Volslank is trendy maar…

De cover van juni van Vogue Italië

Het juni-nummer van Vogue Italië, één van de meest toonaangevende tijdschriften in de modewereld, is gewijd aan ‘echte schoonheden’. Op de cover in zwart-wit prijken drie beeldige maar vooral volslanke vrouwen in sexy lingerie. Ze hebben weelderig gevormde lichamen met grote boezems, brede heupen en volle dijen. Steven Meisel zou met deze cover eindelijk eens ‘echte vrouwen’ hebben gefotografeerd.

Maar in de mode collecties blijven de zogenaamde ‘grote maten’ ontbreken. Toonaangevende designers lijken niet te (willen) weten wat een maatje 44, 46 of 48 inhoudt. De ‘curvy is trendy’ boodschap van Vogue Italië is dan ook met gemengde gevoelens ontvangen.

Is er in de modewereld echt een trend richting weelderige vormen of gaat het slechts om een publiciteitsstunt? Wat denken jullie?

Voor de volledige tekst van dit artikel klik hier.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.