Wenkbrauwtrends 2021. Dit anti-aging trucje moet je kennen!

De wenkbrauwtrends 2021 zijn: vol en natuurlijk. Dat neemt niet weg dat wij de natuur een handje mogen helpen met een anti-aging trucje.

Wenkbrauwtrends 2021 en een anti-aging trucje
Wenkbrauwtrends 2021 en een anti-aging trucje. Modeshow: Elie Saab. Foto: Mauro Pilotto

De wenkbrauwtrends 2021 zijn vol en natuurlijk. Dat geldt voor de vorm en de manier van opmaken. Qua vorm betekent dit dat we zoveel mogelijk bij de eigenlijke vorm van onze wenkbrauwen blijven. Qua opmaken betekent dit dat we de huid door de haartjes heen moeten kunnen zien.

Wenkbrauwtrends 2021 en een anti-aging trucje
Wenkbrauwtrends 2021 en een anti-aging trucje. Modeshow: Elie Saab. Foto: Mauro Pilotto

Met deze wenkbrauwtrends kun je prima uit de voeten als je jong bent maar naar mate de jaren verstrijken, kan er wel eens iets aan gaan schorten. Je wenkbrauwen worden dunner, ze schijnen zelfs te zakken waardoor ze dichter op je ogen komen te zitten (die op hun beurt kleiner worden). Om meer ruimte te creëren en de blik – zoals dat zo mooi heet – te openen, kun je het beste de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen iets corrigeren met het volgende anti-aging trucje.

Anti-aging trucje voor wenkbrauwen die de blik openen

1. Stel vast waar het hoogste punt van je wenkbrauwen moet liggen. Dit doe je door een potlood tegen je neusvleugel te leggen en het dan over je iris naar je wenkbrauwen te laten lopen. Waar het potlood je wenkbrauw kruist, moet het hoogste punt komen te liggen.

Wenkbrauwtrends lente zomer 2021. Trend alert: lange wenkbrauwen
Wenkbrauwtrends lente zomer 2021. Trend alert: lange wenkbrauwen. Foto: Charlotte Mesman

2. Maak dit hoogste punt een klein beetje hoger dan de natuurlijke vorm. Doe dit door afzonderlijke wenkbrauwhaartjes te tekenen. Haartje voor haartje (zodat je conform de wenkbrauwtrends de huid blijft zien). Door je wenkbrauw iets omhoog te trekken, krijg je een liftend effect.

Wenkbrauwtrends 2021
Wenkbrauwtrends 2021. Dit anti-aging trucje moet je kennen! Topmodel Frida Aasen. Foto: Charlotte Mesman

3. Maak het begin van je wenkbrauwen bij je neus nu iets lager. Hierdoor krijgen je wenkbrauwen in zijn geheel een opwaartse lijn. Alles wat opwaarts gaat, heeft een liftend effect en maakt jeugdig! Denk eraan dat je binnenste ooghoeken niet verlaagt door simpelweg wat donkere poeder aan te brengen, maar wederom door haartje voor haartje bij te tekenen.

Je zult merken dat deze vorm wenkbrauwen je blik opent en je gezicht een jongere uitstraling meegeeft.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE