Is dat Abbey Lee?

Is dat Abbey Lee? Ja, ze is het! Het Australische topmodel Abbey Lee Kershaw. Na de shows in Milaan en Parijs was er steeds een ware run op het model, maar ze liet zich zelden na de show fotograferen. Ik zag haar elke keer als een muis zo snel haar limousine inschieten. Ik had niet alleen graag het model dat ik erg mooi vind even rustig gefotografeerd, maar ook haar kleding. Abbey Lee draagt graag lange getailleerde rokken en jurken en heeft een heel eigen stijl. Ik vond de zwarte outfit bij Stella McCartney superchic. Maar ook het rood dat ze naar de show van Haider Ackermann droeg is heel stijlvol. Wat vinden jullie van haar look? Kun je zoiets ook aan als je geen topmodel bent?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE