Het is de zomer van de handsfree tassen

Handsfree tassen
Alberta Ferretti lente zomer 2017, ph. Mauro Pilotto

Of je nu de sterren van de hemel gaat dansen op zomerfestival of een middagje waanzinnig gaat shoppen, deze tassen zijn reuzenhandig en superhip.

Het zit er wel in met al die jaren ’80 trends: fanny packs – die buideltasjes die je om je heupen draagt – zijn weer en vogue. Maar wel in een moderne uitvoering. Tegenwoordig slinger je gewoon je leren handtas om je heupen, of kruiselings over je romp, of op je rug…

De modeontwerpers hebben de jaren ’80 fanny packs als uitgangspunt genomen en er verder heerlijk hun fantasie op losgelaten. Vergeten zijn de enveloptasjes van een paar jaar geleden die je heel ladylike in je hand droeg of onder je arm klemde, met al het ongemak dat daarmee kwam: geen ruimte voor je spulletjes, één hand voortdurend bezet door dat kleine tasje plus een vergroot risico op het kwijtraken van het tasje zelf want hoe vaak legde je het niet verstrooid even ergens neer?

Nee, doe dan maar deze handsfree tassen met behoorlijk wat ruimte en dat veilige ‘ik-draag-mijn-tas-op-mijn-lijf’-gevoel (alleen met die ‘tas-op-je-rug’-constructie is het wel even uitkijken want daar heb je minder controle op). Om het nog maar niet te hebben over de look. Die is supercool!

Laat je fantasie gaan. Experimenteer met je handtassen, haal er wat kettingen bij, of combineer verschillende hengsels. Mix and match en construeer je eigen ‘handsfree’-tasjes.

Handsfree tassen
Barbara Bui lente zomer 2017, photo: courtesy of Barbara Bui
Handsfree tassen
Emporio Armani lente zomer 2017, photo: courtesy of Armani
Handsfree tassen
Alberta Ferretti lente zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Handsfree tassen
Trussardi lente zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Handsfree tassen
Cristiano Burani lente zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Handsfree tassen
Gabriele Colangelo lente zomer 2017, ph. Mauro Pilotto
Handsfree tassen
John Galliano lente zomer 2017, photo: courtesy of John Galliano

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE