AUGUSTUS 2021

Ram

Cupido zou je deze maand wel eens met een van zijn legendarische pijlen kunnen raken. Geniet van deze onverwachte zomerliefde maar...

STIER

Neem de dagen deze maand zoals ze komen en stel beslissingen uit, tenzij ze onmiddellijke actie vereisen. Trek je niet terug in je schulp maar stel je open.

TWEELINGEN

Nieuwe vriendschappen en liefdes zullen alleen opbloeien als je daar de nodige tijd voor neemt. Laat de dingen deze maand op zijn beloop gaan.

KREEFT

Wees niet bang om bij jezelf naar binnen te kijken, wees eerlijk tegen over jezelf, bekijk jezelf met een kritische glimlach en met genegenheid.

LEEUW

Je hebt de neiging om je druk te maken om de financiën en om de toekomst. Zie je spoken of is het echt tijd om verandering in de situatie te brengen?

MAAGD

Als het ritme van het dagelijks leven op een lager pitje komt te liggen, dit jaar meer dan ooit, gaan jouw hersentjes werken om plannen te maken voor het komende seizoen.

WEEGSCHAAL

Deze heerlijke zomermaand werpt je harde werk vruchten af. Nu is het alleen nog van belang dat je ervan geniet. Leun achterover in je luie stoel

SCHORPIOEN

Neem het leven even niet zo serieus, verg wat minder van jezelf en geniet van het hier en nu. Je gezondheid verdient de nodige aandacht.

BOOGSCHUTTER

In de liefde gaat het je deze maand voor de wind. Laat het je heerlijk aanleunen maar speel niet met vuur.

STEENBOK

Terwijl iedereen achterover leunt in een strand- of tuinstoel, sta jij op scherp. Het is een maand voor veranderingen en je borrelt over van de ideeën.

WATERMAN

Bedenk je dat veranderingen  uit jezelf zullen moeten komen en niet van buitenaf. Stroop je mouwen op en maak van deze augustusmaand een productieve maand.

VISSEN

Deze maand zit je goed in je vel. Je voelt je sterk en zeker van jezelf. Wees daarom jezelf. Doe je niet anders voor dan je bent.