Van de hak op de tak :-)

puntschoenen02puntschoenen03Van de hak op de tak :-) Van mijn surrogaat fitflops naar pumps met kitten heels en een puntige neus. Ik ben uitgenodigd voor de opening van de exhibition van Jean-Michel Basquiat in Gagosian Gallery Hong Kong. De opening is volgende week. Natuurlijk wil ik er toptip uitzien. Ik heb al wat opties voor verschillende outfits. Heb vanavond even in mijn kast gestruind. Ik was aangenaam verrast toen ik – behalve een paar jurkjes die het voor de gelegenheid goed zullen doen – in mijn garderobe ook een paar zilverkleurige pumps met puntige neus en halfhoog hakje aantrof. Nooit gedragen (compleet vergeten!) en nu weer helemaal in de mode. Ze gaan absoluut mee naar Hong Kong! Net zoals mijn strass beertje. Ik weet nog niet of ik het ga dragen, maar het gaat mee! Ik houd je op de hoogte! Liefs, Charlotte

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.