Wat als hij je lingerie cadeau doet?

Wat als hij je lingerie cadeau doet?
Wat als hij je lingerie cadeau doet?

Valentijnsdag nadert. De dag van de liefde. De meest romantische, zeg maar, sensuele dag van het jaar. Het is de dag waarop verliefden de stoute schoenen aantrekken om hun liefde te verklaren. Maar het is ook de dag waarop reeds bestaande liefdesrelaties weer nieuw leven ingeblazen (kunnen) krijgen. Het is een gelegenheid voor de vrouw om zich eens extra mooi te kleden en hem (opnieuw) te verleiden met een dineetje. Het is een gelegenheid voor de man om zich van de meest charmante kant te laten zien en haar te verrassen met een kleinigheidje…

Maar wat als dat kleinigheidje… lingerie is? Is dat een regelrechte uitnodiging om het bed in te duiken? Is het een eerste stap in het voorspel? Of is het misschien een hint dat je er in het dagelijks leven best wat meer sexy bij mag lopen? Lingerie is een cadeau dat je in verlegenheid kan brengen, zeker als je nog maar kort of nog niet samen bent.

En wat als het lingeriesetje dat je in het pakpapier vindt helemaal je smaak niet is? Als het schreeuwerig en ordinair is en je nooit van je leven zoiets zult (wilt) aantrekken? Zegt het iets over hem? Zie je hem in gedachten door de lingeriewinkel lopen en vind je het gênant? Heb je het idee dat hij iets over zijn erotische fantasieën prijsgeeft? Of vind je het wel grappig en trek je het voor de grap aan, om er eens helemaal anders uit te zien en er een spannende nacht van te maken?

Lingerie cadeaus kunnen heel wat in ons losmaken. Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie wel eens lingerie cadeau gehad? Hoe heb je gereageerd?

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

4 gedachten over “Wat als hij je lingerie cadeau doet?”

  1. Geweldig!! Kreeg ik dat maar vaker! Dan weet ik ook wat hij mooi vindt en waar hij van houdt! Tuurlijk dragen vrouwen ook lingerie om de man te prikkelen, het is toch heerlijk om je vent op deze simpele manier blij te maken? En je voelt je er echt een femme fatale in!
    Ondanks dat ik best blij ben met mijn figuurtje, kijken de meeste mannen niet op van een paar vetrollen, haartjes of andere minder fraaie dingen… De meesten mannen houden van puur natuur en nemen dat echt wel voor lief, zeker wanneer je in hun armen ligt in je mooie lingeriesetje…dan zien ze die dingen niet eens! Maar ze ZIEN wel dat je moiete hebt gedaan om ze tevreden te stellen!

    Let the game begin…

  2. Normaal krijg ik altijd een lingerie cadeaubon van hem. Maar dit jaar heeft hij de stoute schoenen aangedaan en zelf lingerie gekocht onder de kerstboom gelegd. Ik ben benieuwd wat hem prikkelt.

Reacties zijn gesloten.