Haartrends winter 2020 2021. 15x Vlechtkapsels voor de Feesten 2020

15x Vlechtkapsels voor de Feesten 2020, maar ook voor elke andere dag. 15x Vlecht ideeën die een bad hair day omturnen in één van je meest glorieuze dagen van de week. Vlecht erop los!

15 Vlechtkapsels
15x Vlechtkapsels. Fashion Show: Kristina Ti

Vlechten gaan nooit uit mode. Ook in de haartrends voor winter 2020 2021 komen we ze volop tegen. Gelukkig maar! Want vlechten kunnen je dag (en je look) redden. Neem nu de vlechtkapseltjes die we op de catwalk van Max Mara voor winter 2020 zagen: al met een paar kleine vlechtjes hier en daar in je haar los je niet alleen een bad hair day op, maar voeg je ook een stylish touch aan je kapsel toe. Vlechten hebben iets magisch, iets onweerstaanbaars. Je kunt ze gebruiken als kleine details, accessoires als het ware, of om er je kapsel vorm mee te geven. Vlechten zijn geschikt voor overdag, maar ze zijn ook super fashion forward voor de Feesten 2020.

Haarstyling trends zomer 2020. Vlechtkapsels
Haarstyling trends winter 2020 2021. Feesten 2020. Deze vlechtkapsels zijn hot! Modeshow: Max Mara herfst winter 2020 2021. Model: Bella Hadid

Wij doken in ons archief en de haalden de beste vlechtkapsels van de afgelopen tijden tevoorschijn. Wij deden er zelf enorm veel inspiratie van op en lopen hier op de redactie in deze donkere (en sombere) decemberdagen maar al te graag met vlechtjes rond. Kijk maar eens wat jij ermee kunt. Deze mini-gids ‘vlecht kapsels winter 2020 2021‘ beslaat maar liefst drie pagina’s. Vergeet niet om door te klikken naar de volgende pagina’s.

Vlecht kapsel 1: piekerig vlecht kapsel

Vlechtkapsels
15 Vlechtkapsels. Vlechten laag in de nek. Fashion Show: Viktor & Rolf

Laten we beginnen met dit nonchalante, gewild piekerige vlechtkapsel waarbij de vlechten als een krans om het hoofd liggen. Dit kapsel is vrij eenvoudig.

Maak een middenscheiding, vlecht het haar aan weerszijden van de scheiding, breng de vlechten achter de oren langs naar achteren waarbij ze elkaar laag in de nek kruisen. Het hoeft allemaal niet perfect te zijn. Trek plukjes haar rond je gezicht los voor dat nonchalante en moderne gevoel. Ook van achteren mag het haar pieken.

Vlecht kapsel 2: ingevlochten knotje

Ingevlochten knotje met retro twist
15 Vlechtkapsels. Ingevlochten knotje met retro twist. Fashion Show: Cacharel

Dit vlechtknotje met een retro twist is superchic. Hier is het haar heel netjes naar achteren gebracht en vervolgens in een gevlochten knot verwerkt.

Vlecht kapsel 3: lage vlechtknotjes

Twee supernette vlechtknotjes
15 Vlechtkapsels. Twee supernette vlechtknotjes. Fashion Show: Miu Miu

Supergeraffineerd dit kapsel met twee superstrakke vlechtknotjes in de nek en met een zijscheiding die van achteren een middenscheiding wordt. Voor dit kapsel ga je heel netjes te werk en gebruik je veel product (een gel of een haarcrème) om elk haartjes op z’n plaats te houden.

Vlecht kapsel 4: vlecht als diadeem

Vlecht als diadeem
15 Vlechtkapsels. Vlecht als diadeem. Fashion Show: Antonio Marras

Dit schitterende vlechtkapsel is tijdloos. Vlecht je haar overdwars langs je voorhoofd in zodat het als een diadeem rond je gezicht ligt. De haarband op deze foto is een extra maar hoeft niet. Je kunt het haar helemaal naar achteren toe vlechten.

Zoals je ziet, hoeft de vlecht niet perfect te zijn. Door het rommelige krijgt het geheel beweging, je zou er met een beetje fantasie bloemen of krullen in kunnen zien. Heel mooi is ook het contrast met de rest van het haar dat wel heel strak is getrokken.

Vlecht kapsel 5: flirterige zijvlecht

Een flirterige zijvlecht
15 Vlechtkapsels. Een flirterige zijvlecht. Fashion Show: Dsquared2

Een flirterig zijvlecht is altijd goed. Het haar op deze foto is heel los gevlochten en de vlecht zelfs is niet helemaal doorgetrokken tot het uiterste puntje van het haar, maar houdt zo’n vijf centimeter eerder op. En zien we daar niet ook een klein vlechtje aan de andere kant? Nogmaals, met vlechten is het vooral experimenteren! Alles mag en eigenlijk staat gewoon alles leuk!

Op de volgende pagina meer foto’s van vlechtkapsels!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE