Wat vind jij van die felle modekleuren?

Gucci lente zomer 2011Oranje, paars, smaragdgroen, geel, kobaltblauw. Een van de hoofdtrends voor zomer 2011 is kleur. Felle, intense kleuren. Zelfs fluorescerende kleuren die zo uit markerstiften lijken zijn te gevloeid zijn deze zomer in de mode. En dan gaat het niet om kleine gekleurde details, maar om grote vlakken. Al deze flitsende kleuren worden ook nog eens met elkaar gecombineerd zoals we dat bijvoorbeeld op de catwalk van Gucci hebben gezien. (Foto: Gucci lente zomer 2011)

De eersten die zich aan deze tinten en opvallende kleurcombinaties waagden, waren de modejournalisten tijdens de internationale modeweken in februari en maart. De dames op de eerste rij droegen zuurstokroze broeken, markerstiftgele jurkjes (misschien dat ze ’s nachts zelfs oplichten) en knaloranje blazers. 

In het straatbeeld begint vooral de kobaltblauwe kleur aan populariteit te winnen. En… ik zelf heb een smaragdgroene broek gekocht, iets dat haaks staat op mijn gewoonte om vooral gedekte kleuren te kopen omdat die zo draagbaar zijn. Als fashion victim ben ik – zoals gewoonlijk – voor de bijl gegaan. 

En jij? Wat vind jij van deze opvallende trend? Doe jij mee aan het kleurenfestival? Zie je het als een voorbijgaande trend waar je niet al te veel in moet investeren of waag je je eraan en speel jij deze zomer met felle kleuren?

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.