Home | Fashion trends 2022 | Zijn piercings cool?

Zijn piercings cool?

Tobias Sorensen
Zijn piercings cool?
Julian Schratter
Abbey Lee Kershaw

Een paar weken geleden schreef ik een post over tatoeages. Er zijn er steeds meer op de catwalks (en op straat!) te zien. Piercings zijn minder sterk vertegenwoordigd. Dat kan natuurlijk komen omdat veel ontwerpers sieraden voor de show laten afdoen en piercings horen daar natuurlijk ook bij. Model Tobias Sorensen (op de eerste twee foto’s) zal je echter niet snel zonder piercing(s) zien. Dit topmodel heeft van zijn neuspiercing een soort ‘handelsmerk’ gemaakt. Hiermee onderscheidt hij zich van de andere modellen. Ik vind het ‘m wel staan (maar goed, hij ziet er dan ook enorm goed uit en kan zich zo ongeveer alles veroorloven). Vinden jullie het ook wat? Of zie je liever een man zonder piercings en oorbellen?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE