Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Omhoog geborstelde wenkbrauwen. Love it!

Omhoog geborstelde wenkbrauwen. Love it!

Toen ik deze show van de Italiaanse ontwerper Marco De Vincenzo, een aanstormend talent, fotografeerde, …

Toen ik deze show van de Italiaanse ontwerper Marco De Vincenzo, een aanstormend talent, fotografeerde, viel het me moelijk om me op de kleding te concentreren. De lichte make-up met de fijn getekende maar toch volle wenkbrauwen leidden me af. Ik ben dol op omhoog geborstelde wenkbrauwen! Het maakt je gezicht positief door de opwaartse beweging. Ik denk ook dat het hier wel heel mooi is gedaan. Mij lukt het zo niet!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE