Omhoog geborstelde wenkbrauwen. Love it!

Toen ik deze show van de Italiaanse ontwerper Marco De Vincenzo, een aanstormend talent, fotografeerde, viel het me moelijk om me op de kleding te concentreren. De lichte make-up met de fijn getekende maar toch volle wenkbrauwen leidden me af. Ik ben dol op omhoog geborstelde wenkbrauwen! Het maakt je gezicht positief door de opwaartse beweging. Ik denk ook dat het hier wel heel mooi is gedaan. Mij lukt het zo niet!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

3 gedachten over “Omhoog geborstelde wenkbrauwen. Love it!”

  1. Oei, dat was toch in de jaren 80? Meestal spoelde ik m’n wenkbrauwen met water omhoog terwijl ik m’n gezicht waste. Maar sinds jaren teken ik ze bij. Is meer jaren ’70 geloof ik, maar dat staat me net wat beter.

  2. Vind het soms een beetje rommelig staan, die wenkbrauwen omhoog. Voordeel is wel dat ze dikker lijken. Meestal kam ik ze gewoon in de goede richting, staat bij mij het mooist.

  3. Hoeft voor mij ook niet zo die borstels. Vind dat wat minder vrouwelijk. Het liefst teken ik een mooie boog, maar t is natuurlijk ook net wat bij je gezicht past.

Reacties zijn gesloten.