Trendystyle.net | Milan Fashion Week winter 2012 2013 (5)

Milan Fashion Week winter 2012 2013 (5)

Tijdens de show van Byblos was het deze week letterlijk paniek in de tent. De …

Tijdens de show van Byblos was het deze week letterlijk paniek in de tent. De location voor de show was een grote tent die was opgezet op het plein van het kasteel in Milaan. De show stond voor 3 uur ’s middags op de showkalender. Tegen het middaguur waren de voorbereidingen in volle gang. Maar rond die tijd stak er ook een harde wind op die iedereen erg nerveus maakte. Backstage was de sfeer om te snijden, er werd gesnauwd en geruziet en de modellen waren uit hun humeur en hadden elektrisch haar. Vlak voor de show deed een harde windstoot de tent op z’n grondvesten schudden en de enorme stellage met de belichting boven de catwalk schudde vervaarlijk heen en weer. Paniek! Het publiek dat al aanwezig was, begon te rennen maar uiteindelijk wist de brandweer iedereen te kalmeren. De modellen renden over de catwalk om zo snel mogelijk onder de stellage uit te zijn. En tot overmaat van ramp kwamen er ook nog een paar activisten die tegen bontjassen protesteerden de catwalk op! Op de foto’s zie je alle gebeurtenissen rond deze show. De zwartwitte foto’s zijn tijdens de show achter de schermen gemaakt. De meisjes staan in de rij om één voor één de catwalk op te gaan. Voel je de spanning?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE