allang uit tussen ons, we hebben wel 3 keer wat gehad!
mijn eerste zoen was in het zwembad XD zij had dat met haar ex al vaker gedaan maar dit was mijn eerste keer… Was best raar, iedereen kon gewoon toekijken xD”

Heeee de mijne was ook in ’t zwembad! ;p
mijn vriendje en ik hebben nu bijna 3 maanden
we hadden voor het eerst gezoent bij hem – zonder tong –
en daarna – met tong – bij mij <3
we zijn nog steeds samen, en hij is echt de liefste jongen @ the whole entired world ^_^
Sowieso geen echte rondjes draaien toch?
eigenlyk alleen een beetje in en uit met je tong en lang die van hem bewegen. een beetje ‘kronkelen’ zeg maar. Niet echte rondjes in z’n mond, zo gaat dat gewoon niet. En na elke keer je tong langs de zijne, je mond weer een beetje dicht. dus je lippen open-dicht-open-dicht. en dan heel subtiel. en je tong dus ook om de keer in en uit, subtiel!

En verder moet je er niet teveel by nadenken.
Dat had ik bij m’n vorige vriendje, hij was echt zoooo slecht in zoenen. dat ik telkens dacht; ooh, ligt het nu aan mij?! Dus toen ging ik telkens heel erg nadenken tijdens het zoenen. Maar dat ging ook helemaal fout. het ging heel raar.

Dus niet bij nadenken en alleen aan de liefde voor hem denken! <3
Heee
Ik heb volgende week schoolfeest bij mij op school alleen het is 4/5 weken uit met mijn ex-vriendje alleen nu heb ik geen jongen om mee naar het feest te gaan, hebben jullie tips?
owja, alle leuke jongens zijn al bezet, zij hebben al verkering :(
xxxx anoniempje
Al die reacties zijn echt grappig om te lezen.
Ik ben zelf 17 en mijn eerste zoen was toen ik 13 was.
T was door een jongen die ik echt te gek vond! En hij had al vaker gezoend, & het gaat inderdaad vanzelf.
Maar je moet vooral NIET onzeker gaan doen en niet overhaast overkomen. En als je het echt niet durft, moet je je daar echt overheen zetten.
De eerste kus is altijd magisch.
– anoniem –
Good move. hallo everybody!!
ik ben een jonge van 13 en heb op mijn 12e voor het eerst gezoend. zei had al wel gezoend en was toen 13. we hadden allebei tussenuur op school en zaten samen alleen in een hoekje in de aula. we gaven elkaar wel gewoon kusjes enzoo en hand vast houden. maar meer toen nog niet echt. een week later ongeveer was ik bij haar thuis, op haar kamer. ik zat op haar bed en vroeg of ze bij mij op schoot kwam. dat deed ze en we zoenden. je moet je gewoon laten gaan. het gaat zo goed als vanzelf. doe je ogen dicht en geniet. weer een paardagen later was ik weer bij haar thuis. we hadden al een paar keer gezoend op haar bed en ik lag achter haar. met mijn handen op haar buik. we lagen allebei met ogen dicht te genieten. toen pakte ze mijn hand en duwde die naar haar borst. ik wou dat ook en dat was voor mij het teken dat zei ket ook wilde. ik masseerde met mijn hand haar borst en we zoende weer. toem moest ik helaas gaan maar hadden op msn enzo al gepraat dat het heerlijk was enzo. daarn!
a waren we bij mij thuis. ik lag op mijn eigen bed en zei lag op mij ik handen op haar billen en zoenen. toen deed ik mijn hand onder haar shirt (ophaar rug dus) en draaide me op mijn zij zodat zei niet meer op me lag maar tegenover elkaar. toen had ik mijn handen onder haar shirt op haar borst. zoenend. en dat is echt zo mega heerlijk! (mijn hand op haar borst was ik 13) heb nou bog steeds met haar al heel lang:D:D(L)

hier hebben jullie vast wat aan.
Heeeyyy, ik had mijn eeerste zoen op mn 9e :$ heel erg vroeg dus, maar dat was gewoon helemaal niet serieus, ik kan het me ook niet egt meer herrineren ofzo… maar ik heb nou al een jaar met een jongen, en hij is egt een schatje(ll), allen ik durfde steeds niet te zoenen, hebben we het bijna een jaar uitgesteld, en toen gebeurde het;D
Tip:
Wacht gewoon af tot je er echt klaar voor bent, en het beste kan je het doen als je ouders niet thuis zijn, en je met hem of haar lekker gezzellig op je kamer zit:D
xxxx
Heel handig, Maby it is tonight!
k heb 3 jaar lang met een jonge en we zijn helemaal dol op elkaar onze eerste zoen was fantastisch en heel erg romantisch…eerst durf je het niet en je schaamt je ervoor,maar uiteindelijk komt het goed!! DUS weess niet bang!Ga er voor en doe het!Want iedereennn kan wel zoene;)
Hallo allemaal,

mijn eerste zoen kreeg ik 3 jaar geleden, was toen 15. Ik was al een tijdje verliefd op die jongen maar wist niet of het wederzijds was. Na een paar dagen aftasten kwamen we elkaar tegen in de kroeg en daar gebeurde het. Het was echt fijn, hij stuurde mij helemaal. Hij vroeg achteraf of ik vaker gezoend had. Toen ik zei dat hij mijn eerste was dacht hij dat ik een grapje maakte. Hij had toen ook een tongpiercing, Dames echt een aanrader om te zoenen met iemand met een tongpiercing!! Wij zijn nu al 3 jaar bij elkaar, gaan binnenkort ook samenwonen! de tongpiercing is er jammer genoeg uit maar het zoenen ( en de rest) is en blijft fantastich!!

Groetjes Anne
he ik zat net even wat reactie te lezen maar ik heb zelf pas voor het eerts gekust toen ik bijna achtien was maar als ik deze reacties zo lees is dat wel laat? hebv er nooit echt spijt van gehad dat ik dat op zo’n late leeftijd heb me gemaakt. (al waren mijn vrienden mij wel allemaal voor)
ben wel een jongen meschien dat dat iets scheelt.
bijna alle reactie die er bij staan zijn van meiden.( vind het wel jammer dat er geen jongens reageren.)

maarreageer hier maar ven op als jullie willen.

xxx my
What I like while French Kissing is when his hands soflty go through my hair, or mine through his hair. As I’m kissing I always sneaky open my eyes to see wether he’s enjoying the moment.
mijn eerste zoen was gewoon perfect.
met een jongen waar ik al heel lang mee bezig was
en na een tijdje hadde we wat afgesproken en toen zoende we. ik heb m daarna alleen noit gezien. lag niet aan het zoenen hoor maar aan iets persoonlijks dat ik hier niet ga zeggen

en bij mijn derde(met de eerste heb ik nooit gezoend en de tweede staat hierboven) vriendje had ik een beugel en hij, maar dat merkte je niet, hij zoende gewoon heel slecht.

en mijn vierde vriendje zoende ook goed.

en alle andere jongens waar ik ooit mee gezoend heb ging het ook allemaal goed, maar een zoen zoals de eerste heb ik nooit meer gehad.

ojaa ik ben 14
ik bne een meisje van 13 en mijn vriendje komt morgen, ik zou graag zoenen, amar ik ben nerveus dat hij neit wilt of dat het slecht loopt…
ik wil vooral eerst de simpelste vna de simpelste proberen omda thet voor de aller eerste keer is… wat meot ik doen????!!!
ik heb in 1 week met 2 jongens gezoenen heb een vriendje .. slecht bezig maarjaa hij komt er tg niet achter:P geniet van je leven
ik ben een meisje van 13 ik zoen regelmatig met mijn vriendje wij doen het allebei hetzelfde this harstikke fijn ik doe het nu elke keer als ik bij hem ben :D
Heeey,
over 2 weken komt een jongen waar ik heel verliefd op ben.
Maar ik heb nog nooit gezoend!
ik weet niet hoe het moet, en vind het best spannend.
ikhouvanhemm.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxano
we waren al een eindje samen, maar hij durfde niet echt, en ik ben geen initiatiefnemer :) hoe dan ook, kwas bij hem thuis, en kmoest vertrekken. en toen was ht van dat. twas wss ni echt juist ofso, mr twas wel lekkr ;D daarna hebben we ng 2keer gedaan voor ik wegmoest ;)

vraag : kwas 15, kweetnie maar was ik laat ?? want veel van men vriendinnen hebben zelfs ng nooit een lief gehad en ze zijn bijna allemaal ouder :s
Ik ben een jongen van 17 en ik heb nog nooit gezoend. Is dat erg uitzonderlijk?”

Dit is uitzonderlijk, maar hoeft niet raar te zijn. Je moet op je eigen tempo zoenen, sommigen doen dit op hun 7e en sommigen op hun 17e. Beter een late goede zoen dan een vroege waar je met spijt aan terug denkt ;)
Hee Ik ben een meisje van 14 en heb laatst mijn 1e zoen gehad. Het was kort 4/5 seconden ofzo en hij zei nx.. En nu we gezoend hebben mag ik het aan niemand vertellen. Ik denk dus nu dat hij zich schaamt voor mij. Zelfs mijn beste vrienden weten het nog niet! Dit is toch erg?? Ik ken hem niet zo heel lang en nu ga ik ineens doen wat hij zegt :S, ik ben best wel onzeker en dit maakt het allenmaal nog erger. Ik ben ook bang dat hij achter me om tegen mijn vrienden gaat zeggen dat ik dus echt niet kan zoenen ofzo! :(

xxxxxxx
Ik ben 14 en heb en hele leuke jongen leren kennen…Misschien zoenen we wel binnenkort…Maar ik durf niet…Wat als ik het niet goed doe, Wat als hij meer wilt(dat hoor je tegenwoordig namelijk zo veel…),…
met een beugel kusse is écht ni goor! mn lief en ik hebbe alle 2 nog ee beugel en dr merkt ge echt nix van! da voelt ge nog ni eens. ge moet daar gwn ni op lette. mn lief en ik hadde daar geen last van ofwel wast omda wa te fel opginge in onze eerste kus!!! Ö =$

xx
ik heb voor het 1ste gekust en tonggezoend en ik ben 13
Ik moet dus nog ontgroend worden maark ik ben heel blij dat ik dit gelezen heb:D
Alleen het probleem bij mij jis ik weet niet of hij ook durft:S trouwens ik ben 13 dat is toch een normale leefttijd?

(bijna 14
Heee,
Ik heb vandaag met mijn vrienden van school geschaatst, en mijn vriendje was ook mee, we hebben nu 3 weken en 1 dag verkering. En een jongen van school zei; laat ze ff alleen!! Toen gingen we ergens staan… Het was een gewone kus op de mond van ongeveer 4 seconden… maar het was echt geweldig… Ik zag hem zijn ogen dicht doen… het ging zooo makkelijk!!
Meiden… ik ben hier 3 weken zenuwachtig voor geweest!! Voor nietss!! we waren allebij onzeker en zenuwachtig, maar als jullie het allebij willen is er niks aan de hand!!

Xxx. Anoniem
deze tips zouden jongens eens moeten lezen hahahaha
ik zoende laatst met een jongen.. wat een ramp. volgens mij kende hij het woord ‘kusje’ niet eens. nee hoor hoppa, meteen die tong in je mond. Echt bah.
hij is wel heel lief, maar lekker zoenen doe ik niet met hem haha
Dus jongens.. met kusjes kan je meer bereiken dan zomaar je tong naar binnen te proppen.

xxxxx
zoenen in 7 stappen
1: maak je lippen vochtig
2: kijk hem/haar recht in de ogen aan
3: beweeg je hoofd rustig naar die van hem/haar
4: begin met een kusje,( kijk hem/haar eventueel weer even in de ogen aan)
5: sla je armen om hem/haar
6: bouw het op van kusje, naar zoenen en van langzaam naar misschien iets sneller.
7: om te zorgen voor wat afwisseling kun je ook af en toe een kus op de wang of in de nek geven.
et voila!!

maar 1 tip: denk niet te veel na, laat het over je heen komen en geniet ervan!! dat is het belangrijkste!
ik durf niet te zoenen wat dan :$?
zoenen met beugel:

maar is het niet goor om met beugel te zoenen?

aub antwoord
een jongen gaat me donderdag mee uitvragen! en ik heb een beugel (hij dus ook)

help my!

xxx
het is super leuk om te zoenen :) !!
mijn eerste zoen was toen ik 13 was ( ben ik nu nog steeds maar het is uit met mijn vriendje)
ik vind nu een hele leuke jongen leuk! en hij mij ook alleen hij wil wel zoenen voordat we iets krijgen.
Zelf wil ik dat ook maar als ik dan bij hem ben durf ik het niet te doen ! en dat vink ik echt zo vervelend !
Heb voor het eerst een vriendin en wil zoenen maar heb wat onduidelijkheid…! Als iemand zegt heb je al gezoent of ik heb met hem gezoend voor het eerst hebben ze het dan over tongen of alleen met je lippen?of allebei en wat doe je voor dan voor het eerst? Thanks
Ik ben heel gespannen voor morgen want gisteren kreeg ik van hem te horen dat hij verliefd op me is, en ik had ook gezegd dat ik verliefd was op hem en morgen komt hij naar me toe! Ik heb een vermoeden dat we gaan zoenen maar het is allebei onze eerste! Ik laat me leiden door mijn gevoel en door hem, en ik hoop dat het goedkomt;)

Xxx
Mijn eerste zoen was echt 10 keer niets. Het was ook met een jongen waarmee ik helemaal niet wilde zoenen. Maar een vriendin van mij zei dat hij het moest doen, dan had ik het maar eens gedaan. Ik was 12 en hij 13 volgens mij. Hij had enorme haast omdat ik hem zo liet wachten. En hij stak zijn tong zo ver naar binnen dat ik er van begon te kokhalzen. ZO vies! Mijn lekkerste zoen was met een jongen op vakantie. Deze zoen was ook meer lip dan tong. Alleen maar tong is heel snel saai. Ook beten we elkaar zachtjes in de lip. Dat is ZO’N aanrader! Heel speels en ongelovelijk spannend!
Mijn eerste zoen was heeeeeeel onverwacht
We kusten elkaar gewoon en opeens ging hij over op echt zoenen. Toen was ik twaalf hihi
Nu dertien
;P
mijn eerste kus was dus echt fucking ranzig!! Ik hoop niet dat het aan mij lag:P. Maar echt rond om me mond was het echt gewoon nat van de speeksel:S en het was echt NIET lekker!! Daarna heb ik niet meer gezoend….:(.ben ook best verlegen hebben jullie tips om spontaner of zo te worden(klinkt echt heel stom:P) Xx
jongens vinden het lekker als je in zn tong bijt xd hahaha
heej allemaal,…. IK HAD DINSDAG AFGESPROKEN MET EEN JONGEN,.. TOEN WE ELKAAR ZAGEN LACHTEN WE,…MAAR WE WISTEN NIKS TEZEGGEN,…. W GINGEN NAAR EEN LEEG PLEKJE,..WAAR NIET ZO VEEL MENSEN WAREN,…..WE ZATEN ERGENS,..HIJ KEEK DIEP IN ME OGEN IK KEEK OOK TERUG MAAR KEEK DAARNA WEER NAAR DE GROND:$,….. WE GINGEN WEER LOPEN,…HIJ ZEI ME DAT IK ALS EERST MOCHT LOPEN MAAR DAT WILDE IK NIET IK ZEI TEGEN HEM DAT HIJ MOCHT LOPEN,….TOEN DUWDE IK HEM MAAR HIJ DRAAIDE EEN RONDJE OM ME HEEN,…EN SLOEG ZIJN ARM OM ME SCHOUDERS TOEN LIEPEN WE SAMEN,…IK had ook kriebels in me buik toen,,,,
We zaten weer ergens,…het werd saai,..dus ik stelde voor om tegaan lopen hij sloeg toen weer zijn arm om me heen UITEINDELIJK Ssloeg ik mijn arm ook om zijn middel,.ik werd gebeld door me vader etc en moest weg,…..ik zei ook dat het me speet dat ik nu moest gaan,…en ik keek hem aan gaf hem een kusje op zijn wang en wilde gaan…..hij trok me terug en gaf me een knuffel,..ik omhelsde hem ook,….we keken elkaar diep in de ogen,..en het gebeurde hij kuste me gwn meteen met de (tong) we stopte met tongen,..hij omhelsde me weer,…ik ruste op zzijn borst en voelde dat zijn hart snel op en neer ging,….daarna gingen we samen weg(met de tram) en ik ruste toen op zijn schouder ik viel bijna in slaap en hij keek ook steeds of ik wel wakker was,….bensoverliefd(K)(K)
Laaaat oook nieet te veeel spuug Loss dat is zoo gtaverdammee
Hallo ,

Ik heb het nog nooit gedaan. En durf het ook niet. Mijn vriendin zeggen dat ik gewoon naar iemand moet lopen , en dan gewoon meteen zoenen. Maar heb het nog nooit gedaan ,
Ben bang dat ik uit mijn mond stink ofzoiets. En dat de volgende x niemand meer met mij wilt zoenen. Omdat ik het te slecht doe ,
Of tjaa. Xxxxx. Anoniem
hey,
Ik ben een meisje van 13, en ik heb al zo lang als ik me kan herineren een vriendje. We hebben wel een paar x gezoend, maar nog nooit tong. We zijn alletwee best wel verlegen, en zien elkaar niet zo vaak:( ik wil wel graag, maar ik weet niet of hij ook wil… Help!
X wanhopigkind
Bij mijn eerste french kiss kreeg ik de volgende dag de vraag: woow hoe vaak heb jij al wel niet gezoend, want je deed het fantastisch! Ik dacht: nouja natuurtalent:P nu zit ik ongeveer op 10 maar bij mijn 8ste dacht ik tijdens het zoenen er de hele tijd aan om hoe ik de perfecte french kiss moest geven. En toen kreeg ik de volgende dag de vraag: Heb ik je ontgroend? Dus het moraal van het verhaal is dat je gewoon niet moet nadenken en eerst thuis alle tips uit je hoofd moet gaan leren maar gewoon er op los en als ze het niet lekker vind dan pas je je eigen er gewoon op aan!! Groetjes de mooiboy uit de dubbel O
heey nou mijn eerste zoen was in de discotheek xD. Ik heb er niet veel over te zeggen eigenlijk want je moet het gewoon doen xD, en met de ander mee gaan. Oja en wat mijn vriendin ook heel prettig vindt is dat ik mijn handen op haar kont hou;)
En geloof dat de meesten dat ook wel lekker vinden.
gewoon je verstand op nul en je moet het gewoon doen
Ik ben een jongen van 17 en ik heb nog nooit gezoend. Is dat erg uitzonderlijk?
hallo,
Bij mij was het heel anders. Ik ging naar een groot feest en daar gebeurde het hij zal allemaal aan me en gaf me een kus in mijn nek ik wist niet wat ik moest doen. Daarna begon hij allemaal zuigzoenen te geven en toen wist ik zeker dat hij ook wilde zoenen toen was ik dus ontgroend door hem. Het was zo een fijn gevoel en toen gingen we ergens zitten en hij zat op mij en we lagen op de grond, hij zat onder mn shirt en zat aan mn borsten het was zo een fijn gevoel ik wist gewoon zeker dat hij me leuk vond en daarna hebben we vaker afgesproken en het gebeurde, en nu hebben we met elkaar al 6 maanden. Ik ben nu 16 en ben al met hem in bed geweest.
mijn eerste zoen was echt een ramp. Ik deed maar wat. Heeft iemand misschien tips wat voor bewegingen je kan doen met je tong?
zoals iemand hieronder al zegt,
Als je wilt weten of en jongen er voor in is gewoon ergens een kus geven,
Nek, wang, etc als hij je ook een kus geeft of heel intens aankijkt kan het niet meer mis gaan! Ik gaf hem ook een kus op zijn hoofd,
En dat beantwoorde hij met een kus waarbij hij z’n tong al liet voelen,
Toen hebben we de hele avond door zitten zoenen =]
Mijn eerste zoen was met een jongen in het zwembad, hij begon. Hij had een tongpiercing, ik schrok me dood! Volgens mij ging het echt heel slecht, en ik kan me niet echt meer herinneren dat ik zijn tong heb aangeraakt.. Maar dat is wel zo. Heel vaag.
Heee
Ik ben een meisje van 14 en heb net twee dagen geleden op vakantie mijn eerste tongzoen gehad en ook mijn eerste kus ik was in kroatie waar twee hele leuke oostenrijkers waren maar die ene was tog wat leuker die vroeg dus om een normale kus dus die kreeg hij en toen moest hij naar huis hij was wel 18… En daarna ontmoette ik een hele leuke Nederlandse 16 jarige jongen het was heel romantisch want we gingen eerst al 2 dagen met elkaar zonder echt te zoenen maar toen bleven we even met zen tweeen achter op het strand hij kwam dichterbij en zoende me toen hij is zoo lief(L) daarna hebben we nog een paar keer gezoent op die avond want het was mijn laatste avond… Het was zoo romantisch… Xxxxxxxx
mijn eerste zoen was perfect (het was ook zijn eerste keer dus dat hoeft echt niet eng te zijn sterre) maar goed we zaten dus aan een kampvuur gezellig te kletsen en ik kreeg het koud ”meiden maakt niet uit of je het echt koud hebt of niet het kan ook een goede smoes zijn om lekker tegen hem aantegaan zitten” we lagen daar naar de sterren te kijken en navanloop van tijd keek hij naar beneden me aan gaf me een lief klein kusje op me mond als reactie deed ik hegt zelfde bij hem daarop volgde uiterard een geweldige zoen. :D

Als tip om het wat spannender te maken probeer hem is te plagen door als je de zoen wilt ”afsluiten/pauze” en je hoofd zachtjes naar achter beweegt hem zachtjes op zijn lip te bijten en dan glimlachen ..beetje plagen.. Beetje uitdagen .. Ik zou zeggen perfect :P
Ik ben een meisje en ik vind een jongen een beetje leuk,
Hij vind mij ook een beetje leuk. Maar hij heeft al wel is gezoend. En ik nog nooit. Ik wil wel heel graag.. Maar ik durf niet zo. Ik lees allemaal tips om te voorkomen dat ik het niet kan.. Maar ik had eerst een vorig vriendje die had een beugel en die zoende me dus op me mond. Hij had hele droge lippen. Dus ik bewoog men hoofd opzij. Zodat hij een kus op me wang gaf. Bedankt voor de tips als er meer is. Ik lees graag! :d

Liefs. <3
mijn lekkerste zoen was op het werk
Ik vond hem al heel lang leuk.. En toen waren we aan het werk op het land en toen ging het keihard regenen.. Dus wij met ze’n tweenen schuilen^^
Onze baas was er niet bij, dus wij helemaal tegenelkaar. Op een duur was de regen afgelopen en wou ik weglopen, toen trok die me hand terug en gaf me een kus maar ik durfde niet verder:$
Toen later op de dag waren we vrij…en we stonden nog even te praten en toen gaf ik hem een knuffel en zei tot morgen,,ik had zijn hand nog vast en opeens trekt hij me terug en duwt me tegen de muur en begon me te kussen en op een duur stonden we echt te zoenen! En het was heerlijk. Iets wat je nooit meer zou vergeten!
Heb je net gegeten en weet je al zeker dat je gaat zoenen neem dan een kauwupje of wat anders, en ruikt je vriendje/vriendin niet lekker vraag dan of hij/zij ook een kauwgumpje wilt!
héle goede site, goede tips! Maar ik heb eigenlijk nog een vraag. Ik ga bijna met een superleuke jongen, maar hij kust écht niet goed.. Hij is echt super lief enzo. Maar elke keer als we kussen, voel ik me.. Tja, hoe moet ik dat uitleggen. Alsof ik hem niet meer wil?
Als je zoent, doe het dan subtiel! Je moet niet met elkaars hoofden tegen elkaar botsen:P
Als iemand je dumpt omdat je niet goed kust, is diegene je niet waard PEACE OUT
misschien een superdomme vraag . Maar wat stel je gaat tongzoenen
Wat zijn de beste bewegingen om te maken ?
Net zoals bij sex: Bouw het op. Kreeg mijn eerste zoen en kus op het gelijke moment. Misschien nog wel de tong eerder. Hij stak hem r gelijk in xD

Ik schrok me te pletter xD

Dus, begin gewoon lief met wat kusjes en ga langzaam verder. Naja, hoeft niet perse langzaam, zolang het maar wel met opbouw zit xD

Goodluck xx
heeii
Ik ga volgende week met een jongen naar de bios en wil heel graag met hem zoenen…alleen wanneer moet ik dat doen tijdens de film? Als de acteurs in de film ook gaan zoenen? Ik denk dat de zoen wel vanzelf zal gaan, ik ga er niet teveel over nadenken. Hopelijk krijg ik een paar goede tips trerug. Xxx
Ik had toen ik nog een peuter was ofzo getongzoend omdat mijn nicht en zus dat vroegen en ik was nog jong en ik deed het maar, nu heb ik er super spijt van. Maar ik zeg tegen iedereen dat ik nog nooit gezoent heb omdat ik het me toch niet kan herinneren en me zus heeft het me vertelt. En laatst toen we op scholenbezoek waren met de klas zag ik de jongen weer(die ik nog wel herkenden tot mijn verbazing)Ik schaamde me dood ook al wist hij niet eens wie ik was!! En een andere keer had ik mijn vriendje niet gezoend toen hij het vroeg… En ik durfde hem niet meer aan te kijken omdat ik me schaamde en het ging uit! De tip: Zoen pas met iemand als je er echt klaar voor bent anders heb je later spijt!
mijn eerste zoen was best wel eng ik werd eeneens gezoent door het vriendje van me beste vriendin toen zij aankwam je raad het al meteen slaande ruzie terwijl het niet eens mij schuld was en nu heb ik inmiddels al 2 jaar met hem
ik weet nog dat mijn eertse kus op kamp was. De (leuke) jongens waren naar onze kamer gekomen en toen begonnen over verkering en zoen enzoo
Toen zij iemand (ik weet niet meer wie) ik vind haar (ik) en hem (die ene o zoo leuke jongen) wel bij elkaar passen toen zei iedereen van jaa!! En toen zoende hij me opeens gewoon waar iedereen bij was (L) gewoon te liefffff(A)(AA)

Ps. Heb weer met hem was al een xtje uit geweest ..
een maand geleden ofso was mijn eerste (tong)zoen, het was met super lekker! Voor de gene die niet weten hoe het moet en bang zijn enso : dat was ik eerst ook! Gewoon doen en mee gaan met de ander dan komt alles goed geloof me! Vandaag weer gezoent maar nu met een ander :$ egt so lekker en ik hou so super veel van hem! (L)
Xx
Mijn eerste zoen was op een feestje van iemand, ik vond die jongen als heel lang leuk en belande bji hem op schoot. Hij had al wel wat op en hij begon mij t ekussen en toen zoenden we. Ik vond het wel lekker en daarna nog vaker gezoend met hem. Maar doordat hij aangeschoten was, was het niet helemaal de bedoeling geweest hij vertelde daarna dat hij niet verliefd op mij is. Maarja ik heb genoten van dat gezoen met hem en k ga nu weer iemand anders zoeken:P
Mijn vriendje zoennt als hij “geil” word, harder/sneller, dit vind ik niet fijn, maar weet niet goed hoe ik het moet zeggen. En hij wil altijd seks na het zoenen….
Hi,

Mijn eerste zoen was op de kermis.Het was best raar, iedereen was erbij. Ik stond te praten met mijn beste vriend. Slaat ineens mijn neef met zn pet op mn hoofd. Ik draai me om. Begint hij (mn liefde) me te zoenen. Iedereen zo: ‘Ooohhhh’ en dat midden op de botsautobaan haha. En opeens rook ik iets. Had hij mijn jasje in de fik gestoken met zn sigaret haha. Opeens mijn neef zo: ‘Pik, je jasje staat in de fik.’

Het was dus letterlijk en figuurlijk een vurige tongzoen haha.
Niet met je tong draaien! Dat is zo’n kus-afknapper!
mijn eerste tongzoen (ook meteen mijn eerste kus) was echt top. Het was tijdens een school feest. Het begon eerste gewoon met tegen over elkaar dansen maar op een na een tijdje pakte hij me vast om te gaan schuivelen. Steeds gingen we dichter tegen elkaar aan staan en grepen we elkaar steviger vast. Ik wist alleen niet of hij wel zou willen kussen, dus ik besloot hem een zacht kusje in zijn nek te geven. Hij gaf toen een kus terug en zo wist ik dus dat hij het wilde. De tip is dus: “als je wil weten of een jonge met je wil kussen kan je hem dus een kus in de nek geven en dan kijken of hij reageerd”
Is gewoon overspel
Hi,
Mijn eerste zoen was echt enorm vaag, zeg maar een enorme ramp, hij maakte het ook meteen uit XD. Ik heb nu een vriend, en we willen allebei wel zoenen, maar durven niet. Ik weet ook dat hij nog nooit heeft gezoend, maar verwacht toch wel een beetje dat hij de eerste stap zet… Iemand nog tipsz?? Sterre
mijn eerste zoen was best lekker,
We lagen op mijn bed en we gaven elkaar kusjes. Hij ging toen over op zoenen en het was niet verkeerd (het is wel uit :S) Ik weet niet of ik goed kan zoenen maar heeft er iemand nog wat tips om het lekker spannend te maken en de jongen te plagen?? Xxx Steenbokje
Ik heb een ding: Ik weet heel zeker dat hij de jongen is waarvan ik mijn eerste kus wil, maar ik durf niet… Wat moet ik doen? :$
Kusjé van WanhopigKind =$
tip: voer de spanning op. HOOI :D

Ik heb al met 46 jongens gezoend, en ik vind het zelf eigenlijk best wel veel. Maar ik vind zoenen gewoon zo fijn en ook zo erotisch. Ik zelf vind het altijd fijn als er iemand in me nek streelt of aan me kont zit, in me middel vast houden of goed tegen hem aan drukken houd ik ook heel erg van. Bij jongens druk ik me vaak tegen hem aan en kus hem dan teder en wrijf hem soms ook wel in zijn nek. En dan voel ik wel dat er iets groeit tussen mijn benden xD maar zoenen vind het het beste en mooiste wat er is.. Het is het begin van de echte relatie. Echt een facking harde aanrader
niet tesnel met je tong heen enweer gaan. Ook weer niet teslooom,
Gewoon op je gevoel afgaan en meedoen met de ander. Dan komt alles goed.
Mijn eerste keer zoenen was bij ons thuis op een niet zo romantische plek: het kantoor… Het was wel vreemd want ik had nog nooit gezoend. Na haar heb ik nog niet weer met iemand gezoend… Ik zou opzich nog wel willen weten hoe andere meisjes zoenen. Bijvoorbeeld Julia!!! HAHA
je moet niet bang zijn voor de eerste keer meestal kunnen die jongens die het ook voor de eerste keer doen er helemaal niks van! Kusje Jennifer
Mijn eerste zoen zal ik nooit vergeten. Hij was echt ontzettend goed. Is hij trouwens nog steeds XD
Je moet er niet te veel aan denken en je gewoon laten gaan xxx
Als je met iemand wilt zoenen en het moment komt zorg ervoor dat je haar niet te strak vast pakt maar leg je hand rustig in haar nek en streel haar als ze in is voor de zoen komt ze van zelf wel

Afz. Naamloos, tip: wees creatief
Hee,
Een maand geleden heb ik 3 keer afgesproken met een jongen.Al die 3 keren was buiten en we hebben die 3 keren ook gezoend. Later zei die dat hij niet meer wou. Het was mijn eerste keer dat ik met een jongen zoende. De eerste keer ging niet zo goed.de andere keren ging het al wat beter. Zou het aan mijn zoenen liggen? Liefs
ik zoende voor het eerst in een park op een brug…hij was 16 en ik 13 hij kwam met een vriend en die was even weg en toen pakte hij me vast en nouja….:P ik had wel kauwgom in me mond…maar dat maakte niks uit was superr..alleen een week later had hij een vriendin, in januari heb ik met een jongen gezoend die nog nooit gezoend had en hij kon het eecht goed(A) dus je hoeft niet bang tte zijn dat je het niet kan.. Kuss.
wat ik nu lees, dat mensen bijna een jaar wachten totdat ze zoenen, schaam ik me bijna. Op mijn 8ste! Ben ik ontgroend, het was met een jongen van 3 jaar ouder die op dat moment al een vriendinnetje had:$. En nu ben ik verliefd op een jongen, die 21 is, maar hij heeft een tongpiercing, en ja, naar weten horen is dat heeeeel lekker…
heey, mijn ervaring met mijn laatste vriend is dat hij veeeel te hard zoog, dus dat mijn mond zo’n beetje helemaal in de zijne zat. Not Done Dus! En niet te veel tand naar binnen, knabbelen is lekker, maar tandstoten niet. Succes…
ik zoende voor het eerst met mijn vakantieliefde (ik was net 13). Ik liep alde hele vakantie met hem te flirten en hij flirtte rustig terug, en uiteindelijk zoende we op de laatste nacht in het maanlicht met uitzicht op strand. Tip: laat je gevoel gewoon los!
mijn eerste zoen was een half jaar geleden. Ik kende die jongen niet eens maar vond het wel een leuke jongen. Nou ik had het gedaan maar hij wou al veel verder gaan. Hij deed z’n hand in mn broek maar daar had ik geen zin in. Hij bleef wel doorgaan maar ik haalde hem telkens eruit. Uiteindelijk heb ik die jongen nog een paar x gezien en daarna niks meer van hem gehoord. M’n hart was gebroken maar ben er nu wel overheen. Heb in de tussen tijd nog 2 jongens gezoend en dat zij nog wel broertjes vn elkaar:$ alleen hu nweten gelukkig niks(A)
heej, ik heb een vriendin en die heft een slotjes beugel maar daar merk ik niks van volgens mij, wat is het verschil tussen zoenen met een meisje met beugel en zonder?
Ik heb afgelopen weekend met 41 meisjes gezoend en de 9de of 10de had een koortslip,, krijgt de rest van deze meisjes dit dan ook???
om te eindigen bijt zachtjes op zn lippen haha. Zoooo fyn.
even voor alle boys die niet weten waar ze hun handen moeten leggen bijhet meisje:
Om de middel of om de schouders, vaak vinden meisjes het ook fijn alsje ze een beetje in hun nek streelt, of op een beetje in hun zij/rug. Sommige miejses vinden het ook fijn als je een beetje aan hun kont zit maar dat is verschillend;)
XX
wat een downtje ben je als je niet durft te zoenen xD ookal heb je het nog nooit gedaan, en die uitleg is bullshit. Kijk elkaar gwn aan, buig naar voren, en zoen, beweeg met je tong alle richtingen op zodat het niet eentonig wordt etc. Dat gaat toch gewoon vanzelf. DOWNTJES (H)
wooow ik wist niet dat de eerste kus of tongzoen zo belangerijk is voor meisjes. Het is wel leuk dat ik dat nu weet. Maarja mijn eerste tongzoen was toen ik net 13 was geworden 2 dagen later ofzo :P zij zei dat ik goed zoende maar ik ben er toch nie zo zkr van. Ik deed het wel vaak met haar, maar toen de relatie over was heb ik niet meer met iemand gezoend of een relatie gehad. Dat vind ik wel jammer.
mijn eerste tong zoen ging niet echt goed… Zij had een slotjes beugel. Toen we dus gingen tongen zat mijn tong vast in haar beugel. Mijn tong zat iets van 10 min vast en ik kreeg een stijve :$ gelukkig heeft zij het later goed gemaakt om ons allerbei te ontmaagten dat was echt leuk
Langzaam en teder, niet roeren idd. Maar beweeg jouw tong langzaam en zachtjes langs die van hem. Xoxo
Hallo. Ik hoor van een paar jongens dat ik niet goed zoen ?:$. Maar ik weet niet wat ik verkeerd doe, straks weet elke jongen het en wil niemand meer met mij zoenen. Sommige jongens zeggen dat ik het wel goed kan, de ander weer niet ? Wat kan ik hier aan doen? Doeegg. <3
Ik heb over 2 weken eindfeest van school,, en ik vind een jongen leuk en hij mij ook. Hij is echt heel lief !! En ik weet wel zeker dat we gaan zoenen,, maar ik ben echt heel bang dat ik het niet kan !! Ik heb het al wel eerder gedaan,, maar toch.. Je moet toch gewoon je mond open doen je tong in zijn mond en dan rondjes draaien met je tong ?? Dat was mijn vraag dus als jullie daar op zouden willen antwoorden zou ik dat heel fijn vinden !! Dankjeee <‘3
Op feesten doen we vaak flesje-draai. Dat is zo’n spel waarbij je elkaar moet zoenen.

1x dezelfde= snel kusje op de mond.
2x dezelfde= 2 tellen kusje op de mond.
3x dezelfde= 5 tellen kusje op de mond.
4x dezelfde= 10 tellen kusje op de mond.
5x dezelfde= 10 tellen op de mond en een knuffel.
6x dezelfde= 1 rondje tongzoenen.
7x dezelfde= 2 rondjes tongzoenen.
8x dezelfde= 5 rondjes tongzoenen.
9x dezelfde= 10 rondjes tongzoenen.
10x dezelfde= ze moeten naar een bed toe en dan moet het meisje (net als in een beautisalon) zo’n alleen een handdoekje om en verder niets (ook geen bh) en dan moet ze op haar buik gaan liggen. Dan mag de jongen pas de kamer in komen en hij moet haar een massage geven.
11x dezelfde= tsja zover komen we nog niet! Maar mijn probleem is dus, ik vind het wel leuk om mee te doen maar dan niet vanaf tongen. Maar als ik dan stop vinden ze me saai. Wat nu?
morgen cinema met een jongen,ik ben verliefd op hem en hij ook op mij! Hij weet da ik hem wil zoenen, en kweet ook dat hij mij wilt zoenen. Maar ik heb het nog nooit gedaan :S ik kijk er wel heel hard naar uit, maar wat als hij slecht is.. Groetjz
Mijn eerste kus was niet zo’n succes, ik had een vriend. Ik was dertien en hij vijftien. Ik vond het helemaal niet lekker en ik had er nooit zin in.. Op een gegeven moment ging het uit en kreeg ik ene nieuwe vriend. Hij zoende fantastisch en ik kreeg er geen genoeg van! Nu vind ik zoenen het fijnste wat er is! En ik zal het zachtjes op onderlip zuigen eens uitprobere! Bedankt voor die tip!
Ik heb nog een vraagje over die beugels,
Mijn lief heeft namelijk blokjes. Kan dit gevolgen hebben voor onze kus?
Ik zou nog wel met iemand willen zoenen die een tongpiercing heeft. Lijkt me best vreemd. Mijn 1e zoen was verschrikkelijk vies, tenminste hij was een net een helikopter zo snel draaide hij rondjes! Sommige mannen(en jongens) moeten eens een keer wat zoentips krijgen.
de beste zoen vind ik als je die persoon eerst aankijkt, en als het zover is geef je eerst wat kusjes, en daarna open je langzaam je mond. Ik zou geen rondjes draaien, maar beetje ”happend” zoenen, je tong steeds langs zijne bewegen. En ondertussen door zijn haar aaien en over zijn rug.
Heel relax te werk gaan en niet teveel nadenken. Als je er meteen op afduikt gaat het vaak mis omdat je dan te snel gaat. Het lijkt dan voor een meisje/jongen net storm chasers lol.
heej, ik ben onwijs VERLIEFD op een jongen bij mij op school. <3
Ik heb zelf nog nooit gezoend. Ik zou heel graag willen dat hij de 1e is! Als ik naar hem kijk dan smelt ik gwoon! Maar ik ben behoorlijk verlegen. :( ik durf niet op m af te stappen. Help wat moet ik doen!? Alvast merci beaucoup
Hoe voorkom je dat je veel
Speekesel produceert tijdens
Het zoenen? Help me pleas ;$

X Lindss
ik vind heel belanrijk het contact met de gezichten.en de vibratie. Yo pienso que es muy importante el rose de la piel de dos persona al besarse,el rose en la cara es mi debilidad,acariciar las pieles suavemente antes de tocar los lavios.
Binnenkort ook mijn eerste,
Mijn vriendje is echt super lief en hij heeft ook al eens gezoend. Maar hij heeft ’n beugel (slotjes), is dat ’n probleem? Hij weet dat het mijn eerste is maar ik ben ook erg bang dat ik iets verkeerd doe ofzo. Tips zouden helpen
Thx alvast
Mijn eerste kkus was echt geweldig! T was met uitgaan, maar waarschijnlijk 1 van de meest geweldige zoenen die ik in mijn leven zal hebben!
Ik heb mijn eerste zoen allang gehad. Ik heb een relatie met een jongen, die ontzettend lief is. Ik snap oppeens niet meer wat ik ooit in andere jongens zag. Ik ben 15 en toch weet ik bijna zeker dat hij is wat ik de rest van mijn leven wil. Gelukkig weet ik dat hij er ook zo over denkt. Maar hoe kan ik nou zoenen meer leuk maken? We zoenen allebij best wel slecht!:P Toch blijft het leuk, maar ik ben zo zenuwachtig elke keer weer, Dus help!! Wat moet ik doen?! Dankje voor de andere tips!
onze zoenen zijn eigenlijk altijd rustig, teder en vooral lekker haha ruw zoenen is bij ons eigenlijk alleen aan de orde als we sex hebben hoe meer zin we krijgen hoe ruwer we zoenen maar merk vaak dat mannen met drank op ruwer zijn tijdens de sex als anders maar heb daar geen problemen mee
nieuwe vriend en oelalaa hij kan zo goed zoenen. Afwisseling zeker. En zacht lippen ook. We kunnen zelfs lachen. En die ene keer dat het fout gaat, maken we later wel weer goed 0=D

Plekken om te zoenen? Ach… Mijn vrienden hebben wel geleerd om me met rust te laten. Maar afgezonderd in café’s kan ook heel romantisch zijn. Aan de bar is minder vanwege plagende barmannen xD
wees vooral gewoon jezelf en wissel de tongzoen af met afentoe een kus te geven. En hou je armen niet langs je lijf gewoon op zijn buik of om zijn nek
kleine kusjes nog geven, soms lik ik hem op zijn lippen, dan kijk ik hem plagerig aan en dan bijt ik op mijn lip ook heel sexy
MORGEN mijn eerste kus. Ik ben zo bang he haha :P
De jongen weet dat het mijn ”first kiss” is/& hijs is echt heel lief. Maar straks doe ik het verkeerd. PLEASE help me en geef wat tips ofzo :P
Dankuu<3
Nou mannen we horen het! Dit wordt meer tijd besteden aan zoenen. Zelf heb ik nooit echt geweten dat het zo belangerijk is voor de vrouw om te zoenen tot nu!En onder iedere omstandigeheden teder en lief! Er is weer werk aan de winkel.
Niet teveel slijmen, probeer je speeksel binnen te houden. Houd je ogen niet stijf open, want dat is natuurlijk niet echt sexy en romantisch. Ik denk dat als je gewoon jezelf blijft, dat het dan allemaal vanzelf gaat.
je moet rustig blijven tijdens het zoenen
alles wat je met iemand anders dan je partner doet is overspel blijf je geliefde trouw punt..
mijn eerste kus was vandaag ! Het was zalig gwn. Ik en mijn vriendin zaten op de banken op de speelplaats op school (na schooltijd)
En haar vrienden plaagden ons wat , al lachend. En ze lieten ons alleen. We hebben lang hand in hand gezeten en gebabbeld. Toen keken we gwn lang in elkaars ogen , en het gebeurde vanzelf. Het duurde 5 seconden , maar het leek wel een uur. Een paar goeie tips :

1)wees jezelf !! Hang geen macho uit !

2)niets pushen ! Als je echt verliefd bent wacht je gwn af.. Heus , het gebeurt vanzelf. En nummer 3) probeer alleen te zijn met hem/haar
Zonder je wat af.. Want niets is vervelender dan zoenen of hand in hand zitten als er vrienden in de buurt zitten ! Grtz TY
Romantische plekjes om te zoenen? In een skatepark op de skatebaan of in een parkje aan het water. Aan het water is het echt heel romantisch. Je kijkt elkaar vol liefde aan, dan gaat het echt vanzelf wel.
mijn eerste zoen was toen ik “lichtelijk” aangeschoten was op het kerstgala.. (ik was toen 13). Na de zoen keek ik op en zag achter de jonge mijn coach staat.. Ik schaamde me dood :$
Myn first kiss was met een jongen die ik al héel lang leuk vond, t ging niet echt perfect maar t was ook niet slecht ofzo, wat alleen schamend was was dat de halve stad eromheen stond te kyken, inclusief zyn 2 zussen..;P haha. Naya
Myn tip is; als je echt zo graag wil zoenen, wacht dan wel tot het goede moment en de juiste persoon, je eerste zoen is toch wel de ene die je het langste byblyft en is dan niet fyn als dat met iemand was die je eigenlyk helemaal niet leuk vond ! Verder, laat je gewoon lekker gaan en indd niet teveel nadenken maar let er wel op wat die ander doet zodat je daar wel by aansluit,

GoodLuck !
hoe moet je zoenen met iemand die een tongpiercing heeft? Lijkt me namelijk heel apart. Misschien is het gewoon een kwestie van doen maar weet weet heeft ieand nog tips of kan uit eigen eravring vertellen. Hoe en wat? Liefs Yorinde
Leuk dit haha. Mijn eerste tongzoen was perfect, oudere jongen en hij leidde als het waren de zoen. Ontmoet op vakantie en heb nog steeds goed contact, hij komt snel hierheen, dus dat word weer lekker zoenen!
handige tips, ik heb zelf al paar keer gezoen,

ENORM HANDIGE TIP: NIET ROEREN
Je bent geen wasmachine
Mijn eerste ( en al gelijk de laatste) tong-zoen was echt een dramaa:D Het was meer proeven van een verboden vrucht op dat moment. Ik was op vakantie en ik had een jongen ontmoet, we hadden het erg leuk samen.. Later in de avond zaten we op de strand.. Klinkt op zich heeeel romantisch he:D was het eigellllijjjk ook maar mijn kleine nichtjes waren zo 3 a 4 meter verder op.. Bovendien kon op iedere moment mn ouders tevoorschijn komen.. Op zo een moment krijg je meer zin om dingen te doen wat stiekem is:D Anyways.. Hij kwam dichterbij .. Pakte me heel stevig en begon opeens te zoenen.. OMG moet je voorstellen … Ik had hiervoor dus nog nooit gezoend en opeens gaat het vanzelf..Wat ik erg vond ws dat ik er niet kon genieten, ik probeerde mn ogen te sluiten maar die gingen gelijk weer open door fear haha.. We wisten vanelkaar dat dit geen love was maar gewoon lol maar of ik er zoooo lol in had.. Moeaahhh:D
Zelf ben ik 21, dat was dus een jaar terug mijn eerste en laatste zoen:D Maar damens ik raad jullie aan om gwn mee te gaan met the flow… Geen tips in je hoofd halen tijdens zoenen trust me dan zal het fout gaan.. Maar laat je gewoon leiden door je mannetje;)

En voor degene die jammerren omdat ze nog niet hebben gezoend: geduld! Ik was ook 20 toen ik voor t eerst (tong) zoende.. En geloof me dat was niet omdat ik er slecht uitzag.. Ben 100% zeker dat ik top tot teen hot ben en dat moeten jullie ook wezen! Kijk zelf in de spiegel hoe mooi en hot je bent! Verwacht niet altijd van een ander compliment als jij zelf weet hoe en wat je bent kom je een stuk verder en twijfel je ook niet! Succes Sistersss

Ella
Mijn eerste zoen was helemaal geweldig!! Hij had 2 uur op me gewacht uit school! En toen heb ik hem thuis gebracht. Ik zag het echt totaal niet aankomen, we waren best wel verlegen, en toen gebeurde het! Het was niet lang ofzo en eigenlijk herinner ik me er ook niet echt veel meer van, maar ik weet wel dat het heel lekker was. De dagen erna zoende we heel vaak, we hadden zelfs een keer 2 uur lang op zijn bed gezoend zonder pauze!!!

Xx
mijn eerste zoen was met een jongen die, wat later bleek, op dat moment vreemdging met mij haha! Hoe erg…
ik hebb dus nog niet gezoent en ik weet bijna zeker dat het vanavond gaat gebeuren. De jongen heeft dus een beugel hoezo aanpassen als je een beugel hebt?:$
IK STOND EEN KEER IN EEN KROEG EN IK HAD HET WARM. DIE JONGEN HAD DAT GEZIEN EN BLIES DE HELE TIJD IN MIJN NEK.
bijt op zachtjes op zn onderlip of zuig eraan… :) kan ook heel spannend zijn… Is een aantrekkingskracht bij een man.. Teminste heb ik gemerkt bij mijn vriend.. Voor een ieder is dat natuurlijk anders…
ik wil echt heel graag zoenen . En ook tong. Maar ik weet niet of mijn vriendje wel met mij graag wil zoenen. Hij kijkt mij ook niet met koeien ogen aan wat moet ik doen? Maar hij vind me echt heel mooi en hot.
als je een kus beiindigd kan je dat ook doen om zachtjes nog even op zn lip te zuigen
Tips:

1. Bij je eerste zoen moet je niet overhaasten: geef de ander een knuffel, en wacht tot je partner je in je ogen kijkt. Dan weet je dat dat het goede moment is.

2. Als het je aller eerste zoen is, kun je beter zonder tong beginnen. Zodat als je het niet kunt, je toch niet afgewezen kunt worden op je zoentechniek.

3. Ga niet onnodig met je tong ronddraaien in de mond van de ander, dat is niet fijn voor de ander.

4. Je hoeft niet altijd met je tong te zoenen, afwisseling houd het zoenen spannend.

5. Beweeg zonodig je hoofd met de zoenbewegingen mee, en blijf niet als een stijve hark staan. Zo maak je het je partner interessanter.

6. Bij het zoenen is het ook goed om je handen te gebruiken. Streel de ander tijdes het zoenen, maar ga nooit gelijk naar de gevoelige plekjes. Flo
Antwoord op vraag van Juul:
Hoi juul, je hoeft niet bang te zijn dat je nooit een vriendje zult krijgen. Dat moment komt vanzelf… Bij de een wat sneller dan de ander. Als je iemand leuk vind, laat dat dan vooral niet blijken door iemand te duwen of te schoppen! Dit klinkt vrij raar maar toch zijn er heel veel die dat doen! Laat dit blijken door aardig te doen door bijv. Snoep e.d. Te delen met die persoon. Als je heel erg verlegen bent, heb je twee keuzes: 1. Je vergeet het allemaal. 2. Je gaat er voor!!
ik heb nog nooit gezoent :(
Ik wil wel maar mijn vriendje niet. Nou ja, komt nog wel
De eerste kus: een kus op de mond of een tongkus?
mijn eerste was egt vreemd!, hij zoende mij plotseling, en daarna had ik een hele verkeerde indruk van zoenen omdat hij er niks van bakte!.. Gelukkig kreeg ik daarna een vriend en die kon het wel goed dus heb aardig wat geleerd :P, maar zowiso heb ik egt nooit klachten gehad of ook maar het idee gehad dat ik er niks van kon, ze kwamen altijd wel terug voor meer :P
(btw: ik heb tongpiercing, de meeste boys vinden dat wel lekker)
Ik heb nog nooit gozoend :P
Maar ik vind een jongen leuk (Geen idee of hy wel is heeft gezoend) Maar ik weet niet hoe ik hem datg duidelijk moet maken.. Want ik ben nogal verlegen enzo.. Iemand Tips ?? Xxx
zoenen is heerlyk.
doe gek, gebruik rolspel in het voorspel
Gebruik alle gaatjes
Zorg dat haar vriendje haar niet kan bellen
hooi
Als je echt helemaal verliefd bent dan maakt het eigenlijk helemaal niet uit. Ik had een vriendje die echt niet kon zoenen maar dat begon ik eigenlijk pas te merken toen ik hem minder leuk begon te vinden dus….
Ej Vincent,
Ik zou zelf het liefst willen dat de jongen zijn
Armen om mn middel slaat, zodat ík mijn handen
Om zijn nek kan slaan… Weet niet wat anderen daarvan vinden… Viv
een zoen is een opdruk, die na afdruk indruk maakt op je bloeddruk en bij nadruk vraagt om een herdruk…. Maar pas op voor een misdruk…..
(wat een uitdruk(king)
De tips zijn zeker handig, ook al heb ik niet zovaak gezoend.
oke. Die tips zyn allemaal wel goed ofzo. Maar je moet er niet helemaal over na denken tijdens het zoenen van; OOH NU MOET IK DIT DOEN&NU MOET IK MN HOOFD NAAR ACHTER DOEN etc. Dan kom je echt super nep over. En dan is het voor jezelf denk ik ook niet zo fijn. Gewoon;ZOENE. Haha xd. Btw; myn aller eerste zoen was echt VRESELYK
Maar ik denk dat iedereen dat wel heeft. Love.
mijn eerste kus ging niet goed zij liep weg.
wat is beter tong ronddraaien of op en neer bewegen??
;)
Ty
hey! Ik heb op het moment nu ook een vriend, ik was zijn eerste keer;). Eerst ging het redelijk slecht( tandenbosten, veel spuug( gatsie) en hij heeft een afwijking naar rechts met zijn tongXD) maar na een paa keer ging het heel goed!. En we 4weken hebben gaat het echt super!. Mijn tip is:
Laat de ander verlangen!. En maak er een soort spelletje van! Maakt het veel leuker.!!
deze zoentips gaan nergens over,
Je moet gewoon zelf doen waarbij
Je je prettig voelt. En een eerste kus of daarna hoeft
Helemaal niet romantisch te zijn
Het gaat er wel om of je tot elkaar
Toe getrokken bent! Dus mijn tip:

Zoen waar en waarneer je wilt,
Niet zomaar met jan alleman
Maar met degene top wie je, je
Toegetrokken voelt of dat het
Gevoel er is natuurlijk kan je
Vriendje ook meebepalen waar en
Waarneer. Je moet vooral niet onzeker zijn
Iedereen kan fouten maken maar
Als je gewoon al je gedachte laat
Gaan en gewoon van het moment geniet
Is er niks aan de hand. Het is wel belangrijk dat je blijft
Ademen want heel veel houden hun
Adem in maar dat is niet de bedoeling
Stel je voor je bent een kwartier
Bezig reden voor een kwartier je
Adem in te houden is er niet! Als je niet wilt zoenen moet je
Daar duidelijk in zijn het is niet
Dat je vriendje je ineens een zoen
Geeft terwijl jij daar nog niet klaar
Voor ben als je echt van elkaar houd
Zal hij het echt begrijpen. Soms is het ook wel fijn om te zoenen
Maar heb je geen vaste relatie,
Als je dan met iemand gaat zoenen
Die je wel leuk en lief vind is er niks
Aan de hand en als het vaker gebeurt
Is het alleen maar een goed teken!
mijn eerste zoen was in het zwembad XD zij had dat met haar ex al vaker gedaan maar dit was mijn eerste keer… Was best raar, iedereen kon gewoon toekijken xD
Ik heb nog nooit echt gezoend,Hoe moet dat? Kai
Mijn eerste kus met mijn vriend was totaal niet wat ik verwacht had. Was echt niet lekker!!
Was zo in shock!! Dat ik inderdaad dacht moet ik hiermee wel door. Hij zoende totaal anders dan ik gewend ben/was. Nu zoent hij heerlijk en ben blij dat ik me niet liet afschrikken door de eerste kus…..
haha alss hij goed kan zoenennnne!! Geloofff mij je stopttt noooit je gaat maar doorr door doorr haha duss pas op !
Laat het lekker gebeuren als je er aan toe bent. Als je geen initiatief durft te nemen moet je dat ook niet doen, dan voel je je alleen maar onzekerder, vertel hem dat je nooit gezoend hebt en hij zal er begrip voor hebben dat je misschien nog wat vaardigheden moet ontwikkelen. Als hij je zoent, lekker ontspannen en je laten gaan. Je bent pas 15, dus als het goed is heb je nog veel jaren voor de boeg om zoen/ervaring op te doen. Ik ben inmiddels 24, was ook 15 toen ik voor het eerst zoende en inmiddels een groot zoenfanaat, het komt allemaal vanzelf goed (ook al is die jongen nog zo lang, waarschijnlijk heeft hij nog goede knieen ;-) ja toch?)! Gr E
Hoi ! Ik ben ssuuuuuuuuper verliefd op een jongen D. Hij is ech leuk maar iik ben heel erg verlegen , ik wil echt zograag met hem zoenen alleen ik durf niet .
& stel dat hij niet nmet mij wil zoenen
Dan sta je voor lul

Xjaaaaa
ik had op 08.06.2007 me vriend leren kennen en ik was zelf best onzeker. Op 09.06.2007 zagen we elkaar weer en waren we samen naar buiten gegaan naar de oprit want een meisje waar we waren liep naar buiten omdat de tegenover buurman buiten stond rond te kijken en we ginge die bespioneren:P. De tegenover buurman was weg en het meisje weer naar binnen maar wij stonden nog buiten
Ik en me vriend hadden het heel gezellig we waren gewoon hele tijd aan het praten. Toen op een gegeven moment was het doodstil we keken elkaar wel gewoon de hele tijd aan en we stonden langs elkaar. Dusja en toen…. Ik dacht wat moet ik nou doen we durfde het eigelijk allebei niet egt. Toen ginge we weer verder praten en op een gegeven moment aan het einde van een zin kwam het vanzelf. Uit het niets kwamen onze gezichten naar elkaar toe en kwam de zoen. We ware egt zo zenuwachtig allebei van te voren en daarna dachten we allebei van moest ik daarom zo zenuwachtig zijn?:P
Best leuk om daar zo terug over na te denken soms hebbe we het daar nog wel is over en dan vrage we ons af wie er eigelijk nou begonnen was ik dacht hij en hij dacht ik:P uiteindelijk dus allebei gewoon het kwam gewoon vanzelf;)

Dit was mijn verhaal:D
Ik hoop dat jullie er iets van kunnen leren :)
Hee, super goeie tips! Ik ben een meisje van 13,
Ik heb een heel lief vriendje. Hij heeft nog nooit gezoend en ik ook niet! Maar het probleem: We willen allebei wel, maar we durven
Niet zo goed… We kussen elkaar wel gewoon op de lippen. Maar we zijn nog een beetje verlegen tegenover elkaar. Dat vind ik ook wel best jammer. Maar het probleem is ik weet nooit zo goed
Wanneer en of ik nou moet beginnen of hij. Geef me tips please!!
Xxx B.
Hallo,

Een jongen is helemaal verlieft op mij.
(Ik wil echt niet arrogant doen ofzo, maar dat zegt hij ook de hele tijd en dat laat hij ook heel erg merken). Ik vind hem niet lelijk ofzo,
Maar ik vind hem ook niet leuk. En mijn vriendin zegt dat het een vies mannetje is.(Dat hij de hele tijd aan je billen zit). Moet ik dan met hem zoenen, of niet? Ik vind het ook zo zielig om hem af te wijzen! Alvast bedankt,
Anoniem
heb 3 uur lang met een meisje gedanst maar wist niet of het nou de juiste moment was toen ze was zij heb ik het toch maar gedaan en met suc6 ze is me valentijn:)
Zoenen En sex

Zoenen kan het erotiche begin zijn van de ”sex”
Streel hem of haar langs nek / heupen dat maakt de partner opgewonden
Begin niet al te snel met sex maar maak stapjes
eh hoi.. Ik ben een erg verlegen meisje en ik heb echt veel aan jullie zoentips (denk ik), maar ik heb nog nooit gezoend (ik wil het wel heel graag)!! Maar ik heb echt geen idee hoe ik moet beginnen, wat ik precies moet doen etc. Helpen jullie mij alstjeblieft?! Ik ben echt ten einde raad
-XX- een erg onzeker en verlegen meisje
Ik zoen al vanaf me Derde man:S! Ik hou er wel van .. Maar als iemand met mij wil zoenen say me!;)
heey. Mijn eerste zoen is al een tijd geleden. Bijna een jaar. Ik ben nu 14 en ik ben helemaal gek op een jongen.. Het probleem is , hij is bijna 17 en de beste vriend van mijn ex ( met wie het nogal onplezierig uit is gegaan) en nu heb ik hem een kaart gestuurd met valentijn. En ik hoop echt dat hij hetzelfde voor mij voelt. Hij is leuk. Knap, schattig. En ik wil hem dolgraag zoenen. Maar ik ben bang dat hij me afwijst..
Hou je ogen dicht dat is heel romantisch.. Anders denkt hij dat hij het niet goed doet! En ontspan je
Bij een meisje maakt het niet veel waar je je handen zou houden. Het is fijn als je een beschermend gevoel bij een jongen hebt als een gespierde arm je stevig vast houd. En je lief streelt onder het zoenen. Je kan je arm bij haar nek houden of op haar onderrug. Je kan ook een arm om haar nek een een bij haar onderug, en langzaam naar haar billen glijden. Of allebei om haar net allebei om haar rug je kan ook elkaars handen vasthouden tijdens het zoenen. Zo veel variatie. Maak jou manier uniek. Laat je gaan. En maak je vooral niet druk.
teering, nu heb ik zelf zin om te zoenen, maar ben momeneel weer vrijgezel:(
:P

Xx K.
ik rook zelf ook niet, en mijn tegenwoordige vriendin rookt ook. Maar ik proef er meestal niks van;)
Al zorgt ze wel altijd voor kauwgumpjes om mij een plezier te doen.
Hooi iedereen. Ik heb een vriend en daar al vaak mee gezoent. Maar laatst zaten we op een avond op de bank en toen hij me zoende en zn tong in mn mond stopte kwam er veel te veel slijm uit zn mond
Is dat normaal? PS: trouwens een kus met ogen dicht is veel romatischer
wees niet al te opgewonden van een eerste kus, want je vriend(in) kan ook al vet vaak hebben gezoend en er mischien last van hebben. Vooral met mensen die metteen sex willen hebben na de eerse kus, daar houdt bijna niemand van.
(of je moet gebruikt worden voor een leuk avondje)
Als ik mijn vriend zoen, en we zijn even gestopt en hij wil toe happen, trek ik me terug.. En dan weet hij dat ik de leiding over ga nemen en de meeste jongens, vinden dat geweldig =] en zachtjes op zn onderlip bijten enzo, vind ie ook hemels,

Misschien ook weer wat tips haha
Je moet in ieder geval niet als een wasmachine ronddraaien en ook niet hiermee doorgaan als je vriend(in) wat anders probeert! Probeer gewoon natuurlijk een beetje elkaars tong te verkennen en niet te diep.
Ja allemaal leuk en aardig…Wat moet ik doen?
(5e van boven)
Wanneer je moet zoenen is er eigenlyk niet.. This maar het moment, of als die ander begint (of jy) Maar als je haar echt leuk vind laat dat dan ook blyken kheb het vaak meegemaakt dat ik achteraf hoorde dat hy me wel leuk vond maar omdat we beide zaten te twijfelen is het nooit wat geworden.. En het zou wel jammer zyn als ze ook op jou is. Begin gewoon met een onschuldig kusje (:
ik heb nu net een vriendje en ik wil graag zoenen maar wat moet ik met mijn tong doen. Sommige mensen zeggen rondjes draaien…… Ik weet het echt niet. Help plzz

Xx jill
Als je tongt vermijd het wasmachine-tongen!!!(de hele tijd rondjes draaien dus!!)neem af en toe een break

XX
Hee,
Ik heb net (vorige week vrijdag) mijn 1e zoen gekregen van een jongen (ik ben zelf een meisje) waar ik al heel lang gek op ben. Het was op een schoolfeest en het was geweldig. Wel vreemd eerst, want het was de 1e keer:p
Minder was dat iedereen het zag en het er op school nog steeds over heeft. Maar het was geweldig

Xx
Gouden typ:

Eerste zoen moet heel teder en zacht zijn. Initiatief nemen is belangrijk als je hem/haar maar niet aanvalt en hem haar/heel teder benaderd en zachtjes kust

WAT JE OOK DOET, BEGIN NOOOOIT METEEN MET TONGEN

Wacht daar een paar zoenen mee!
Pas heerlijk in de regen gezoend was zo romantisch! En al die ‘regeltjes’ het is goed om ze een keer te lezen maar je moet er niet teveel mee bezig zijn tijdens het zoenen dan moet je toch op gevoel gaan! En mijn eerste zoen was helemaal mooi ze wist niet eens dat het mijn 1e was!
:p
ik heb al een keer gezoend, maar was niet echt zeker erover.. Ook niet over ZIJN zoentechnieken xD
Maar hebben jullie nog tips voor mij, want hij wil telkens afspreken, maar ik ben dan bang dat we weer zo ‘niet goed zoenen’ xD

Kussjee
Mijn eerste zoen was echt geweldig, ik had ’t eigenlijk niet eens door, pas toen het voorbij was dacht ik, eu ik heb gezoend. Het gaat echt helemaal vanzelf. Het enige nadeel was dat mijn broertje binnenkwam halverwege en dat ik een meter in de lucht sprong van schrik xd. Dus mijn tip, zoek altijd een plek waar je alleen met z’n twee bent xd.
heee,
Ik ben 13 en ik heb nog nooit gezoend, maar ik heb ook noog nooit een vriendje gehad… En u weet ik dus niet of dat ooit wel gaat gebeuren! En nu ben ik dus heel onzeker… Want ik wil niet voor de rest van mn leven single blijven… Misshien ben ik gewoon heel leijk of doe ik vrselijk raar tegen iedereen maar help me! Het lijkt of als ik een jongen leuk ga vinddeen ik om indruk op hem te maken hem alleen maar weg duw!en nu vind ik dus weer iemand leuk maar ik weet echt niet hoe ik het aan moet pakken! Tips please! xx juul
wat doe je met je tong als je aan het zoenen bent
sluit je ogen dicht en vraag of je goed kan zoenen:P
ik vind zoenen heerlijk mijn lover kan wild en zachtjes zoenen en als het dan zover is dan kust hij mijn hele lichaam heerlijk is dat ik streel hem zachtjes achter het oor en dat wind hem op heerlijk toch succes ermee
ik ben gek op tongzoenen
Vooral om dat hij met mij vreemd gaat is het extra spannend
Het goede zoenmoment, kwam bij mij toen mijn ik afsprak met een jongen en hij me een kus gaf op een mondhoek. Ik dacht toen, die jongen ziet me wel zitten! Dus toen ben ik maar begonnen met een paar lekkere zoenen terug te geven..
naja ik heb een tongpiercing en hij had een tongpiercing maar we wisten het niet van elkaar… Duss ja was heeel raar gevoel wahaha
goed gezegt, ik vraag me wel af hoe je het nou moet doen als je nou steeds botst met de tong verwisselen enz. ?
awww..k had op 02.01.09 om 3am mn eerste kus.. Haha.. T ws sooooo romantisch! Hij knuffelde me eerst. En dan kusde hij me zachtjes op de lippen.. En toen kwam de tong er in 1 keer bij.. Haha.. Maar daarna hadden we nog heel veel lieve zachte kusjes gehad haha.. Maar.. K hou van ‘m!
Onze eerste kus was in de schuur …… Ik miste haar mond en raakte de muur.
Heey,,
Ik vind dit egt goede tips :D
Maar zelf (kben n meisje v 15)vind ik iemand leuk, en die heeft nog nooit gezoend en zal ook zeker geen initiatief nemen..:$
Maar ik durf dat zelf ook niet te doen,, en hij is best wel lang :s
Mr ik denk dat hij mij ook leuk vind, mr hoe moet ik dit aanpakken? :O
Xx. JD
ik zoen ook vaak en me vriendin (ik ben een jonge) zoent erg goed en mijn tip is dus gwn lkr de tijd nemen en zorg dat je op je gemak bent. Xx.
Ja allemaal leuk en aardig maar ik weet nooit wanneer ik moet zoenen. Ik had vandaag een date met een meisje! Ik ging warme chocolade melk drinken in een leuke café/restaurant. Ze vond het heel erg leuk! Maar toen ik haar naar huis bracht zat ik hele tijd in me hoofd van ja zal ik het doen ja of nee… Ik ben hopeloos verliefd op haar maar ik ben altijd bang voor de afwijzing. Ik ben er bang voor dat ik gewoon kapot ga. Want ik ben 17 en zij 15 en ja als ze me afwijst sta ik natuurlijk gewoon voor schut. Niet omdat ik 17 ben en iedereen moet me leuk vinden maar ik ga echt voor dit meisje en ik ben echt bang dat ik kapot ga en dat ze me niet leuk vind… Wat moet ik doen?
Hoi iedereen,
Ik las hier net iets over dat als je zoent met een jongen die rookt dat je dat proeft. Ik heb ook een paar keer met jongens gezoent die roken en ik proef er persoonlijk niets van (ik rook zelf niet). Proeven er nog meer mensen dat? Mvg
dit is allemaal goed ensoow,

Alleen ik kan zelf wel goed zoenen

Maar als je gwn zoend en je staat waar moet je je armen dan leggen bij een meisje rond dr middel of over haar schouder ?? Veel dank vincent
Ik weet nog steeds niet hoe ik goed moet zoenen
… Hij zoent niet zoals je had gehoopt. Dit maakt helemaal niks uit. Neem de leiding (doe wat jij lekker vind) gewoon in het begin voelt dit heel vreemd want je gaat beide de andere kant op maar na een een paar seconde gaat hij op jou intensiviteit mee. En als jij je op je gemak blijft voelen en niet gaat lopen nadenken hoe slecht hij het wel niet doet.. Dan merk je vanzelf dat het na een paar rondjes goed gaat. ( hij voelt zich niet aangevallen want je zegt niks.. En je hoeft niet bang te zijn om te zeggen dat je hem een slechte zoener vind. Zeg gewoon: weet je wat ik lekker vind.. En neem de leiding.. Tijdens het zoenen. Vergeet niet ze zijn er ook om jou blij te maken.. Liefs..
Wat beoelen jullie met zoenen, met de tong of gewoon de lippen tegen elkaar zonder tong?
Je kan best knoflook eten zolang jullie beide dat hebben gedaan. Ging een keer uit eten met me vriendin en familie en toen werd er vooraf ook knoflook brood geserveert. Dus ik neem gewoon een stuk waarop zij zegt: jah nu moet ik dat ook eten. Die avond geef last van elkaar gehad o:)
hey zoenlovers,
Ik heb 1 jaar met mijn vriendje en hij kan dus echt niet zoenen!! :(
Heeft er iemand tips hoe ik dit kan uitleggen
Wow echt super goed verhaal ;) Ik heb nog nooit gezoend :S En ik wacht op zo’n moment als hieronder xD
ik kon er wel veel van leren ik heb laatst gezoent met een jongen en we deden het ongeveer net zo als het in ; geef je over met passie staat.
Ik heb een vriendin en ik ben zeg maar de eerste die zij ooit heeft gezoend. Ik snap dat het voor haar misschien nog wat ongemakkelijk is maar hoe ik het ook probeer ze kan het nog steeds niet. Ze zoent zoals mensen op tv; ZONDER tong! Ik vind het niet heel erg maar als ik haar “french” wil kussen doet ze haar mond bijna wijd open wat dus weer “not done” is. Ik vind het vervelend om het haar te zeggen en ik begin ook aan mezelf te twijfelen. Heeft iemand tips? Xx
Hoe doe je je handen tijden het zoenen?
zoenen is heel makkelijk,, het gaat gwoon vanzelf:D
LEZEN HELEMAAL TOT EIND! Zoenen.zoenen.zoenen.(HIER LEER JE WAT)


Een verhaal voor hij/zij en VOOR JOU

1.je zit alleen met hem/haar op je kamer. Er is een rustige zachte sfeer. Jullie kunnen goed met elkaar opschieten maar jullie zijn toch best zenuwachtig.vanweg de spanning die om jullie heenhangt.

2.Vervolgens zeg jij “Ik heb dorst moet je ook wat”? Hij/zij zegt “ja doe maar”
Jij haalt wat en geeft het aan hem/haar. Onderussen dat jullie een slok nemen is het behoorlijk stil. Je besluit wat muziek aan te zetten.(rustige muziek). Diep van binnen willen jullie allebei graag hetzelfde maar weten niet hoe jullie dat moeten laten blijken.

3.Daarna zit je weer naast hem/haar op bed. En kijkt hij/zij je aan met een blik dat jouw vlinders doet opwekken. Je kijkt verlegen terug maar reageert niet. Maar dan richt hij/zij zich meer naar jou toe en komt dichterbij jou. Je hart bonst en het voelt alsof je niet weet hoe je moet slikken.

4.de persoon richt zijn/haar ogen op jouw lippen en leunt voorover. Jij weet dat dit je kans is en leunt heel rustig mee naar voren. Vervolgens sluiten zijn/haar ogen rustig. En jij doet langzaam mee..(ondertussen is de muziek ook nog aanwezig, een hele intieme sfeer hangt.)

5.De lippen van hem/haar naderen de jouwe en andersom ook. Je kan niet wachten je bent er bijna. Het is net bijna alsof je hem/haar voelt ademen. En DAN het moment……!! Raken de lippen elkaar en de ogen zijn gesloten. Hij/zij streelt langzaam en voorzichtig je gezicht en haren. Nadat doe jij langzaam maar ook voorzichtig mee. De lippen bewegen volledig langzaam en intiem met elkaar en iedere”hapzoen” (tijdens het zoenen de mond/lippen bewegen op en neer zegmaar.)
Voel je een vonk in je hart. Het strelen gaat door.


6.En vervolgens leunt hij/zij naar jou toe waarop jij langzaam in plaast van zitten liggend gaat liggen op bed en hij/zij bovenop je ligt… Je voelt de intensie.. En je streelt elkaar rond om de middel en beweegt benen en armen om elkaar heen.de zoen gaat dieper.. En jij opent je mond een beetje en hij/zij stuurt zijn tong langzaam erin,en jij tongt automatisch ook mee.


7De Zoen wordt wat uitgebreider en het gaat er iets wilder aan toe hij/zij streelt rondom je middel&gezicht en beweegt langzaam boven op jou heen en weer. Je voelt de intiemheid en besluit hem/haar ook rondom het gezicht en middel te strelen.(terwijl de hormonen gieren door je lichaam en vlinders ronddwarrelen.)


8.langzamerhand,beweegt hij/zij zich over jouw middel ..en over jouw geslachtsdeel.(en jullie zijn nog steeds zoenend bezig)
(korte zoenpauzes volgen er natuurlijk ook maar het strelen gaat door.)

9.De zoen wordt steeds intiemer… En het wrijven over elkaar heen ook. De zoen wordt steeds lanzamer en langer… Jullie raken elkaar aan en liggen dicht op elkaar. Vervolgens wrijven jullie met jullie lichamen langzaam over elkaar heen.

10.De zoen wordt steeds langzamer en langer en jullie zoenen elkaar dieper.totdat hij/zij zijn/haar hoofd langzaam een klein beetje naar achteren duwt en de ogen langzaam geopent gaan,laten de lippen van elkaar los. En hij/zij kijkt je aan en glimlacht jij kijkt net zo lief en met eenn verliefde blik terug en julllie laten weten het fijn gevonden te hebben. The end.

( een verhaal voor jou en hij/zij) (JIJ MET DE WARE)

(Laat ffe weten wat je ervan vondt)
Xx-
Ga niet als een helicopter tekeer, en maak de zoen ook niet al te nat anders zit je helemaal onder het slijm(afknapper!!).
ej L. Je kan met hem er over praten. Ik heb ooit ook eens een vriendje gehad en die zoende ook voor geen meter, en toen heb ik er met hem overgepraat vanaf toen ging het veel beter. Je hoeft je nergens voor te schamen. Misschien heeft hij zelf ook wel zo’n gevoel, maar omdat je er niks van zegt gaat hij maar zo door. Suc6
Bij ‘Not done’ mist er naar mijn gevoel nog 1 ding. Niet je ogen opendoen! Af en toe snel even kijken wat er om je heen gebeurt is oké, maar als je voor je uit blijft staren geef je de zoenpartner het idee dat je er niet geniet, er niet in op gaat of het gewoon niet fijn vind.
als je gaat zoenen in een zwembad draag GEEN make-up hb er een vriend aan verloren
Hij schaamde zich dood en ging heel snel weg met het smoesje ik moet optijd thuis zijn dag
ik heb een vriend maar weet nniet hoe ik moet beginnen wat moet zeggen of niet hoe ik hem duidelijk moet maken dat ik wil zoenen…. Heeft iemand ALSJEBLIEFT tips

Groetjes.. Meisje met zoentekort…
Wat een onzin, die dingen als precies uitleg over hoe je een kus eindigt,
Ik denk dat als je bij zoenen zo diep na gaat denken het echt niet meer lukt. Als je precies je hoofd rustig naar achter beweegd hem daarbij aan kijken en glimlacht omdat het hier staat, komt het zoooo nep over. Zet je verstand op nul en zoeneeen!
Een zoen is belangrijk, zeker een eerste. Probeer geduldig te wachten tot het juiste moment en zorg ervoor dat jullie er allebei klaar voor zijn. Als je zoent met iemand waar je helemaal gek op bent is er niets anders meer op de hele wereld, en dat is het mooiste wat er is. Maak je niet druk als het even mis gaat, ontspan, na een poosje voel je elkaar aan en dan is een zoen het lekkerst. Probeer ook eens om niet altijd je tong te gebruiken, maar ook alleen de lippen

Succes ;)
Haha, het is ook wel handig om je ogen dicht te houden, is veel fijner =)
hoe hou je, je handen vast als je zoent met een jongen??
-Hoe zoen je het lekkerst? Ik heb l vaker gezoend maar ben er nog niet echt achter? XX
En wat als er niemand met je wil zoenen?
kijken in de ogen Ik ben vang om iemand aantekijken, als ik begin met zoenen,

Ik vind het ook niet fijn om de heletijd te praten wand ik weet nooit wat ik moet zeggen, en dan kijken jonges je vaak zo diep in de ogen dat ik zelf niet meer weet waar ik aan toe ben, en dan kijk in naar de grond, en dan word ik rood. Het is niet leuk als je vriendinnetje de heletijd naar de grond kijkt, dus please wie kan mij helpen??? XxX
Niet teveel met een wasmachine zoenen. Doe het op je gevoel, en wees gevoelig!
hallo beste zoeners!,

Ik vind het altijd leuk om weer wat extra weetjes te weten te komen over zoenen ik heb nu een vriendje en gisteren was daar het moment we waren tv aan het kijken en begonnen ja hoor,,,te zoenen maar het was niet wat ik had gedacht mijn vorige vriendje kon heel goed zoenen maar maar de jongen waar ik nu mee heb rookt.ik proef het als hij me zoent en i vind dat egt vies het liefst zou ik dan niet met hem zoenen maar ik heb tegen hem gezegt dat ik egt alles aan hem vertel maar dit durf ik egt niet te zeggen hoor weten jullie een oplossing bijv samen naar zulke weetjes kijken en dan zeggen zullen wij dat ook is proberen en dan eerst kaugom eten en dan gaan zoenen ik weet het niet meer :O… Help me alsjeblieft X Eeen zoener
ik vind die tips handig dankje wel
Ik kijk hier op deze site vaker! Groet! Love.
@L: praten! Misschien niet heel romantisch, maar als je met hem verder wilt, zul je het toch het beste kunnen bespreken. Wel tactvol natuurlijk ;) stel voor jezelf vast wat je niet fijn vindt dat hij doet en hoe je het wél lekker vindt. Vraag hem dan gewoon een keer, hé, het lijkt me lekker als je dit doet, of als je dat niet te veel doet, etc. Succes :) Eline
af en toe zachtjes op de lip bijten kan ook geen kwaad. Kus R
herpes,ontstoken tongpiercings,verkoudenheid

Ik heb afgelopen nacht met 13 jongens gezoend en een van die hunks had dus een koorts lip maa ik wist dt toen nog niet en hy was nummer vijf of zes maa krijgen die andere jongens nu ook een koortslip?? Xxx annabel
blijf jezelf! Tjidens het zoenen
mijn zoenervaring is in het totaal niet slecht, behalve mijn 1e keer. Het ging allemaal wel heel erg snel en had er moeite mee om haar bij te houden (ben zelf een jonge) en hou van wat rustiger aan, (een tip naar mijn mening dus) neem je tijd wees niet bang!! Het is altijd spannend een eerste kus.
om zoenen te beginnen als je elkaar leuk vind, kun je beginnen door een lief compliment te geven aan je partner. Dat ging bij mijn eerste kus teminste zo! xx
Wees niet te haastig doe het lekker op je gemak
Heay! Tipsz; Blijf niet als een zoutzak staan. Het is fijn als je ondertussen door zijn haren strijkt of met je vingers zachte bewegingen op z’n rug maakt, daar krijg je echt kriebels van! In openbaar zoenen kan, maar maak het dan wel romantisch. Een beetj ordinair in de kroeg is niet bepaald genieten. Doe het als je elkaar op zo’n geweldig moment aankijkt. En het liefst niet als je met meer vrienden bent.
@ S. Als je vriend zegt dat hij het wel lekker vind om met je te zoenen maak je dan maar niet te druk, als hij het niet echt lekker zou vinden zou die je denk minder vaak zoenen. Je hoeft je ook echt niet te schamen als het eventjes fout gaat. Blijf het gewoon proberen, op een gegeven moment kom je erachter hoe hij zoent en hoe je het zelf het fijnst vind en dan gaat het bijna vanzelf. :)

Groetjes Kissi_X
Hoi zoeners,

Ik zit met een probleem. Met mijn vorige vriendjes kon ik altijd heerlijk zoenen, zo lekker dat mijn benen helemaal week werden en ik vond het altijd het fijnste wat er is. Nu ben ik bijna 2 jaar met mijn nieuwe vriend, hij is de man van mijn leven, maar hij kan dus totaal niet zoenen. De eerste kus was al echt een blamage en ik heb er echt aan getwijfeld of ik wel door wilde met hem daardoor, want ik vind zoenen in een relatie heel belangrijk. Wat moet ik hier nu mee, hebben jullie tips??? Groetjes L.
zoen niet veel te snel doe gewoon rustig aan dat vind je vriend(in) vast fijn.
Ik heb al een paar maandejes een vriend, hij is de 1e jongen waarmee ik zoen…maar ik kan het nog niet zo goed, hij leert het me gewoon geduldig en zegt dat hij het wel lekker vindt om met me te zoenen maarre toch schaam ik me soms omdat het fout gaat eventjes ofzow..is dit erg en heeft er iemand tips? Graag verwacht ik serieuze reacties aub. S.
de eerste kus op de wang is voor mij de schattigste.
Hallo zomerse zoeners! Mijn tip voor het betere intense zoenen? Als vrouw beginnen met zoenen, mannen vinden het heerlijk! De beste en meest intense kus is de kus waar je beide je ogen niet sluit,zoals meestal het geval is, maar elkaar aan blijft kijken!! Zo verdrink je in elkaars ogen, en je ziet alle reacties van de man die je zoent, en hij die van jou! Veel kus plezier gewenst!!!!! Knipoogkus, Kitty.
reactie: Voor het mondkussen is het leuk om met je vingers het gezicht en de mond van de partner te strelen. Vervolgens met de neuzen tegen elkaar te vrijen, de ‘Indian kiss’. Daarna het gezicht rondom de mond te kussen, de oorlellen bijvoorbeeld zijn gevoelig voor kussen.
reactie: Hey Zoenders,
Mijn tip is om als je partner even niet kijkt, om dan een ijsklontje in je mond te doen uitspugen en dan met je kouwe tong over zijn lippen glijden. Hij zal versteld staan:) En zo af en toe in zijn nek zoenen of kriebelen in zijn haar achter op zijn hoofd. Als je dan even niet zoent naar hem lachen als je dan een glimlach terug krijgt gaan mijn vlinders in iedergeval flink tekeer. Ik vind dat zoenen met iemand waarvoor je echt wat voelt het allerleukst, in de kroeg is het vaak een pot nat. Ik vind het dan niet erg romantisch. Mannen hebben dan vaak de neiging om ordinair te bekken, zonder na te denken of het echt lekker is. Ooh ja als een man stoppels heeft laat zijn kin dan lekker langs je nek schuren…hmmm succes!
reactie: Hey… Mijn tip voor het zoenen is heel simpel! Neem je tijd doe rustig aan! Werk zelf in een discotheek en als je sommige mensen ziet lijkt het net alsof ze elkaars maag proberen te bereiken met hun tong! Doe het rustig aan niets is sexiër dan een vrouw die het initiatief durft te nemen en gewoon z’n tijd neemt en alles om haar heen vergeet tijdens het zoenen.
reactie: Hoi dames,
Leuk om te lezen hoe vrouwen zoenen ervaren! Er staat veel herkenbaars in het stukje. Maar echter mis ik de onzekerheden van de man. Net als vrouwen zijn de meeste mannen erg onzeker over het wel of niet zoenen. Dus ik wil er even aan toe voegen, dat geen zoen krijgen van de man bij het afscheid niet als een deceptie of een blauwtje gezien moet worden. Sommige mannen, inclusief mijzelf :D, durven het gewoon niet. Kortom, dames neem gerust het initiatief!!! (Dat mag trouwens in de hele versiercyclus wel :D)
Wens jullie allemaal een leuke en gezellige vakantie en doe geen dingen waar je later spijt van krijgt! PS.: Houd tijdens het zoenen geen drankje in je hand, dat staat ongeintresseerd en kan voor een hoop rommel op de kleren zorgen mocht je meer willen doen met je handen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE