Reizen. R&R in Bangkok :-)

Mocht je ooit eens in Bangkok zijn, dan raad ik je Asiatique aan. In oude maar geheel opgeknapte loodsen langs de rivier vind je honderden winkeltjes met de leukste en meest originele waren.

asiatique08
Reizen. R&R in Bangkok

Na de intensieve modeweken in Milaan en Parijs ga ik altijd graag even naar Bangkok voor een welverdiende R&R periode. Ik kwam hier vrijdagmorgen vroeg aan en wilde eigenlijk maar één ding: slapen. Niet bepaald bevordelijk om mijn jet lag te lijf te gaan.

In plaats daarvan maakte ik daarom een uitstapje naar Asiatique aan de rivier Chaopraya. Mocht je ooit eens in Bangkok zijn, dan raad ik je dit aan. In oude maar geheel opgeknapte loodsen vind je honderden winkeltjes met de leukste en meest originele waren. Kleding, accessoires, lifestyle artikelen. Allemaal tegen zeer schappelijke prijzen. En verder vind je -tig restaurants. De ambiance is super relaxed. Wij zaten uren aan een tafeltje met een koffie en een watermeloen shake (vier consumpties voor 3 euro).

Asiatique is volgens mij het mooist rond 5 uur ’s middags en dan tegen zonsondergang, als de massa op gang komt, weer terug. Het boottochtje van de sky train naar Asiatique is overigens op zich al een belevenis. Natuurlijk kon ik het niet nalaten om foto’s te maken. Alle mooie dingen die ik zie moet ik vastleggen. Het zal de tijdsgeest wel zijn (of is het een beroepsdeformatie?).

Asiatique Bangkok
Reizen. R&R in Bangkok
asiatique02
Reizen. R&R in Bangkok
asiatique03
Reizen. R&R in Bangkok
asiatique04
Reizen. R&R in Bangkok
asiatique05
Reizen. R&R in Bangkok
asiatique06
Reizen. R&R in Bangkok
asiatique07
Reizen. R&R in Bangkok
asiatique10
Reizen. R&R in Bangkok
asiatique11
Reizen. R&R in Bangkok

Charlotte Mesman

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.