In Tokyo. Love these pics!

Regenachtige dag in Tokyo

Wat doe je op een regenachtige morgen tijdens de Tokyo Fashion Week met een kalender als gatenkaas en een fotograaf aan je zij? Poseren natuurlijk! Deze foto’s maakte Alessio Cristianini van mij.

De hotelkamer was onze studio. De make-up heb ik zelf gedaan. Het haar heb ik in een kapsalon in Shibuya 109, één van de meest trendy warenhuizen hier in Tokyo, laten doen. Niemand sprak er Engels. Ik heb met handen en voeten moeten uitleggen hoe ik mijn haar wilde, maar het zat uiteindelijk wel helemaal perfect.

Ik ben superblij met deze foto’s. Op de foto hierboven en hieronder draag ik een witte blouse met een zwart kraagje zoals je die nu vaak ziet. Op de derde foto een opgewerkt jaren ’70 hesje van Zara.

Regenachtige dag in Tokyo
Regenachtige dag in Tokyo

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE